Blog

Cum să descărcați și să utilizați

 • Puteți adăuga un monitor de viteză a rețelei Windows 11 care oferă informații despre viteza de descărcare și încărcare în timp real pe desktop.
 • Simțiți-vă liber să alegeți o aplicație dedicată care adaugă un monitor de rețea la bara de activități.
 • De asemenea, puteți lua în considerare un monitor al vitezei rețelei care vine cu numeroase setări de personalizare.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Remediați erorile sistemului de operare Windows 11 cu Fortect:
Acest instrument repară erorile comune ale computerului prin înlocuirea fișierelor de sistem problematice cu versiunile inițiale de lucru. De asemenea, vă ține departe de erori de sistem, BSoD și repara daunele cauzate de malware și viruși. Remediați problemele PC-ului și eliminați daunele viruși acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați Fortect pe computerul dvs
 2. Lansați instrumentul și Începeți scanarea pentru a găsi fișiere sparte care cauzează probleme

 3. Faceți clic dreapta pe Începeți reparația pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Fortect a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Te întrebi care este viteza de internet a computerului tău? Dacă da, un monitor al vitezei rețelei este ceea ce aveți nevoie. Aceste monitoare arată viteza de descărcare și încărcare a conexiunii dvs. la Internet în timp real.

Sigur, există numeroase pagini web de testare a vitezei de internet pe care le puteți deschide în browsere. Cu toate acestea, aceste aplicații web oferă în general doar o cifră de viteză maximă pentru conexiunea dvs. Nu afișează în timp real vitezele de încărcare și descărcare.

Dacă doriți un monitor de viteză a rețelei în timp real pentru Windows 11 care să arate vitezele de descărcare/încărcare pe desktop, va trebui să verificați unele aplicații terță parte. Puteți adăuga bara de activități și monitoare de viteză de rețea din bara laterală la Windows 11 utilizând recomandările noastre de mai jos.

Bara de widget-uri vine ca o nouă bară laterală de gadgeturi pentru Windows 11, pe care o puteți deschide făcând clic pe butonul din bara de activități. Acesta pare un loc evident pentru a include un nou monitor de viteză a rețelei pentru cea mai recentă platformă desktop.

Monitorul vitezei rețelei din bara de widgeturi Windows 11

Cu toate acestea, panoul widget nu include un monitor al vitezei rețelei. Există 11 opțiuni widget disponibile acolo și niciuna dintre ele nu adaugă un contor de viteză netă la panou. Deci, va trebui să verificați software-ul terță parte de mai jos.

Cum pot adăuga un monitor de viteză netă Windows 11?

1. Obțineți Net Speed ​​Meter

1. Mai întâi, va trebui să vă conectați la dvs cont Microsoft pentru a descărca o aplicație UWP din MS Store. Dacă nu aveți un astfel de cont, configurați unul din Pagina contului Microsoft.

2. Faceți clic start pe bara de activități Windows 11.

3. Apoi selectați Magazin Microsoft aplicația de pe start meniu pentru a-l deschide.

comandă rapidă pentru magazinul Microsoft

4. Tastați Contor de viteză netă în magazinul MS căutare cutie.

5. Apoi selectați Contor de viteză netă aplicația în rezultatele căutării.

6. Faceți clic pe obține butonul pentru Contor de viteză netă pentru a-l instala.

7. Când este instalat, faceți clic pe Deschis butonul de pe Viteza netă pagină.

contorul net de viteză deschis

8. Selectează da opțiune când vi se cere să păstrați Net Speed ​​Meter pe bara de activități. Apoi veți vedea Net Speed ​​Meter pe desktop.

9. Puteți trage și acel contor în jurul desktopului făcând clic stânga pe el și ținând apăsat butonul stâng al mouse-ului.

10. Pentru a adăuga acel contor de viteză în bara de activități, faceți clic dreapta pe el și selectați Păstrați în bara de activități buton.

păstrați monitorul vitezei nete Windows 10 în bara de activități

11. Puteți personaliza Net Speed ​​Meter făcând clic dreapta pe el și selectând Setare. Apoi modificați opțiunile în funcție de preferințe.

monitor de viteză netă pentru fila de afișare Windows 11

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de fișierele de sistem lipsă sau corupte și arhivele Windows.
Asigurați-vă că utilizați un instrument dedicat, cum ar fi Fortectcare va scana și înlocui fișierele dvs. sparte cu versiunile lor noi din depozitul său.

12. Pentru instrucțiuni suplimentare, puteți face clic dreapta pe Net Speed ​​Meter și selectați Cum se utilizează opțiune.

Dacă sunteți în căutarea unui contor de viteză de internet pentru Windows 11, trebuie să știți că prima noastră recomandare este Net Speed ​​Meter. Este o aplicație Microsoft Store care poate fi descărcată gratuit de toți utilizatorii cu cont.

Aplicația Net Speed ​​Meter poate fi personalizată după bunul plac prin Setări și poate fi adăugată la bara de activități Windows 11 pentru acces rapid.

2. Obțineți 8GadgetPack

2.1 Instalați 8GadgetPack

 1. Apasă pe Descarca butonul de pe Pagina web 8GadgetPack.
 2. Apoi apăsați tasta Explorator de fișiere butonul din bara de activități.
 3. Deschideți folderul care include 8GadgetPack Asistentul de configurare.
 4. Faceți dublu clic pe 8GadgetPackSetup pentru a deschide fereastra de instalare.
 5. Apasă pe Instalare butonul din fereastra 8GadgetPack Setup.
  Instalați butonul Windows 11 pentru monitorizarea vitezei rețelei
 6. Selectează Afișați gadgeturi la configurare ieșiri Caseta de bifat.
  Opțiunea Afișare gadgeturi atunci când există configurarea pentru monitorizarea vitezei rețelei Windows 11
 7. apasă pe finalizarea buton. Apoi, bara laterală 8GadetPack se va deschide în partea dreaptă a desktopului Windows 11.
 1. Faceți clic dreapta pe bara laterală și selectați Adăugați gadgeturi.
  Adăugați opțiunea gadget Windows 11 monitorizarea vitezei rețelei
 2. Faceți dublu clic pe Network Meter pe a treia pagină a listei de gadgeturi pentru a-l adăuga în bara laterală.
  Gadget Network Meter Windows 11 monitor de viteză a rețelei
 3. Pentru a configura contorul de rețea, faceți clic dreapta pe gadgetul său din bara laterală și selectați Opțiuni.
 4. Selectează Afişa fila.
  Fila Afișează monitorul vitezei rețelei Windows 11
 5. Puteți adăuga sau elimina detalii pe care gadgetul le afișează selectând PE sau OFF opțiunile din meniul derulant pentru ei.
 6. Pentru a schimba culorile gadgetului, selectați Culoare fila. Apoi puteți face clic pe codurile de acolo pentru a deschide paletele de culori.

Pot verifica viteza conexiunii în Windows 11 fără aplicații terță parte?

Windows nu are nicio funcție de desktop care să afișeze detalii despre viteza conexiunii.

Cu toate acestea, fereastra de stare a conexiunii dvs. include informații despre viteză. Puteți deschide acea fereastră prin intermediul Panou de control după cum urmează:

 1. Deschideți utilitarul de căutare făcând clic pe bara de activități cu lupă buton.
 2. introduce Panou de control în caseta de text a utilitarului de căutare.
 3. Clic Panou de control pentru a deschide fereastra aceea.
 4. Selectează Retea si internet categorie.
  Monitorul vitezei rețelei din categoria rețea și internet Windows 11
 5. Apoi apasa Centru de rețea și partajare.
  Monitorul vitezei rețelei Windows 11, applet-urile de rețea și internet
 6. Selectează Schimbă setările adaptorului în stânga ferestrei.
  Modificați opțiunea setărilor adaptorului pentru monitorizarea vitezei rețelei Windows 11
 7. Apoi faceți dublu clic pe conexiunea pentru a deschide fereastra de stare a acesteia, care afișează informațiile despre viteză.
  Fereastra de stare Windows 11 monitorizarea vitezei rețelei
 8. Clic Închide pentru a ieși pe fereastră

Cum pot accelera viteza de descărcare a computerului meu?

Dacă viteza de descărcare a computerului dvs. este puțin mică, există diferite moduri în care o puteți accelera. În primul rând, închideți cât mai multe aplicații de fundal pe computer. Puteți face asta dezactivând Lăsați aplicațiile să ruleze în opțiunea de fundal pe SetăriAplicații de fundal fila.

Actualizările de sistem ale Windows 11 pot limita lățimea de bandă, ceea ce încetinește descărcările. Prin urmare, reducerea utilizării lățimii de bandă pentru actualizări ar putea crește viteza de descărcare. Puteți limita lățimea de bandă pentru actualizări prin intermediul Windows Update opțiunile avansate ale filei în Setări.

Setările lățimii de bandă Windows 11 monitorizarea vitezei rețelei

De asemenea, opriți orice alte dispozitive pe care le-ați conectat la Internet, cum ar fi tablete, smartphone-uri, console etc. Selectați pentru a le dezactiva conexiunile la internet dacă puteți și dezactivați-le. Procedând astfel, veți maximiza lățimea de bandă a rețelei pentru computerul dvs. cu Windows 11.

În ceea ce privește placa adaptorului de rețea a computerului dvs., rețineți că acesta vă conectează computerul la Internet. Aflați cum să verificați viteza cardului de rețea pentru a vedea imediat viteza tuturor dispozitivelor dvs. de rețea. Pașii din această procedură Windows 10 pot fi aplicați și în Windows 11.

De asemenea, puteți încerca să actualizați driverul adaptorului de rețea dacă viteza de descărcare a computerului pare mult mai mică decât ar trebui să fie.

Puteți face acest lucru prin scanarea computerului cu un utilitar de actualizare a driverelor terță parte, cum ar fi DriverFix. Software-ul de actualizare a driverelor vă permite să descărcați și să instalați drivere noi pentru dispozitivele PC în cel mai scurt timp.

Mai mult, nu ezitați să utilizați cele mai bune instrumente de limitare a lățimii de bandă pentru acele programe care folosesc mai multă lățime de bandă. Chiar dacă sunt pentru Windows 10, le poți folosi și pentru a vedea exact ce aplicații sunt mai solicitante în ceea ce privește datele de rețea.

Un monitor de viteză netă Windows 11 este un plus bun pentru desktop. Net Speed ​​Meter și Network Meter de la 8GadgetPack sunt două disponibile gratuit care sunt incluse în numeroase setări de personalizare.

Gadgetul Net Meter al 8GadgetPack oferă mai multe informații despre rețea decât Net Speed ​​Meter. Cu toate gadgeturile suplimentare cu care vine software-ul, unii utilizatori ar putea prefera 8GadgetPack. Cu toate acestea, nu puteți adăuga Net Meter la bara de activități Windows 11.

Oricare dintre aceste monitoare de viteză a rețelei de pe desktop va clarifica cât de mult ar putea dura descărcările și încărcările. Cu una dintre aceste aplicații instalate, puteți monitoriza în mod proactiv viteza rețelei computerului dvs. Deci, 8GadgetPack și Net Speed ​​Meter sunt două aplicații Windows 11 care merită remarcate.

Mai mult, consultați cel mai bun software de monitorizare a resurselor pentru Windows 10. Cele mai multe dintre aceste instrumente pot fi bucurate și de utilizatorii Windows 11.

Ce monitor de viteză a rețelei alegeți? Anunțați-ne în zona de comentarii de mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar