Blog

Cum să o reduceți [Quick & Tested]

 • Roblox este un joc online gratuit și o platformă de dezvoltare de care se bucură în mod constant jucătorii din întreaga lume.
 • Cu toate acestea, uneori, ping-ul ridicat poate împiedica să te bucuri de o seară distractivă de Roblox, fie singur, fie cu prietenii tăi.
 • Există mai multe motive pentru care este posibil să întâmpinați latență, inclusiv vârfuri mari de ping sau limite hardware.
 • Dacă utilizați o conexiune fără fir pentru a juca jocuri Roblox, ping-ul ridicat poate fi cauzat de o obstrucție wireless.

roblox-w10 cum să remediați ping-ul ridicat al roblox

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm DriverFix:
Acest software vă va menține driverele în funcțiune, protejându-vă astfel de erorile comune ale computerului și defecțiunile hardware. Verificați acum toate driverele dvs. în 3 pași simpli:

 1. Descărcați DriverFix (fișier de descărcare verificat).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi toate driverele problematice.

 3. Clic Actualizați driverele pentru a obține versiuni noi și pentru a evita defecțiunile sistemului.

 • DriverFix a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Roblox este un joc popular pentru aproape toate vârstele. De fapt, este mai mult o platformă de joc care încurajează jucătorii să creeze și să joace conținut generat de comunitate.

Roblox vă permite să accesați orice conținut generat de comunitate și să îl jucați ca orice alt joc. Una peste alta, este o experiență plăcută, indiferent dacă ești acolo pentru a programa jocuri sau pentru a te bucura de o seară plăcută alături de colegii tăi.

Pe de altă parte, uneori, problemele tehnice pot să vă împiedice și să vă perturbe experiența de joc, cum ar fi browserul web neacceptat de Roblox.

Ping-ul ridicat Roblox fără motiv poate fi prezent atunci când serverele sunt supraîncărcate și este posibil să aveți congestie în rețea de la ISP-ul dumneavoastră.

De ce este ping-ul meu atât de mare în Roblox?

Ping-ul ridicat poate avea o varietate de motive pentru care apar. Vestea bună este că ping-ul ridicat nu este determinat doar de o conexiune slabă, deși acesta pare să fie consensul.

Întâlnirea unor valori ping ridicate în Roblox poate fi cauzată de câțiva factori:

Aglomerarea rețelei – este cauzată de prea multe dispozitive dintr-o rețea care nu este concepută pentru a transporta o sarcină atât de mare.

➜ Vitezele mai rapide ale conexiunilor Ethernet moderne și mai bune pot avea un impact semnificativ asupra conexiunii generale la internet (de exemplu, folosind Cat 7 în loc de Cat 8).

➜ În ceea ce privește fiabilitatea semnalului și a vitezei, o conexiune prin cablu depășește conexiunile lente Wi-Fi.

➜ Interferența pe canalul de difuzare Wi-Fi poate proveni de la rețeaua proprie sau a unui vecin, dispozitive fără fir non-Wi-Fi, cuptoare cu microunde și chiar sisteme radar.

➜ O conexiune limitată la Internet, care este fie restricționată de ISP, fie de calitate slabă a hardware-ului

➜ Roblox poate avea ocazional probleme cu starea serverului și poate fi chiar predispus la întreținere programată.

➜ Roblox poate folosi setări grafice care sunt prea mari pentru sistemul dvs., determinând supraîncălzirea GPU-ului și încetinind performanța jocului.

➜ Roblox se blochează în timpul jocului și raportează o eroare de grafică, software-ul și driverele pot fi defecte.

➜ Redarea în alte regiuni decât a dumneavoastră poate cauza latență și defecțiune a serverului, astfel încât alegerea serverului potrivit poate reduce ping-ul și crește viteza.

Cum să scazi ping-ul în Roblox?

În acest articol

Înainte de a trece la alte metode de depanare, asigurați-vă că urmați aceste proceduri:

 • Rulați un test de viteză pe computer pentru a evalua performanța conexiunii.
 • Comutați la o conexiune prin cablu în loc de Wi-Fi.
 • Schimbați canalul pe care ruterul dvs. wireless transmite.
 • Asigurați-vă că versiunea de firmware a routerului este actualizată.
 • Reporniți computerul, routerul și/sau modemul după cum este necesar.

Rularea de software învechit pe computer poate însemna diverse probleme tehnice, inclusiv, dar fără a se limita la ping ridicat. Din acest motiv, înainte de a merge mai departe, asigurați-vă că aveți cele mai recente actualizări instalate.

Sistemul dvs. de operare, desigur, este coloana vertebrală a sistemului dvs., la fel ca toate driverele de sistem, inclusiv driverele pentru plăci grafice și adaptoarele de afișare, precum și orice alte periferice.

Pictograma pont
Bacsis

În acest caz, puteți utiliza un program de actualizare a driverelor, cum ar fi Driverfixpentru a efectua o căutare rapidă și a actualiza orice lipsește sau creează neglijență în jocul tău Roblox.

Vă recomandăm să vă actualizați fișierele de joc, precum și orice patch-uri necesare și platforma de jocuri pe care rulați Roblox pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio modificare și actualizări esențiale și să remediați problema ping-ului ridicat Roblox fără motiv.

2. Verificați software-ul de securitate

Dacă aveți mai multe programe de securitate instalate pe computer, vă recomandăm să verificați dacă Roblox are permisiunea totală pentru toate. De cele mai multe ori, paravanul de protecție Windows blochează diverse programe sau limitează interacțiunea online a acestora.

Acest lucru este valabil și pentru software-ul antivirus și antimalware care s-ar putea să nu vă împiedice neapărat să accesați unele servicii online, dar pot aplica limitări în funcție de judecata lor.

Cu alte cuvinte, asigurați-vă că Roblox nu este pe lista neagră în niciuna dintre soluțiile software menționate mai sus.

3. Încercați un software dedicat pentru amplificarea jocului

Fiecare jucător ar trebui să fie interesat de modurile de stimulare a jocului pentru a putea juca jocuri mai fluide. Deci, dacă vă plac jocurile mai fluide, luați în considerare instrumente specializate pentru a vă îmbunătăți jocul imediat.

Mai exact, vă veți îmbunătăți jocul prin creșterea conexiunii la internet sau a scorului FPS și toate acestea alegând cel mai bun software de amplificare a jocului pentru Windows 10.

Rețineți că, în prezent, Roblox nu se află pe lista oficială a jocurilor acceptate. Cu toate acestea, programul vă permite să încărcați și alte jocuri, folosind o cale personalizată către executabil.

4. Utilizați un serviciu VPN

 1. Achiziționați un plan VPN premium (recomandăm PIA)
 2. Descărcați programul de instalare VPN pe computer
 3. Implementați clientul VPN pe sistemul dvs
 4. Conecteaza-te la contul tau
 5. Selectați un server adecvat din listă*
 6. Lansați Roblox și vedeți dacă există vreo îmbunătățire
Pictograma notă
NOTĂ

*Alegeți un server VPN care se potrivește cu locația serverului dvs. de joc (sau locația cea mai apropiată de acesta). De exemplu, dacă serverul de joc este situat în SUA, conectați-vă la un server VPN din SUA.

De obicei, VPN-urile pot reduce ping-ul ridicat în diferite situații, dar, din păcate, nu sunt de ajutor dacă problema este de partea serverului sau este cauzată de configurația dvs. necorespunzătoare.

De exemplu, puteți reduce ping-ul cu un VPN dacă ISP-ul dvs. vă reduce lățimea de bandă. Același lucru este valabil și pentru reducerea ping-ului în timp ce jucați într-o altă țară.

Prin urmare, asigurați-vă că problema dvs. de ping ridicat Roblox nu este cauzată de nicio configurație greșită hardware/software din partea dvs. înainte de a investi într-un serviciu VPN, cum ar fi Accesul la Internet privat, deținut de Kape Technologies.

⇒ Obțineți acces privat la internet

5. Reduceți setările grafice

Deși Roblox nu este de fapt un vânzător de resurse, deoarece cerințele sale de sistem sunt destul de modeste, o conexiune slabă ar putea să nu poată găzdui setări de înaltă calitate, chiar dacă PC-ul dvs. poate.

Sau, alteori Roblox poate avea ping mare, dar o conexiune bună la Internet, caz în care setările grafice sunt de vină. Ca rezultat, este posibil să începeți să experimentați vârfuri de întârziere, mai ales dacă nu sunteți singurul care folosește Internetul.

O modalitate rapidă de a rezolva ping-ul ridicat în această situație este să reduceți setările grafice ale jocului. Dacă încă întâmpinați un ping ridicat după ce faceți acest lucru, puteți cel puțin să excludeți incapacitatea conexiunii dvs. de a procesa traficul în timp ce utilizați setări grafice ridicate.

6. Actualizați-vă driverele grafice și de rețea

Driverele pentru plăcile grafice și de rețea au un rol important în menținerea unui Ping bun și evitarea întârzierilor. Odată actualizată, experiența dvs. de joc se va îmbunătăți foarte mult.

1. Faceți clic dreapta pe start pictograma apoi selectați Manager de dispozitiv.

2. Faceți clic pe Adaptoare de afișare secțiunea, apoi faceți clic dreapta pe driverul plăcii grafice și selectați Actualizați driver-ul.

update-driver-w10 amd probleme de instalare a driverului

3. Selectați Căutați automat drivere opțiunea și așteptați finalizarea procesului.

Caută automat bluetooth nu funcționează Windows 10

4. Apoi, întoarceți-vă la Manager de dispozitiv și extindeți Adaptoare de rețea secțiune, faceți clic dreapta pe driver wireless acolo și selectează Actualizați driver-ul.

actualizare-rețea cum se remediază ping-ul roblox ridicat

5. Selectați Căutați automat drivere încă o dată și apoi reporniți sistemul.

7. Spălați DNS-ul

 1. presa Windows apoi tastați cmd și deschideți Prompt de comandă rezultat ca administrator.cmd-run-admin 0x80070002 actualizare Windows
 2. Introduceți următoarele comenzi în CMD, în această ordine precisă și apăsați introduce după fiecare:

ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset
flush-dns cum se remediază ping-ul roblox ridicat

Uneori, acumulările de date din cache pot interfera cu performanța conexiunii, iar ștergerea DNS-ului este o modalitate ușoară de a scăpa de ele. Asigurați-vă că reporniți computerul după ce ați executat cu succes ultima comandă.

În plus, puteți trece de la DNS-ul atribuit de ISP-ul la servere DNS publice gratuite. Am testat Google Public DNS și serverele DNS Cloudflare și am fost impresionați din punct de vedere al performanței.

8. Închideți aplicațiile și serviciile cu lățime de bandă grea

 1. Pentru a remedia vârfurile de ping ridicate din Roblox, apăsați Ctrl + Schimb + Esc a deschide Gestionar de sarcini și faceți clic pe Reţea antetul coloanei.rețea-sarcină cum se remediază ping-ul roblox ridicat
 2. Procesele de top vor fi acum cele care folosesc cea mai mare lățime de bandă, faceți clic pe oricare dintre ele și selectați Încheiați sarcina.final-task-slack cum să remediați ping-ul ridicat al roblox

Dacă aveți alte aplicații care pot folosi o mulțime de lățime de bandă care rulează pe computerul dvs., este un lucru înțelept să le închideți forțat înainte de a rula Roblox dacă doriți un ping mai mic.

De exemplu, clienții de torrenting pot folosi cu ușurință bucăți mari din lățimea de bandă fără ca tu să observi.

Ce să faci când Roblox are un ping mare, dar un internet bun?

Ping-ul este determinat doar de timpul necesar pachetelor pentru a ajunge la serverul de la celălalt capăt. Aveți două opțiuni: folosiți un server diferit care este mai aproape de dvs. și astfel are un ping mai mic sau utilizați un server diferit care este mai îndepărtat și deci are un ping mai mare.

Dacă există trafic intens între dvs. și server, ar trebui să jucați la momente diferite sau cu un ISP diferit care nu are aceeași cale către destinație.

Dacă consumați resursele limitate alocate serverului dvs. de Roblox, va dura mai mult pentru ca pachetele să fie procesate și evenimentele să fie înregistrate, crescându-vă ping-ul. Aici este util un VPN, cu tunel divizat pentru a evita congestionarea rețelei.

Luând în considerare toate lucrurile, puteți face multe în privința problemelor de ping Roblox, de la spălarea DNS-ului la utilizarea unui VPN pentru Roblox sau chiar actualizarea driverelor de sistem.

Încercați să aplicați corecturile noastre sugerate una câte una. Suntem destul de încrezători că veți ajunge în cele din urmă la unul care vă va ajuta.

Mai aveți probleme? Remediați-le cu acest instrument:

SPONSORIZAT

Unele probleme legate de șofer pot fi rezolvate mai rapid folosind un instrument dedicat. Dacă încă mai aveți probleme cu driverele, descărcați DriverFix și pune-l în funcțiune în câteva clicuri. După aceea, lăsați-l să preia controlul și remediați toate erorile în cel mai scurt timp!

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar