Blog

Eroare Element nu a fost găsit în Windows 10/11 [Quick Fix]

 • Ați întâlnit Element nu a fost găsit eroare si? În funcție de diferite situații, răspunsurile la modul de remediere variază.
 • Acestea includ dezinstalarea Lenovo CAPSOD și OneKey sau repornirea rapidă a explorer.exe.
 • Găsiți soluțiile de lucru în cazul dvs. verificând aceste instrumente excelente de dezinstalare.
 • Ori de câte ori aveți nevoie de experiență PC, nu ezitați să aruncați o privire la centrul nostru de erori Windows 10.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Windows 10 a fost lansat de ceva timp și, deși este cea mai recentă versiune de Windows, asta nu înseamnă că nu are defecte.

Vorbind despre defecte și Windows 10, unii utilizatori au raportat că au primit Element nu a fost găsit eroare pe Windows 10.

Element nu a fost găsit este o eroare relativ comună pe Windows și, în acest articol, vom acoperi următoarele probleme:

 • Element nu a fost găsit imagini Windows 10 – Acest mesaj de eroare apare de obicei atunci când încercați să vizualizați imagini pe computerul dvs. cu Windows 10. Problema este cauzată cel mai probabil de aplicația implicită de vizualizare a fotografiilor și, pentru a remedia problema, trebuie doar să înlocuiți aplicația implicită de vizualizare a fotografiilor.
 • Element nu a fost găsit Microsoft Edge – Această eroare poate apărea și în Microsoft Edge și, cel mai probabil, este cauzată de coruperea fișierelor. Cu toate acestea, ar trebui să puteți remedia problema folosind una dintre soluțiile noastre.
 • Element nu a fost găsit Explorer.exe – Uneori, acest mesaj de eroare poate apărea în timpul utilizării File Explorer. Cu toate acestea, puteți remedia problema pur și simplu repornind procesul explorer.exe.
 • Element nu a fost găsit actualizare Windows 10 – Mulți utilizatori au raportat această problemă după o actualizare Windows. Cu toate acestea, puteți remedia problema pur și simplu găsind și dezinstalând actualizarea problematică.
 • Element nu a fost găsit jpgElement nu a fost găsit eroarea este relativ comună cu imaginile jpg, dar poate apărea și cu alte fișiere. Dacă aveți această problemă pe computer, asigurați-vă că încercați unele dintre soluțiile noastre.

Această eroare poate afecta funcționalitatea Windows 10 și vă poate împiedica să accesați Setări, aplicații universale, poate apărea chiar și atunci când încercați să deschideți imagini .jpeg.

După cum puteți vedea, aceasta poate fi o mare problemă pentru utilizatorii de Windows 10, dar, din fericire pentru dvs., avem câteva soluții care ar putea fi utile.

Cum pot remedia eroarea Element Not Found în Windows 10?

1. Dezinstalați actualizările recente

 1. Deschide Setări aplicația.
 2. Acum navigați la Actualizare și securitate secțiune.
  Element nu a fost găsit Explorer.exe
 3. Click pe Vedeți istoricul actualizărilor instalate.
  Element nu a fost găsit actualizarea Windows 10
 4. Acum faceți clic pe Dezinstalează actualizările.
  Element nu a fost găsit jpg
 5. Va apărea lista de actualizări instalate. Acum trebuie să eliminați actualizările instalate recent și să verificați dacă asta vă rezolvă problema. Mai mulți utilizatori au raportat că au eliminat toate actualizările și că au rezolvat problema pentru ei.

Potrivit utilizatorilor, uneori actualizările recente ale Windows pot provoca Element nu a fost găsit eroare să apară. Pentru a remedia problema, trebuie să găsiți și să eliminați actualizările problematice.

Acest lucru este destul de simplu și o puteți face urmând pașii de mai sus.

Dacă dezinstalarea actualizării problematice rezolvă problema, trebuie să împiedicați instalarea acestei actualizări în viitor.

Windows 10 instalează automat actualizările lipsă, dar am scris un ghid simplu despre cum să împiedicați instalarea anumitor actualizări Windows și vă recomandăm insistent să le verificați.

Mulți utilizatori au raportat că eliminarea actualizărilor problematice a rezolvat problema pentru ei, așa că asigurați-vă că încercați asta.

Dacă întâmpinați probleme la deschiderea aplicației Setting, vă putem ajuta rapid să rezolvați problema.

2. Dezactivează-ți temporar antivirusul

Uneori, antivirusul poate interfera cu carcasa sistemului Element nu a fost găsit eroare să apară. Pentru a verifica dacă antivirusul dvs. este problema, dezactivați-l și încercați să rulați din nou aplicația.

Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să trebuiască să dezinstalați și să treceți la o altă soluție antivirus.

Pentru utilizatorii Norton, avem un ghid dedicat despre cum să-l eliminați complet de pe computer. Există o ghid similar pentru utilizatorii McAffe, de asemenea.

Există multe aplicații antivirus grozave pe piață, dar asigurați-vă că încercați una care oferă cea mai bună protecție pentru toate dispozitivele dvs. împotriva celor mai recente programe malware.

3. Dezinstalați software-ul Lenovo de pe computer

Dacă utilizați un laptop Lenovo, ar trebui să știți că anumite programe Lenovo pot cauza această problemă, așa că cea mai bună soluție este să eliminați acest software de pe laptop.

Piesa de software care provoacă Element nu a fost găsit eroarea este cel mai probabil Lenovo CAPSOD și OneKey Theatre. Doar eliminați acest software de pe laptop și această problemă ar trebui rezolvată.

De asemenea, rețineți că trebuie să eliminați toate fișierele asociate cu software-ul problematic.

Efectuarea manuală a acestei sarcini este un proces avansat, dar există instrumente care vă pot ajuta să scăpați cu ușurință de toate fișierele și intrările de registry asociate.

Nu refuzați avantajul unei descărcări gratuite și utilizați un instrument eficient pentru a elimina Lenovo CAPSOD și OneKey Theater. Problema ar trebui rezolvată complet în cel mai scurt timp.

4. Reporniți explorer.exe

 1. Când Windows 10 începe apăsați Ctrl + Shift + Esc a deschide Gestionar de sarcini.
  Element nu a fost găsit Microsoft Edge
 2. Localiza explorer.exe (Windows Explorer) în lista de procese. Faceți clic dreapta pe el și alegeți Încheiați sarcina.
  Element nu a fost găsit jpg
 3. Apoi, du-te la Fișier > Rulați sarcina nouă.
  Element nu a fost găsit imagini Windows 10
 4. The Alerga se va deschide fereastra. Acum doar tastați explorer.exe în ea și apăsați introduce să-l ruleze.

Aceasta este o soluție simplă, dar de fapt s-ar putea să funcționeze pentru dvs. Utilizați procedura de mai sus pentru a reporni procesul explorer.exe.

Windows Explorer ar trebui să pornească acum și problema va fi rezolvată. Rețineți că aceasta este doar o soluție, așa că ar putea fi necesar să o repetați dacă problema reapare.

Windows nu va încheia o sarcină în Task Manager? Contați pe noi rezolva problema.

5. Setați un alt vizualizator de imagini

 1. presa Tasta Windows + I pentru a deschide Setări aplicația.
 2. Cand Aplicația Setări se deschide, navigați la Aplicații secțiune.
  Element nu a fost găsit imagini Windows 10
 3. În panoul din stânga, faceți clic pe Aplicații implicite. În panoul din dreapta, localizați Vizualizator de fotografii și faceți clic pe el.
  Element nu a fost găsit Explorer.exe
 4. Selectați o aplicație pe care doriți să o utilizați ca vizualizator de fotografii implicit. Mulți utilizatori recomandă utilizarea Windows Picture Viewerdar puteți utiliza și orice altă aplicație.
  Element nu a fost găsit imagini Windows 10

Mulți utilizatori au raportat asta Element nu a fost găsit eroare a apărut pe computerul lor în timp ce încercau să vizualizeze fotografii.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Potrivit utilizatorilor, este posibil să puteți remedia această problemă pur și simplu accesând aplicația Setări și alegând un alt vizualizator de imagini.

După ce ați schimbat vizualizatorul implicit de fotografii, problema ar trebui să fie complet rezolvată. Acest mesaj de eroare apare din cauza unor probleme cu aplicația Fotografii.

Pentru a remedia problema, trebuie doar să schimbați vizualizatorul de fotografii implicit.

Dacă nu aveți un vizualizator de fotografii terță parte, am acoperit unele dintre cele mai bune vizualizatoare de fotografii pentru Windows 10, așa că asigurați-vă că consultați articolul respectiv pentru un software grozav.

6. Efectuați o scanare SFC

 1. presa Tasta Windows + X pentru a deschide meniul Win + X. Acum alege Prompt de comandă (administrator) din lista.
  Element nu a fost găsit Microsoft Edge
 2. Când Prompt de comandă se deschide, intră sfc /scannow și apăsați introduce.
  Element nu a fost găsit Explorer.exe

Element nu a fost găsit mesajul de eroare poate apărea din cauza coruperii fișierului. Cu toate acestea, puteți remedia cu ușurință fișierele corupte folosind o scanare SFC. Pentru a rula o scanare SFC, procedați așa cum este descris mai sus.

Scanarea SFC va începe acum. Rețineți că această scanare poate dura aproximativ 10-15 minute, așa că nu o întrerupeți. Odată ce scanarea este terminată, verificați dacă problema apare în continuare.

Dacă problema persistă sau dacă nu ați putut rula o scanare SFC, este posibil să încercați să executați o scanare DISM. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. start Prompt de comandă ca administrator.
 2. introduce DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  Element nu a fost găsit actualizare Windows 10
 3. Scanarea DISM va începe acum. Acest proces poate dura aproximativ 20 de minute sau mai mult, așa că nu îl întrerupeți.

Odată ce scanarea este terminată, verificați dacă eroarea persistă. Dacă nu ați putut rula o scanare SFC înainte, încercați să o rulați acum. După ce ambele scanări SFC și DISM sunt finalizate, verificați dacă problema persistă.

Dacă întâmpinați probleme la accesarea promptului de comandă ca administrator, atunci ar fi bine să aruncați o privire mai atentă la acest ghid la îndemână.

Se pare că totul se pierde atunci când DISM eșuează pe Windows? Consultați acest ghid rapid și scăpați de griji.

7. Dezactivează grafica integrată

Multe PC-uri vin cu plăci grafice atât dedicate, cât și integrate, totuși, uneori pot apărea probleme dacă ambele plăci grafice sunt activate.

Mulți utilizatori au raportat asta Eroare element negăsit a fost cauzată de placa lor grafică și, pentru a remedia problema, trebuie să dezactivați grafica integrată.

Există mai multe modalități de a face asta și o puteți face de la Panoul de control Nvidia sau Centrul de control al catalizatorului.

Dacă nu puteți deschide panoul de control Nvidia pe Windows 10, am acoperit această problemă neplăcută în acest ghid dedicat. De asemenea, avem un articol similar despre Catalyst Control Center.

Dacă acest lucru nu funcționează sau dacă nu puteți găsi modalitatea de a dezactiva grafica integrată din aceste aplicații, poate doriți să încercați să o dezactivați din BIOS.

Pentru a vedea cum să accesați BIOS și cum să dezactivați placa grafică integrată, vă recomandăm insistent să verificați manualul plăcii de bază pentru instrucțiuni detaliate.

Odată ce dezactivați grafica integrată, problema ar trebui să fie complet rezolvată.

Accesarea BIOS-ului pare o sarcină prea mare? Permiteți-ne să vă ușurăm lucrurile cu ajutorul acestui ghid uimitor.

8. Resetați computerul

 1. presa start și faceți clic pe Opțiuni de putere buton.
 2. Apoi ține Schimb tasta și apăsați tasta Repornire buton.
 3. Acum veți porni la ecranul cu opțiuni avansate de pornire. Asigurați-vă că discul de instalare Windows 10 sau unitatea flash USB sunt conectate.
 4. Click pe Depanați. După aceea alege Resetați acest computer.
 5. Acum aveți opțiunea de a vă păstra fișierele sau nu. Alege Pastreaza-mi fisierele.
 6. În continuare, veți fi întrebat ce versiune de Windows doriți să resetați. Ar trebui să existe o singură opțiune disponibilă, așa că faceți clic pe ea.
 7. În continuare, trebuie doar să urmați instrucțiunile și să așteptați până la finalizarea procesului de configurare.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un disc de instalare Windows 10 sau o unitate flash USB cu fișiere de configurare Windows 10.

Acest proces va reinstala Windows 10, dar vă va permite să vă păstrați fișierele personale, deși va șterge aplicațiile instalate.

Utilizați această soluție ca ultimă soluție dacă nimic altceva nu pare să funcționeze. Pentru a face acest lucru, trebuie să procedați așa cum este descris mai sus.

Asta ar fi tot. Sperăm că cel puțin una dintre aceste soluții v-a ajutat să rezolvați problema cu această eroare.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau poate o altă soluție pentru această problemă, accesați secțiunea de comentarii de mai jos.

Suntem siguri că cititorii noștri ar dori să afle și mai multe despre această problemă.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar