Blog

Forza Horizon 5 nu se lansează pe PC-ul cu Windows 11

 • Problemele de blocare a Forza Horizon 5 Windows 11 se pot datora unor programe antivirus și altor software-uri aflate în conflict și fișierelor de joc lipsă.
 • Dezactivarea sau dezinstalarea programelor de pornire este o posibilă remediere pentru problemele care nu funcționează din Forza Horizon 5.
 • Unii utilizatori ar putea fi nevoiți să selecteze anumite opțiuni de compatibilitate dacă Forza Horizon 5 nu se lansează.
 • Verificarea sau resetarea jocului poate, de asemenea, să pornească jocul pentru unii jucători.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Remediați erorile sistemului de operare Windows 11 cu Fortect:
Acest instrument repară erorile comune ale computerului prin înlocuirea fișierelor de sistem problematice cu versiunile inițiale de lucru. De asemenea, vă ține departe de erori de sistem, BSoD și repara daunele cauzate de malware și viruși. Remediați problemele PC-ului și eliminați daunele viruși acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați Fortect pe computerul dvs
 2. Lansați instrumentul și Începeți scanarea pentru a găsi fișiere sparte care cauzează probleme

 3. Faceți clic dreapta pe Începeți reparația pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Fortect a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Horizon 5 are câteva probleme de stabilitate. Unii jucători au raportat că Forza Horizon 5 Windows 11 s-a prăbușit la pornire sau la scurt timp după începerea jocului. Deci, ar putea rula câteva minute înainte de a se prăbuși pentru unii jucători. Cu toate acestea, alți jucători nu pot începe jocul când acesta se blochează la pornire.

Oricum, Forza Horizon 5 nu poate fi jucat dacă nu se lansează în Windows 11 sau când se blochează tot timpul și suntem aici pentru a rezolva aceste probleme.

De ce nu se lansează Forza Horizon 5 pe Windows 11?

Din feedback-ul pe care îl primim de la utilizatori, pot exista câteva lucruri care vor duce la blocări în joc. În fruntea listei se află următoarele:

 • Conflicte de programe – Programele conflictuale sunt o cauză citată pe scară largă pentru care Forza Horizon 5 în Windows 11 nu funcționează. Mulți utilizatori au trebuit să elimine, sau cel puțin să dezactiveze, software-ul antivirus pentru a remedia jocul.
 • Placa grafica invechita – Forza Horizon 5 este un joc nou cu niște efecte grafice strălucitoare. Prin urmare, driverele de plăci grafice învechite sau defecte sunt o altă cauză potențială pentru prăbușirea Forza Horizon 5 Windows 11.
 • Probleme de instalare – Este posibil ca jocul să nu se lanseze din cauza unei instalări defectuoase sau întrerupte. Cu alte cuvinte, nu a fost instalat corect, cu anumite fișiere fie lipsă, fie corupte.

Utilizatorii s-au plâns că Forza Horizon 5 Game Pass nu funcționează, nu se lansează pe PC Steam și se prăbușește la pornire. Indiferent de declanșatori, ar trebui să găsiți soluțiile noastre utile.

Ce pot face dacă Forza Horizon 5 nu se lansează pe PC-ul cu Windows 11?

1. Rulați Horizon 5 ca administrator

Pictograma notă
NOTĂ

Dacă nu aveți deja una, adăugați o comandă rapidă Forza Horizon 5 pe desktop-ul Windows 11. Puteți face acest lucru pur și simplu trăgând aplicația de joc din start meniu pe desktop.

 1. Faceți clic dreapta pe pictograma comenzii rapide de pe desktop pentru a selecta Proprietăți.
  Opțiunea proprietăților forza horizon 5 windows 11 crashing
 2. Apasă pe Compatibilitate fila.
 3. Apoi selectați Rulați ca administrator Caseta de bifat.
  Caseta de selectare Run this program as an administrator orza horizon 5 windows 11 se prăbușește
 4. Selectați aplica și Bine pentru a salva setarea.
 5. După aceea, faceți clic pe comanda rapidă de pe desktop Forza Horizon 5 pentru a rula jocul.

Dacă sunteți un jucător Steam, încercați să configurați software-ul client Steam pentru a rula ca administrator. Rulați Steam ca ghid de administrator oferă toate detaliile.

2. Resetați aplicația de joc

Pictograma notă
NOTĂ

Această rezoluție se aplică doar jucătorilor care au descărcat Horizon 5 de pe Magazin Microsoft.

 1. Pentru a afișa un instrument de căutare, faceți clic pe bara de activități lupă buton.
  buton lupa forza horizon 5 windows 11 crashing
 2. Intrare aplicații și funcții în caseta de text a utilitarului de căutare și selectați Aplicații instalate pentru a afișa o listă de aplicații instalate în Setări.
  Forza Horizon 5 nu se lansează pe computer Windows 11
 3. Apoi, faceți clic pe butonul cu trei puncte al Horizon 5 pentru a selecta Opțiuni avansate.
  Opțiuni avansate forza horizon 5 windows 11 crashing
 4. apasă pe Resetați butonul pentru joc.
  Butonul de resetare forza horizon 5 windows 11 se prăbușește
 5. Clic Resetați pentru a confirma opțiunea selectată.

3. Verificați integritatea fișierelor jocului

Pictograma notă
NOTĂ

Această rezoluție este pentru jucătorii care au instalat Horizon 5 cu Steam.

 1. Lansați software-ul client pentru jocuri Steam.
 2. Apasă pe Bibliotecă fila din Steam.
 3. Faceți clic dreapta pe Forza Horizon 5 în biblioteca dvs. de jocuri pentru a selecta Proprietăți.
 4. Apoi, faceți clic pe Fisiere locale fila, apoi selectați Verifică integritatea memoriei cache a jocului opțiune.
 5. Așteptați finalizarea procesului de validare, apoi faceți clic pe Închide buton.

4. Dezactivează modul joc

 1. Afișați caseta de căutare a Windows 11, introduceți cuvântul cheie Mod de joc în caseta de text a instrumentului de căutare, apoi selectați Setări pentru modul joc rezultatul căutării.
 2. Schimbați modul de joc Pe butonul oprit.

5. Dezactivați sau dezinstalați software-ul antivirus de la terți

Mai întâi, încercați să dezactivați orice software terță parte instalat pe computer. De obicei, puteți face acest lucru făcând clic dreapta pe pictogramele din bara de sistem pentru instrumentele antivirus și selectând dezactivați (sau dezactivați) setările din meniurile lor contextuale. Selectați pentru a dezactiva software-ul antivirus timp de câteva ore înainte de a rula Horizon 5.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de fișierele de sistem lipsă sau corupte și arhivele Windows.
Asigurați-vă că utilizați un instrument dedicat, cum ar fi Fortectcare va scana și înlocui fișierele dvs. sparte cu versiunile lor noi din depozitul său.

Cu toate acestea, unii utilizatori ar putea avea nevoie să-și dezinstaleze complet software-ul antivirus pentru a remedia Forza Horizon 5 care nu se lansează în Windows 11.

Dacă dezactivarea utilitarului antivirus nu funcționează, luați în considerare eliminarea acestuia prin Programe si caracteristici. Acestea sunt câteva dintre instrumentele antivirus confirmate că sunt în conflict cu jocul:

 • Avast Antivirus
 • Bitdefender Firewall
 • Avira
 • Sophos
 • Comodo Antivirus
 • Securitate maximă Trend Micro
 • AVG
 • Emisoft Anti-Malware

6. Actualizați driverul grafic

 1. Deschideți un NVIDIA sau driver AMD pagina de descărcare din browser, în funcție de tipul plăcii grafice a computerului.
 2. Alegeți modelul plăcii grafice din meniurile site-ului și faceți clic pe Căutare sau Trimite buton.
 3. apasă pe Descarca butonul pentru driverul compatibil listat pentru placa dvs. grafică.
 4. Deschideți folderul care include pachetul de driver descărcat.
 5. Faceți dublu clic pe pachetul de drivere NVIDIA sau AMD pentru a deschide expertul de configurare și a instala.

Puteți utiliza software-ul de actualizare a driverelor terță parte ca alternativă la descărcarea și instalarea manuală. DriverFix este un utilitar care va scana dispozitivele PC-ului și le va lista pe cele cu drivere învechite. Puteți selecta opțiuni de descărcare și instalare în acel utilitar pentru a actualiza driverele.

Pictograma notă
NOTĂ

Pentru a verifica ce driver are deja placa grafică a computerului, faceți clic dreapta start și selectați Manager de dispozitiv. Extindeți categoria adaptorului de afișare și faceți clic dreapta pe placa grafică pentru a selecta Proprietăți. Apasă pe Conducător auto pentru a verifica versiunea curentă a driverului plăcii grafice.

7. Porniți curat Windows 11

 1. Deschis Alerga prin apăsarea butonului Windows tasta + R tasta rapidă și selectând comanda sa rapidă din meniu.
 2. Pentru a afișa instrumentul MSConfig, introduceți această comandă în caseta de text și faceți clic Bine: msconfig
 3. Apasă pe Selectiv butonul radio și deselectați Încărcați elementele de pornire opțiune. Asigurați-vă că aveți opțiuni pentru Încărcați serviciile de pornire a sistemului și Utilizați configurația originală de pornire selectat.
  Caseta de selectare Încărcare elemente de pornire Forza Horizon 5 Windows 11 se prăbușește
 4. Selectează Servicii filă în Configurarea sistemului și faceți clic pe caseta de selectare pentru Ascunde toate serviciile Microsoft pentru a selecta acea opțiune.
  Fereastra casetei de selectare Ascunde toate serviciile Microsoft Forza horizon 5 Windows 11 se prăbușește
 5. apasă pe Dezactivați toate butonul pentru toate serviciile rămase.
 6. Selectați aplica pentru a salva noile opțiuni de configurare de pornire, apoi faceți clic pe OK pentru a ieși Configurarea sistemului.
 7. apasă pe Repornire butonul din promptul de dialog pentru repornire.
 8. După repornire, încercați să rulați din nou Forza Horizon 5.

Această rezoluție rezolvă problema? Dacă da, probabil că a existat un program în conflict cu Horizon 5. Va trebui să vă dați seama ce program a fost acesta dacă doriți să jucați jocul cu configurația inițială de pornire restaurată. Acestea sunt câteva programe despre care se știe că cauzează blocarea Horizon 5:

 • MSI Afterburner
 • OBS
 • Discordie
 • Nahimic Audio
 • Audio Sonic
 • Motor de fundal
 • Logitech G Hub
 • Xsplit
Pictograma notă
NOTĂ

Selectați caseta de selectare Încărcare elemente de pornire din fereastra Configurare sistem pentru a restabili configurația inițială de pornire. apasă pe Servicii filele Permite tuturor butonul pentru a restabili serviciile terță parte dezactivate.

8. Reinstalați Horizon 5

 1. Pentru a afișa un instrument de căutare, faceți clic pe bara de activități lupă buton.buton lupa forza horizon 5 windows 11 crashing
 2. Intrare aplicații și funcții în caseta de text a utilitarului de căutare și selectați Aplicații instalate pentru a afișa o listă de aplicații instalate în Setări.Forza Horizon 5 nu se lansează pe computer Windows 11
 3. Faceți clic pe butonul cu trei puncte pentru jocul Horizon 5 și selectați Dezinstalează în meniu.
  Opțiunea de dezinstalare forza horizon 5 windows 11 se prăbușește
 4. Înainte de a reinstala jocul, faceți clic pe Putere și Repornire Opțiuni din meniul Start.
 5. Deschide start meniu și selectați Microsoft Store acolo.
 6. Tip Orizontul 5 în caseta de căutare a aplicației MS Store.
 7. Faceți clic pe rezultatul căutării Forza Horizon 5 pentru a deschide pagina MS Store.
  Pagina Forza Horizon 5 MS Store Forza Horizon 5 Windows 11 se prăbușește
 8. Apoi descărcați și reinstalați jocul de acolo.
Pictograma notă
NOTĂ

Dacă ați instalat Horizon 5 cu Steam, va trebui să dezinstalați și să reinstalați jocul în software-ul client Steam. Consultați ghidul nostru despre cum să dezinstalați în siguranță jocurile Steam pentru mai multe detalii.

Dacă aceste rezoluții nu sunt suficiente pentru a remedia blocarea Forza Horizon 5 Windows 11 pentru dvs., luați în considerare contactarea serviciului de asistență Forza pentru sugestii suplimentare. Pentru a trimite o cerere de asistență la serviciul respectiv, va trebui să vă conectați la Site-ul de asistență Forza cu un cont Microsoft.

De asemenea, puteți discuta despre blocarea Forza Horizon 5 Windows 11 în secțiunea de comentarii de mai jos. Nu ezitați să postați orice întrebări de depanare acolo. Jucătorii care au descoperit alte modalități de a repara Horizon 5 sunt, de asemenea, bineveniți să-și împărtășească metodele mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar