Blog

Cum să remediați această eroare de instalare

 • Microsoft .NET Framework este un software important pentru a rula software și aplicații pe sistemul de operare Windows.
 • Dacă există unele probleme cu .NET Framework, atunci este posibil să întâmpinați eroarea de actualizare a Windows 11 0x800f081f.
 • Pentru a remedia acest lucru, puteți încerca să modificați fișierele Politicii de grup, să instalați manual actualizări Windows sau să eliminați WUServer și WIStatusServer din registru.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Remediați erorile sistemului de operare Windows 11 cu Fortect:
Acest instrument repară erorile comune ale computerului prin înlocuirea fișierelor de sistem problematice cu versiunile inițiale de lucru. De asemenea, vă ține departe de erori de sistem, BSoD și repara daunele cauzate de malware și viruși. Remediați problemele PC-ului și eliminați daunele viruși acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați Fortect pe computerul dvs
 2. Lansați instrumentul și Începeți scanarea pentru a găsi fișiere sparte care cauzează probleme

 3. Faceți clic dreapta pe Începeți reparația pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Fortect a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Instalarea celor mai recente actualizări Windows 11 este esențială din mai multe motive. Dar, pe scurt, cele mai recente actualizări vă permit să experimentați cele mai recente funcții pe măsură ce sosesc.

În plus, îmbunătățesc și experiența utilizatorului prin remedierea erorilor prezente în versiunea anterioară a sistemului de operare.

Microsoft oferă cea mai recentă actualizare care, de asemenea, sporește protecția de securitate pentru a menține PC-ul cu Windows 11 în afara pericolului de diferiți viruși noi sau atacuri malware. Cu noile actualizări cumulate și lansări de funcții, a devenit obișnuit să întâmpinați unele erori sau probleme.

Cu Windows 11, asta nu este diferit. Oamenii s-au plâns de eroarea de actualizare a Windows 11 0x800f081f. Acest cod de eroare este legat în principal de incompatibilitățile Microsoft .NET Framework 3.5.

Cu toate acestea, la fel ca fiecare cod de eroare de actualizare Windows 11, această eroare 0x800f081f ar putea, de asemenea, să deranjeze utilizatorii din cauza fișierelor de sistem sau de registru corupte. În special, probleme similare au fost raportate și de utilizatorii cu sistemul de operare Windows 10.

Oricare ar fi cazul, în acest ghid, am creat o listă de soluții care vă vor ajuta să remediați această problemă. Deoarece problema este legată în principal de incompatibilitatea Microsoft .Net Framework, vom căuta mai întâi să rezolvăm această problemă și, eventual, să rezolvăm eroarea de actualizare Windows 11 0x800f081f.

Ce înseamnă codul de eroare 0x800f081f?

Eroare 0x800f081f este un cod de eroare de sistem legat de actualizările din Windows 11. Faptul interesant despre acest cod de eroare este că este printre cele mai frecvente care apar pentru același motiv.

Celelalte trei coduri de eroare sunt 0x800F0906, 0x800F0907 și 0x800F0922. Toate aceste coduri de eroare, inclusiv codul de eroare 0x800F081f, vă vor afișa un mesaj de eroare:

Au apărut câteva probleme la instalarea actualizărilor, dar vom încerca din nou mai târziu. Dacă continuați să vedeți acest lucru și doriți să căutați pe web sau să contactați asistența pentru informații, acest lucru vă poate ajuta.

Acest lucru se întâmplă deoarece Windows nu poate descărca fișierele critice din actualizarea disponibilă. Dar, așa cum am menționat deja, incompatibilitățile Microsoft .Net Framework cauzează și ele această problemă.

Poate apărea și din cauza instrumentului DISM (Deployment Image Service and Management) sau a unor comenzi Windows PowerShell.

Iată câteva motive specifice pentru diferitele coduri de eroare:

 • 0x800F081F: Sistemul dvs. nu a reușit să găsească fișierele sursă .NET Framework pentru ca instalarea să continue. Acest lucru ar putea însemna și că instrumentul DISM Windows 11 a eșuat.
 • 0x800F0906: Windows nu s-a putut conecta la internet sau nu s-a putut instala un rol, un serviciu de rol sau o funcție.
 • 0x800F0907: instrumentul DISM a eșuat sau setările politicii de rețea blochează accesul la internet.
 • 0x800F0922: Procesarea programelor de instalare avansate .NET importante sau a comenzilor generice a eșuat.

Cum repar codul de eroare 0x800f081f în Windows 11?

În acest articol

1. Rulați instrumentul de depanare Windows Update

Mai mulți utilizatori au raportat că instrumentul de depanare Windows Update vă poate ajuta să restabiliți eroarea 0x800f081f pe sistemul de operare Windows 11.

1. Deschideți Meniul Start.

2. Introduceți Rezolvați alte probleme și deschideți aplicația.

depanați alte setări

3. Faceți clic Alerga chiar lângă Windows Update.

windows-11-update-error-0x800f081f

4. Instrumentul de depanare va începe diagnosticul și va verifica dacă există erori.

windows-11-update-error-0x800f081f

5. Aplicați remedieri recomandate.

6. Repornire computerul dvs.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de fișierele de sistem lipsă sau corupte și arhivele Windows.
Asigurați-vă că utilizați un instrument dedicat, cum ar fi Fortectcare va scana și înlocui fișierele dvs. sparte cu versiunile lor noi din depozitul său.

Una dintre cele mai comune soluții pentru a remedia majoritatea problemelor obișnuite ale Windows 11 este să rulați instrumentul de depanare Windows încorporat.

Pentru a remedia această eroare de actualizare Windows 11 0x800f081f, vă sfătuim să încercați instrumentul de depanare a actualizării Windows. Nu numai că va detecta problema, dar o poate rezolva în timpul procesului.

2. Modificați politica de grup

 1. presa Windows + R cheile pentru a deschide Alerga dialog.
 2. Tip gpedit.msc și lovit introduce.
 3. Extinde Configurarea computerului.
 4. Apoi extindeți Șabloane administrative.
 5. Click pe Sistem.sistem
 6. În panoul din dreapta, faceți clic pe intrarea etichetată Specificați setările pentru instalarea componentelor opționale și repararea componentelor.editor de politici de grup
 7. Faceți dublu clic pe această intrare pentru a o deschide.
 8. Verifica Activat și lovit Bine.permite

3. Reparați fișierele de sistem Windows

 1. Deschide start meniul.
 2. Caută Prompt de comandă și rulați-l ca un administrator.cmd admin
 3. Tastați comanda de mai jos și apăsați introduce.
  sfc /scanowsfc-scannow
 4. PC-ul dvs. va începe scanarea și, în acest proces, va încerca să remedieze problema.
 5. Reporniți computerul dvs.
 6. Din nou deschis prompt de comandă.
 7. Introduceți de mai jos comanda și lovit introduce
  chkdsk C: /f /r /x
 8. După finalizarea procesului, introduceți comanda de mai jos și apăsați introduce.
  DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 9. Veți vedea mesajul – Operațiunea a fost încheiată cu succes. Închideți fereastra și reporniți computerul.

Pe lângă acest proces manual, puteți alege oricând un instrument profesional care va efectua automat toți acești pași. Este o opțiune mai sigură și mult mai ușoară pentru sănătatea și performanța computerului dvs.

Restaurarea sistemului la o stare anterioară poate rezolva o serie de probleme de sistem. O modalitate mai simplă de a vă restaura sistemul în siguranță este utilizarea unui instrument specializat care poate face toată munca pentru dvs.
Restoro va scana automat computerul pentru fișiere problematice și va înlocui toate fișierele critice de sistem Windows care funcționează defectuos cu versiunile anterioare care funcționează perfect.
Iată cum puteți efectua această acțiune:

 1. Descărcați și instalați Restoro.
 2. Lansați aplicația.
 3. Așteptați ca acesta să găsească orice probleme de stabilitate a sistemului.
 4. presa Începeți reparația.
 5. Reporniți computerul pentru ca toate modificările să intre în vigoare.

Instrumentul de restaurare a sistemului încorporat vă va reveni Windows la o versiune anterioară, prin urmare puteți pierde câteva date prețioase care au fost salvate după ce a fost făcut punctul de restaurare. Puteți oricând să vă readuceți sistemul în starea de pre-reparare.
⇒ Obțineți Restoro


Disclaimer: Acest program trebuie să fie actualizat de la versiunea gratuită pentru a efectua anumite acțiuni specifice.


4. Descărcați manual actualizarea Windows 11

 1. Deschide oficialul Site-ul Microsoft Catalog.
 2. În bara de căutareintroduceți Număr KB (Baza de cunoștințe). a actualizării Windows pe care doriți să o descărcați și apăsați butonul Căutare buton.eroare de actualizare Windows 11 1
 3. Va apărea o listă de pachete de actualizare disponibile asociate cu numărul KB introdus.lista de actualizări
 4. Faceți clic pe titlul actualizării pentru a obține mai multe informații, cum ar fi Resurse de instalare, Detalii pachetși Limbi acceptate despre actualizare.detalii de actualizare
 5. Identificați actualizarea corectă și apăsați butonul Descarca buton.descărcați actualizarea
 6. Click dreapta pe linkul de descărcare și apăsați Salvați linkul ca.salvați linkul ca
 7. Alegeți directorul de descărcare și apăsați Salvați.director de descărcare
 8. Deschideți folderul de unde ați descărcat pachetul de actualizare Windows 11.
 9. Faceți dublu clic pe el pentru a rula.deschide actualizarea
 10. După câteva secunde, apăsați butonul Da din fereastra pop-up Windows Update Standalone Installer pentru a începe instalarea actualizării.
  0x800f081f Windows 11
 11. Reporniți computerul dvs. și verificați dacă aceasta remediază eroarea de actualizare Windows 11 0x800f081f.

5. Ștergeți Windows Update Cache și componentele

 1. Deschide start meniul.
 2. Caută Prompt de comandă și rulați-l ca un administrator.cmd admin
 3. Tastați comenzile de mai jos și apăsați introduce după ce ați tastat fiecare comandă, una câte una.
  Net Stop bits
  Net Stop wuauserv
  Net Stop appidsvc
  Net Stop cryptsvc
  Ren %systemroot%SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak
  Ren %systemroot%system32catroot2 catroot2.bak
  Net Start bits
  Net Start wuauserv
  Net Start appidsvc
  Net Start cryptsvc

4. Ieșire cmd și reporniți computerul.

6. Eliminați WUServer și WIStatusServer din registry

 1. Deschis Alerga dialog folosind Windows + R tastele de pe tastatură.
 2. Tastați comanda de mai jos și apăsați introduce.regeditcomanda de rulare regedit
 3. Click pe da dacă un prompt vă cere permisiunea.
 4. Trebuie să navigați la adresa de mai jos
  HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsWindowsUpdate
 5. În panoul din dreapta, localizați WUServer și WIStatusServer.
 6. Șterge ambele intrări.ștergeți intrările din registry
 7. Dacă aceste intrări nu sunt disponibile, atunci săriți pe o altă soluție.

De ce actualizările mele Windows continuă să eșueze?

Există mai multe cauze potențiale pentru probleme precum Windows Update eșuând în mod repetat. Pe baza feedback-ului utilizatorilor, am generat o listă cu cele mai frecvente motive.

 • Drivere învechite – Driverele trebuie să opereze componente precum plăcile grafice și plăcile de rețea care nu sunt compatibile nativ cu Windows. Problemele Windows Update pot rezulta din driverele învechite conectate la această problemă.
 • Erori sau absențe ale fișierelor de sistem – Fișierele de sistem sunt esențiale pentru buna funcționare a dispozitivului dvs. Este posibil ca fișierele dvs. de sistem să fi fost recent distruse sau deteriorate, motiv pentru care Windows Update a eșuat.
 • O problemă cu serviciul Windows Update – Serviciul dvs. de actualizare poate avea probleme. Dacă da, mai sus sunt furnizate metode alternative pentru descărcarea celei mai recente actualizări Windows.

Rețineți că nu toate motivele potențiale sunt incluse în lista menționată mai sus. Cu toate acestea, eroarea poate apărea în mod special pentru dvs. din cauza unei probleme cu aparatul dvs.

Ce altceva pot face pentru a evita eroarea de actualizare a Windows 11 0x800f081f?

Când întâlniți o eroare și asta în timpul instalării unei actualizări Windows 11, atunci poate fi frustrant și enervant.

Soluțiile menționate mai sus pot fi de mare ajutor atunci când vă confruntați cu eroarea de actualizare Windows 11 0x800f081f, dar asta nu este tot.

Dacă, dintr-un motiv oarecare, niciunul dintre pașii de mai sus nu v-a ajutat să o remediați, atunci avem câteva puncte importante pe care le puteți urma și să verificați dacă acest lucru rezolvă problema sau nu.

Asigurați-vă că .NET Framework este activat

Este esențial, deoarece această problemă este legată de Microsoft .Net Framework. Deschideți caracteristica Windows căutând-o în meniul Start și bifând caseta de lângă .NET Framework 3.5 (include .NET 2.0 și 3.0).

Apăsați OK și reporniți computerul. Asigurarea că .NET Framework este activat vă va permite să obțineți actualizări automate fără probleme.

Dezactivați Modul Dezvoltator

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți meniul Start și să căutați modul Dezvoltator. Deschideți-l și asigurați-vă că dezactivați modul Dezvoltator.

Există cazuri în care modul dezvoltator poate interfera cu instalarea actualizării Windows și, prin urmare, eroarea. Asigurați-vă că este dezactivat și verificați dacă aceasta rezolvă problema sau nu.

Resetați copia de pe Windows 11

Dacă absolut nimic nu funcționează, atunci, ca ultimă soluție, tot ce puteți face este să resetați sau să reinstalați sistemul de operare Windows 11 pe computer. Posibil, unele fișiere critice nu au fost instalate în timpul instalării anterioare.

Dacă întâmpinați eroarea 0x800f081f pe Windows 10, avem un alt articol pe acest subiect pe care îl puteți consulta.

Spuneți-ne în comentariile de mai jos care dintre soluțiile de mai sus v-a ajutat să remediați eroarea de actualizare Windows 11 0x800f081f. Mai mult, ne poți împărtăși și orice altă soluție.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar