Blog

Eroare de actualizare Windows 0xc1900204 [Solved]

 • Unii utilizatori s-au plâns că eroarea 0xc1900204 blochează complet procesul de actualizare pentru Creator Update.
 • Ar trebui să vă verificați antivirusul, deoarece uneori poate interfera cu sistemul dvs.
 • Încercați să efectuați o actualizare la loc, urmând ghidul nostru pas cu pas de mai jos.
 • De asemenea, ar trebui să vă asigurați că registry este configurat corect.

Eroarea 0xc1900204 blochează actualizările Windows 10

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Instalarea celor mai recente actualizări pe computerul tău cu Windows 10 se poate transforma uneori într-un coșmar din cauza problemelor tehnice și a erorilor care pot apărea.

Unul dintre multele care pot apărea este eroare 0xc1900204care blochează complet procesul de actualizare pentru Actualizarea creatorului.

Ieri (05.04.2017), am făcut upgrade cu succes la Windows 10 pe două computere, dar pe desktopul meu de birou nu a reușit. A generat eroarea Windows Update 0xc1900204 când a încercat să actualizeze de la versiunea 1607, sistemul de operare build 14393.693. Căutarea de ajutor pentru această eroare a generat un număr de pagini referitoare la previzualizarea Windows 10 sau actualizarea de la Windows 7 la Windows 10, dar nu văd nimic legat de cea mai nouă actualizare.

În acest articol, vom enumera o serie de soluții pentru a remedia eroarea 0xc1900204 Windows Update.

Ce înseamnă eroarea 0xc1900204?

Eroarea 0xc1900204 va apărea în timp ce încercați să descărcați cele mai recente actualizări de sistem și, vorbind despre această eroare, iată câteva probleme similare raportate de utilizatori:

 • Upgrade 0xc1900204 – Această eroare poate apărea în timp ce încercați să actualizați sistemul cu cele mai recente actualizări. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să rulați instrumentul de depanare Windows Update și verificați dacă vă ajută.
 • Configurarea Windows a eșuat cu codul de ieșire hexazecimal 0xc1900204 – Uneori este posibil să primiți acest mesaj în timp ce încercați să instalați Windows. Dacă întâmpinați această problemă, ar trebui să o puteți remedia folosind una dintre soluțiile noastre.
 • Windows 10 Update Assistant 0xc1900204 – În unele cazuri, utilizatorii au raportat acest mesaj de eroare în timpul utilizării Asistentului de actualizare și, pentru a-l remedia, vă recomandăm să resetați componentele Windows Update și să verificați dacă acest lucru vă ajută.

Căutați cel mai bun instrument pentru a remedia problemele Windows Update? Iată alegerile noastre de top.

Cum se remediază eroarea 0xc1900204 pe Windows 10?

În acest articol

1. Rulați instrumentul de depanare Windows Update

Primul lucru pe care îl puteți încerca pentru a remedia eroarea 0xc1900204 este să rulați instrumentul de depanare Windows Update.

După cum probabil știți, Windows 10 vine cu o gamă largă de instrumente de depanare și puteți utiliza aceste aplicații pentru a remedia problemele comune ale computerului.

Pentru a rula instrumentul de depanare Windows Update, trebuie doar să faceți următoarele:

 1. presa Tasta Windows + I pentru a deschide Aplicația Setări.
 2. Când Aplicația Setări se deschide, navigați la Actualizare și securitate secțiune.
  Windows 10 Update Assistant 0xc1900204
 3. Din meniul din stânga alegeți Depanați. În panoul din dreapta, selectați Windows Update și faceți clic Rulați instrumentul de depanare buton.
  Upgrade 0xc1900204
 4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instrumentul de depanare.

Odată ce instrumentul de depanare este terminat, verificați dacă problema persistă.


Utilizați cele mai bune instrumente de depanare disponibile din lista noastră nouă!


2. Resetați componentele de actualizare Windows

Windows Update necesită anumite servicii pentru a funcționa corect și, dacă există o problemă cu unul dintre aceste servicii, este posibil să întâmpinați eroarea 0xc1900204.

Cu toate acestea, puteți oricând să remediați problema pur și simplu prin resetarea serviciilor necesare. Puteți face acest lucru urmând acești pași simpli:

 1. presa Tasta Windows + X pentru a deschide meniul Win + X. Acum selectați Prompt de comandă (administrator) sau Powershell (administrator) din lista.
  Configurarea Windows a eșuat cu codul de ieșire hexazecimal 0xc1900204
 2. Tastați următoarele comenzi pentru a opri BIȚI, Criptografic, Instalator MSI si Servicii de actualizare Windows. Apăsați ENTER pentru fiecare comandă:
 • net stop wuauserv
 • net stop cryptSvc
 • biți de oprire net
 • net stop msserver
 • ren C:WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
 • ren C:WindowsSystem32catroot2 Catroot2.oldnet start wuauserv
 • net start cryptSvc
 • biți de pornire net
 • net start msserver

Odată ce aceste comenzi sunt executate, verificați dacă problema cu Windows Update persistă.

Dacă nu doriți să rulați manual aceste comenzi, puteți crea și un script de resetare Windows Update care va reseta serviciile necesare cu un singur clic.


3. Resetați registry

În unele cazuri, eroarea 0xc1900204 poate fi cauzată de registry. Registrul dvs. deține tot felul de setări sensibile și, uneori, setările dvs. ar putea să nu fie corecte, ceea ce provoacă apariția erorii.

Cu toate acestea, puteți rezolva problema pur și simplu făcând următoarele:

 1. Tip Tasta Windows + R. Tip Regedit, apoi lovit introduce.
  Upgrade 0xc1900204
 2. Localizați următoarea linie:
  • HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion
 3. Faceți clic dreapta pe valoarea numită ProgramFilesDir și modificați valoarea implicită a C:Fișiere de program la calea în care doriți să instalați toate programele.
  Configurarea Windows a eșuat cu codul de ieșire hexazecimal 0xc1900204
 4. Faceți clic pe OK pentru a ieși. Reporniți computerul, apoi instalați orice actualizări doriți.

După ce faceți modificările, verificați dacă problema cu această eroare este rezolvată.


Nu puteți accesa Editorul Registrului? Lucrurile nu sunt atât de înfricoșătoare pe cât par. Consultați acest ghid și rezolvați problema rapid.


4. Verificați-vă antivirusul

Este important să aveți un antivirus terță parte bun dacă doriți să vă protejați computerul de amenințările online, totuși, uneori, antivirusul dvs. poate interfera cu sistemul dvs. și vă poate împiedica să descărcați actualizări.

Nu este neobișnuit ca un antivirus terță parte să provoace eroarea 0xc1900204 și, pentru a remedia această problemă, este recomandat să dezactivați anumite funcții antivirus și să verificați dacă acest lucru vă ajută.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Dacă dezactivarea funcțiilor antivirus nu rezolvă problema, următorul pas ar fi să dezactivați complet software-ul antivirus.

În cel mai rău caz, ar putea fi necesar să eliminați complet software-ul antivirus. Dacă eliminarea antivirusului rezolvă problema, ar trebui să luați în considerare trecerea la un alt software antivirus.

Există multe instrumente antivirus grozave, dar dacă doriți o protecție excelentă care să nu interfereze cu sistemul dvs., ar trebui să luați în considerare Bitdefender.


5. Asigurați-vă că limba engleză este setată ca limbă implicită de afișare

Potrivit utilizatorilor, uneori poate apărea eroarea 0xc1900204, deoarece engleza nu este setată ca limbă implicită de afișare. Pentru a remedia această problemă, trebuie să vă asigurați că registry este configurat corect.

Pentru a vă verifica setările, faceți următoarele:

 1. Deschis Editorul Registrului.
 2. Acum navigați la HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlNlsLanguage tasta din panoul din stânga. În panoul din dreapta, localizați InstallLanguage șir și asigurați-vă că este setat la 0409. 0409 este EN-US, dar dacă utilizați un alt tip de engleză, este posibil să fie necesar să utilizați un alt număr.
  Configurarea Windows a eșuat cu codul de ieșire hexazecimal 0xc1900204

După ce faceți asta, trebuie doar să verificați dacă engleza este instalată ca limbă de afișare. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. Deschide Aplicația Setări.
 2. Când Aplicația Setări se deschide, du-te la Timp și limbă secțiune.
  Windows 10 Update Assistant 0xc1900204
 3. În panoul din stânga, accesați Regiune și limbă. Acum asigură-te că Engleză Statele Unite) este disponibilă și setată ca limbă de afișare implicită. Dacă nu, faceți clic Adăugați o limbă în panoul din dreapta și instalați engleza americană ca limbă de afișare implicită.

După ce setați engleza SUA ca limbă de afișare, problema ar trebui să fie rezolvată și veți putea instala actualizări.

Aceasta este o soluție deosebită, dar puțini utilizatori susțin că funcționează, așa că este posibil să doriți să o încercați.


6. Scanați-vă sistemul pentru a detecta corupția fișierelor

Coruperea fișierului poate provoca, de asemenea, să apară eroarea 0xc1900204 și, pentru a remedia această problemă, se recomandă să efectuați scanarea SFC. Procedând astfel, veți scana instalarea Windows și veți remedia orice probleme de corupție.

Pentru a rula o scanare SFC, trebuie să faceți următoarele:

 1. start Prompt de comandă ca administrator.
 2. Când Prompt de comandă începe, intră sfc /scannow și apăsați introduce să-l ruleze.
  Windows 10 Update Assistant 0xc1900204
 3. Scanarea SFC va începe acum. Scanarea poate dura aproximativ 10 minute, așa că nu interferați cu aceasta.

Odată ce scanarea s-a încheiat, verificați dacă problema persistă. Dacă problema persistă sau dacă nu ați putut rula scanarea SFC deloc, următorul pas ar fi să rulați scanarea DISM.

Pentru a face asta, porniți Command Prompt ca administrator și rulați următoarea comandă:

 • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  Upgrade 0xc1900204

Odată ce scanarea este terminată, verificați dacă problema persistă. Dacă problema este încă prezentă, repetați scanarea SFC încă o dată și verificați dacă asta vă rezolvă problema.


Alertă de ghid epic! Tot ce trebuie să știți despre DISM este chiar aici!


7. Instalați manual actualizarea

Dacă nu puteți descărca cea mai recentă actualizare din cauza erorii 0xc1900204, este posibil să puteți remedia problema instalând manual actualizarea. Pentru a face asta, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Aflați numărul KB al actualizării. Puteți face asta din secțiunea Windows Update.
 2. Accesați Catalogul de actualizări Microsoft și căutați acel număr KB.
 3. Va apărea o listă de actualizări. Descărcați actualizarea care se potrivește cu arhitectura sistemului dvs. și instalați-o.
  Upgrade 0xc1900204

După ce faceți acest lucru, computerul dvs. va fi actualizat și problema va fi rezolvată.


8. Efectuați o actualizare pe loc

Dacă nu puteți remedia eroarea 0xc1900204, vă recomandăm să încercați să efectuați o actualizare la loc.

Acest proces este relativ simplu și va instala cea mai recentă versiune de Windows, păstrând toate fișierele și aplicațiile intacte.

Pentru a efectua o actualizare in loc, procedați în felul următor:

 1. Descarca Instrument de creare media și rulați-l.
 2. Alerga Instrument de creare media și alegeți Actualizați acest computer acum opțiune.
 3. Odată ce configurarea este pregătită, faceți clic Descărcați și instalați actualizări (recomandat).
 4. Așteptați până când actualizările sunt descărcate. Urmați instrucțiunile de pe ecran până ajungeți la Gata de instalare secțiune.
 5. Clic Alege ce să păstrezi și asigurați-vă că selectați Păstrați fișierele și aplicațiile personale.
 6. Acum urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza configurarea.

Odată finalizată configurarea, veți avea cea mai recentă versiune de Windows 10, iar problema ar trebui rezolvată.

Sperăm că soluțiile enumerate mai sus v-au ajutat să remediați eroarea 0xc1900204. Dacă ați întâlnit alte soluții pentru a remedia această problemă de actualizare, enumerați pașii de depanare în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mai aveți probleme? Remediați-le cu acest instrument:

SPONSORIZAT

Dacă sfaturile de mai sus nu v-au rezolvat problema, este posibil ca computerul să întâmpine probleme mai profunde cu Windows. Vă recomandăm să descărcați acest instrument de reparare a computerului (evaluat excelent pe TrustPilot.com) pentru a le rezolva cu ușurință. După instalare, faceți clic pe butonul Incepe scanarea butonul și apoi apăsați pe Repara tot.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar