Blog

8 cele mai bune selectoare de comutatoare USB de cumpărat în 2023 [Ranked By Speed]

 • Comutatoarele USB sunt dispozitive care vă permit să conectați computere și dispozitive prin cabluri USB.
 • Cu această tehnologie, puteți controla datele care ajung la computerele conectate și le puteți controla.
 • Acest ghid vă arată o listă cu cele mai bune pe care le puteți găsi pe Amazon.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Un selector de comutator USB, cunoscut și mai simplu ca comutator USB, este un dispozitiv hub mic care are mai multe porturi USB pentru alte gadget-uri. De exemplu, un comutator USB poate conecta o cameră web, o tastatură și un mouse, un monitor și o imprimantă împreună.

Puteți conecta tastatura și mouse-ul la un monitor și apoi comutați controlul pe alt dispozitiv. De asemenea, puteți conecta mai multe computere și un driver USB printr-un comutator pentru a partaja informații între dispozitive.

Există multe motive diferite pentru care ați dori un comutator USB. Acum întrebarea este ce ar trebui să cauți în timp ce cumpără unul?

Ce ar trebui să caut într-un comutator USB?

Ceva de care ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați un comutator USB este ce tip de porturi USB acceptă. Cele mai frecvent acceptate porturi sunt USB 2.0 și USB 3.0. Aceasta din urmă este versiunea superioară deoarece are o rată de transfer mai bună decât precedenta.

USB 3.0 are o rată de transfer de 5 Gbps, în timp ce 2.0 are 480 Mbps. De asemenea, ar trebui să luați în considerare câte porturi fizice are. Cu cât sunt mai multe porturi disponibile, cu atât mai multe dispozitive vă puteți conecta.

Și orice comutatoare care au porturi non-USB reprezintă un plus. Aceasta include comutatoare care au un port micro USB sau HDMI.

Pentru acest ghid, multe dintre aceste comutatoare sunt puse în vânzare frecvent. Așa că asigurați-vă că verificați zile precum Black Friday pentru a obține reduceri.

Care sunt cele mai bune switch-uri USB?

Comutator ABLWE USB 3.0

 • Suporta USB 3.0
 • Se poate conecta la multe tipuri diferite de dispozitive
 • Un grad ridicat de compatibilitate
 • Nu necesită actualizări frecvente
 • Ușor de comutat
 • Nu se conectează la multe dispozitive

Începând de pe listă este comutatorul ABLEWE USB 3.0. Acest dispozitiv vă permite să conectați până la patru dispozitive USB la două computere separate. Desigur, faptul că poate ieși numai pe două computere este un detriment.

Cu toate acestea, comutatorul ABLEWE USB 3.0 merită din cauza numărului de dispozitive pe care le poate partaja. Puteți accesa aproape orice tip de dispozitiv USB la acele computere, cum ar fi imprimante, șoareci, tastaturi, unități flash și multe altele.

Faptul că este compatibil USB 3.0 înseamnă că vă puteți aștepta la viteze de conectivitate fulgerătoare. Dacă aveți un dispozitiv care acceptă doar USB 2.0, nu trebuie să vă faceți griji. Comutatorul ABLEWE este compatibil cu vechiul standard.

Ceea ce este, de asemenea, cool la ABLEWE Switch este că nu trebuie să încărcați niciun driver pe computer. Doar îl conectezi și este setat să funcționeze de la început. Comutarea între surse este ușoară, deoarece tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de sus.

Comutator Sabrent USB 3.0

 • Foarte ieftin
 • Ușor de configurat
 • Suporta USB 3.0 pentru viteze mari
 • Simplu și ușor de utilizat
 • Un singur buton pentru schimbarea rapidă a computerului

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni cu adevărat ieftine, atunci ar trebui să vă uitați la Sabrent USB 3. Sharing Switch. La momentul scrierii acestui articol, Sabrent Switch are o reducere masivă atașată; scăzând și mai mult prețul deja scăzut.

De la început, ați putea vedea că dispozitivul Sabrent nu este foarte mare. Are doar un port pentru recepția semnalelor și două pentru direcționarea lor către alte computere. Dacă aveți mai multe dispozitive, acesta ar putea să nu fie cel potrivit pentru dvs.

Acestea fiind spuse, încă e grozav. Suportul său pentru USB 3.0 înseamnă viteze rapide de transfer de date și este compatibil cu mai multe dispozitive. Există un buton deasupra care vă permite să comutați între computere.

Nu veți avea drivere noi pentru a face dispozitivul să funcționeze și este foarte ușor de configurat. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați dispozitivul și să conectați computerele. Ești gata să mergi după asta.

Comutator de partajare Sabrent USB 2.0

 • Se poate conecta până la patru computere diferite
 • Poate partaja până la patru dispozitive USB
 • Suporta USB 2.0
 • Vine cu cabluri in cutie
 • Are lumini LED pentru a observa computerele
 • Nu acceptă USB 3.0

Dacă doriți un comutator Sabrent care poate suporta mai multe computere, atunci ar trebui să verificați comutatorul lor de partajare USB 2.0. Poate accepta până la patru computere diferite și poate partaja date de la patru dispozitive USB diferite.

Butonul folosit pentru a schimba sursele este acum separat de dispozitivul principal. În acest fel, butonul nu ocupă spațiu pentru porturile suplimentare. LED-urile pot fi găsite pe comutatorul Sabrent care distinge cu ușurință ce computer are în prezent datele.

Poate fi folosit pe computere cu Windows, încă din Windows 2000, Linux 2.4 sau mai recent și MacOS 8.6 sau mai recent. Comutatorul de partajare USB 2.0 vine chiar și cu cabluri USB, dar nu se știe cât de lungi sunt.

Potrivit paginii oficiale Amazon, cablurile au o lungime de șase picioare. Judecând după imaginile conceptuale din listă, acest lucru pare a fi corect.

Singurul dezavantaj este că acceptă doar USB 2.0 care transmite date la 480Mbps.

Selector de comutare UGREEN USB 3.0

 • Suporta USB 3.0
 • Poate partaja mai multe dispozitive prin comutator
 • Asigură o conexiune stabilă
 • Are indicatoare LED
 • Compatibil înapoi

Următorul pe listă este UGREEN USB 3.0 Switch Selector. Acest dispozitiv acceptă USB 3.0 pentru rate rapide de transfer de date (până la 5 Gb/s după cum am menționat mai devreme) și are o lățime de bandă mare pentru acest standard.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Poate suporta până la patru periferice de la imprimante, mouse-uri, tastaturi, scanere, discuri USB, camere digitale, dispozitive audio și multe altele. Acest lucru face ca dispozitivul UGREEN să fie ideal pentru sistemele de supraveghere la domiciliu.

Uneori, dispozitivul mai vechi rulează pe USB 1.1 sau 2.0. Selectorul de comutator UGREEN este compatibil cu acele standarde vechi. Nu vă faceți griji dacă aveți niște dispozitive destul de vechi și simțiți că trebuie să le aruncați.

Există un singur buton deasupra pentru comutarea ușoară între computere plus un indicator LED, astfel încât să știți ce computer are semnalul sursă.

Dispozitivul UGREEN funcționează deopotrivă pentru computerele Windows și Mac, dar nu pare să funcționeze pe mașinile Linux, așa că țineți cont de asta.

Switch KVM cablu USB DisplayPort cu 2 porturi IOGEAR

 • Stiluri multiple
 • Poate fi extins la 4 porturi
 • Suportă diferite tipuri de standarde
 • Poate transmite rezoluție 4K la 30 Hz
 • Vine cu cabluri încorporate

Acum avem comutatorul KVM cu cablu DisplayPort USB cu 2 porturi de la IOGEAR. Un KVM, sau Keyboard-Video-Mouse, un comutator este un tip special de comutator USB care vă permite să controlați mai multe computere de la o singură stație de lucru.

Comutatoarele KVM pot fi destul de scumpe, în funcție de cât de mari devin. Cu cât sunt mai multe porturi, cu atât trebuie să fie mai mare pentru a suporta totul. Deși dispozitivul IOGEAR este unul dintre cele mai mici, este totuși una dintre opțiunile mai scumpe din această listă.

Acest comutator special acceptă doar USB 2.0, făcându-l unul dintre cei mai lenți, dar compensează acest lucru acceptând o mulțime de interfețe audio/video. După cum vă poate spune produsul, IOGEAR acceptă DisplayPort.

DisplayPort este standardul ideal pentru jocurile pe computer, deoarece poate suporta lățimi de bandă largi. Acest lucru se traduce prin rezoluții mai mari și rate de reîmprospătare pentru jocurile cu consum intensiv de hardware.

În plus, comutatorul acceptă canale HDMI, VGA și audio. Poate afișa rezoluții de până la 4L la 30Hz.

Comutator KVM HDMI Aimos

 • Suportă rezoluție 4K
 • Suporta diferite sisteme de operare
 • Vine cu cabluri în pachet
 • Compatibil cu diferite tipuri de dispozitive
 • Suportă tastatură și mouse fără fir

Un alt comutator KVM, dispozitivul AIMOS KVM Switch 2 Ports este o alegere excelentă, deoarece este compatibil cu atât de multe mașini. Îl poți conecta la un PC, laptop, PS4, player Bluray și chiar și un Apple TV.

Foarte puține comutatoare acceptă o gamă atât de largă de dispozitive și încă transmit la o viteză mare. Singurul negativ este că AIMOS nu acceptă PlayStation 5 și nici nu pare să funcționeze cu consolele din seria Xbox.

Nu se știe dacă acest dispozitiv acceptă USB 2.0 sau 3.0, dar trebuie menționat că are o lățime de bandă completă de 10,2 Gpbs. O parte din aceasta poate fi atribuită USB 3.0, dar și diferitelor interfețe pe care le acceptă gadgetul.

Pe lângă USB, poate transmite HDMI la o rezoluție de până la 4K la 30Hz. Ultima caracteristică de remarcat este suportul pentru sistemul de operare. Puteți conecta comutatorul AIMOS la un computer Windows Vista și sistemul de operare Chrome și să funcționeze bine.

Switch KVM HDMI 4 porturi

 • Suporta USB 3.0
 • Poate transmite rezoluție 4K
 • Suporta multe sisteme de operare diferite
 • Se poate conecta la un Apple TV sau Android TV
 • Acceptă comutarea tastelor rapide
 • Cel mai scump din această listă

Cel mai scump comutator din această listă trebuie să meargă la acest dispozitiv HDMI KVM Switch 4 Port de la xisiweier. Eticheta de preț merită fără îndoială pentru ceea ce îți poate oferi dispozitivul. Pentru început, acceptă USB 3.0 pentru viteze rapide de încărcare.

Cu această interfață, puteți conecta o pereche de tastatură și mouse la un monitor pentru până la patru computere sau laptopuri diferite. Și puteți schimba între diferitele surse prin taste rapide.

Tastele rapide, dacă nu știți, sunt combinații de butoane programabile pe care le puteți apăsa pe tastatură pentru a face ceva. De exemplu, puteți apăsa Num Lock, apoi CTRL, numărul unu și Enter în același timp pentru a comuta la alt computer.

În ceea ce privește sistemul de operare compatibil, vă puteți conecta la sisteme Windows încă din Vista, plus macOS și Linux. Suportă unele sisteme mai puțin cunoscute precum Ubuntu și Raspbian. Niciun alt comutator, KVM sau USB simplu, nu poate face acest lucru.

Comutator de partajare a perifericelor StarTech USB 3.0

 • Suporta USB 3.0
 • Compatibil cu Mac, Windows și Linux
 • Poate conecta patru computere la patru dispozitive
 • Compatibil cu USB 2.0
 • Vă permite să comutați computerele de la distanță

Iar intrarea finală pentru cele mai bune comutatoare USB trebuie să meargă la comutatorul de partajare periferice USB 3.0 de la StarTech. Când vine vorba de un comutator pur USB, acesta este unul dintre cele mai bune. Rețineți că nu este un comutator KVM, așa că nu funcționează cu jocuri video, televizoare sau altele asemenea.

Este, de asemenea, destul de scump, așa că vă recomandăm să-l cumpărați cât timp este la reducere. În afară de aceste restricții, veți fi bucuroși să aflați că dispozitivul acceptă USB 3.0 pentru viteze rapide garantate.

De asemenea, poate fi controlat de la distanță; nu există butoane pe acest model. În schimb, vine cu un atașament care are un buton pe care îl puteți apăsa pentru a comuta computerele.

Puteți conecta patru computere diferite la patru dispozitive diferite. În plus, funcționează cu computere Mac, Windows și Linux. Deși nu este la fel de robust ca intrarea anterioară, încă acoperă sistemele principale.

Nu ezitați să comentați mai jos dacă aveți întrebări despre alte aplicații Windows 11. De asemenea, lăsați comentarii despre recenziile pe care doriți să le vedeți sau informații despre alte funcții Windows 11.

Mai aveți probleme? Remediați-le cu acest instrument:

SPONSORIZAT

Dacă sfaturile de mai sus nu v-au rezolvat problema, este posibil ca computerul să întâmpine probleme mai profunde cu Windows. Vă recomandăm să descărcați acest instrument de reparare a computerului (evaluat excelent pe TrustPilot.com) pentru a le rezolva cu ușurință. După instalare, faceți clic pe butonul Incepe scanarea butonul și apoi apăsați pe Repara tot.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar