Blog

Cod de eroare Sims 4 0 la salvarea jocului: rezolvat

 • Unii utilizatori de PC-uri au raportat că au întâlnit Scod de eroare ims 4 0ceea ce le-a provocat o adevărată frustrare.
 • Anumite funcții ale antivirusului dvs. pot duce la acest tip de eroare, așa că este recomandat să verificați soluția de securitate.
 • Utilizarea unui instrument dedicat pentru a vă scana registry și pentru a elimina rapid orice intrări corupte poate ajuta în această problemă.

sims4 sims 4 cod de eroare 0

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Jocul The Sims 4 necesită multă muncă, timp și dăruire. Această simulare din viața reală provoacă jucătorii să-și implice personajele în diverse activități și să construiască relații de lungă durată cu alți Sims.

După ce au investit atât de multă energie și timp în joc, ultimul lucru pe care și-l doresc jucătorii este să întâmpine probleme de salvare. A nu-ți putea salva progresul după ce ai jucat The Sims 4 ore în șir este un adevărat coșmar.

Una dintre cele mai frecvente erori de salvare este codul de eroare Sims 4 0. Iată ce a avut de spus un jucător despre el:

De fiecare dată când joc, dau clic pe „Salvează”, se salvează, mă opresc. Dar când vreau să joc din nou familia mea salvată sau progresul salvat nu este acolo. Tot ce am făcut a dispărut și s-a întâmplat de aproximativ 10 ori, uneori salvează și pot continua cu familiile de vreo 2 sau 3 ori, dar apoi după 2 sau 3 ori dispar din nou. […] Nimic nu pare să funcționeze pentru mine.

De ce primesc codul de eroare Sims 4 0?

Jocul Sims 4 nu a reușit să salveze codul de eroare 0 interzice utilizatorilor de pe computer să-și salveze progresul jocului. În cele mai multe cazuri, este provocată de o salvare automată nevalidă.

Sims 4 este un joc grozav, dar mulți utilizatori au raportat că nu și-au putut salva progresul. Aceasta poate fi o problemă mare și, vorbind despre problemele de salvare, iată câteva probleme pe care utilizatorii le-au raportat:

 • Jocul Sims 4 se află în prezent într-o stare în care salvarea nu este posibilă – De obicei, aceasta nu este o problemă mare și, dacă întâmpinați acest mesaj, încercați să așteptați câteva minute și să salvați din nou.
 • Sims 4 nu poate salva / nu poate salva / nu salvează / salvarea a eșuat – Există diverse probleme de salvare pe care le puteți întâmpina pe computerul dvs., dar ar trebui să puteți rezolva cele mai multe dintre ele folosind una dintre soluțiile noastre.
 • Sims 4 nu poate salva cât timp sim-ul îmbătrânește – Uneori, este posibil să primiți acest mesaj în timp ce încercați să vă păstrați jocul. Aceasta nu este o problemă și, de fapt, este de fapt o mecanică de joc, așa că trebuie să așteptați câteva minute înainte de a încerca să salvați din nou.
 • Sims 4 nu va salva codul de eroare 0 – Eroarea 0 este una dintre cele mai frecvente erori de salvare din The Sims 4. Dacă o întâlniți, eliminați modurile și CC și verificați dacă asta rezolvă problema.
 • Codul de eroare 0 Sims 4 nu a putut fi salvat – Ștergeți memoria cache și faceți o nouă salvare înainte de a continua.
 • Jocul Sims 4 nu a reușit să salveze codul de eroare 532 – Codul de eroare 532 va fi afișat dacă o bucată de conținut personalizat rupt este selectată într-o anumită zi și tu sau jocul încearcă să-ți salveze progresul în acest timp.
 • The Sims 4 salvează erorile 510, 533 și 536 – Acestea sunt alte erori care pot apărea în timp ce încercați să păstrați jocul. Cu toate acestea, ar trebui să le puteți remedia cu una dintre soluțiile noastre.
 • Cod de eroare Sims 4 513 – Verificați dacă totul este la cea mai recentă versiune dacă întâmpinați probleme la stocarea progresului în joc.

Fără alte prelungiri, să trecem direct în lista de soluții pentru Sims 4 care nu vor salva erorile. Urmați de-a lungul!

Cum repar jocul Sims 4 nu a reușit să salveze codul de eroare 0?

1. Verificați-vă antivirusul

În unele cazuri rare, software-ul dumneavoastră antivirus ar putea cauza această problemă. Multe instrumente antivirus au o funcție de protecție a folderelor care va proteja folderele de sistem. Uneori, această funcție va cauza probleme cu The Sims 4 și vă va face să nu vă puteți salva jocul.

Cu toate acestea, puteți remedia această problemă pur și simplu dezactivând funcția de protecție a folderelor din antivirus. Dacă acest lucru nu ajută, ar putea fi necesar să dezactivați antivirusul înainte de a începe jocul. În cel mai rău caz, s-ar putea chiar să trebuiască să vă eliminați antivirusul.

Dacă eliminarea antivirusului rezolvă problema, ar trebui să luați în considerare trecerea la o altă soluție antivirus. ESET Internet Security este un software antivirus remarcabil; nu va interfera cu computerul în timpul sesiunilor de joc.

Oferă protecție antivirus perfectă, oferind o suită foarte dezvoltată de funcții de securitate. Este capabil să împiedice intrarea ransomware-ului sau a oricărui tip de malware în sistemul dumneavoastră. Un alt lucru demn de menționat este că ESET nu este predispus la detectarea de fals pozitive.

ESET Internet Security

Antivirus sigur care vă ajută să vă protejați dispozitivele de orice amenințare online.

2. Mutați folderul de mods

Mulți utilizatori folosesc diverse moduri sau CC pentru a-și îmbunătăți jocul. Cu toate acestea, uneori, acest lucru poate cauza probleme cu salvarea, iar dacă The Sims 4 nu va salva, vă recomandăm să luați în considerare eliminarea anumitor moduri sau CC.

Pentru a afla ce mod sau CC cauzează problema, este recomandat să le mutați din directorul lor pe Desktop sau în orice alt folder de pe computer. Mutați toate modurile pe desktop și verificați dacă problema persistă. Dacă nu, mutați modurile unul câte unul sau în loturi în locația lor inițială.

Amintiți-vă că va trebui să reporniți jocul de fiecare dată când mutați un mod sau CC. O datăTotuși, odată ce ați găsit modulul problematic, eliminați-l și problema va fi rezolvată definitiv.

Dacă nu utilizați în prezent CC și doriți să aflați cum să instalați moduri în Sims 4, consultați articolul nostru dedicat.

3. Verificați fișierul de salvare automată

Uneori, fișierul de salvare automată poate cauza aceasta și alte erori similare. Dacă întâmpinați această problemă, trebuie să verificați fișierul de salvare automată făcând următoarele:

 1. Accesați folderul de salvare din folderul Documents/Electronic Arts/Sims 4 și mutați fișierul slot_00000001.save pe desktop. Acesta este fișierul de salvare automată.electronic-arts sims 4 cod de eroare 0
 2. Lansați jocul, accesați butonul de încărcare de pe ecranul principal și încercați să încărcați unul dintre fișierele jocului.
 3. Dacă butonul de încărcare nu este acolo, începe un joc nou.
 4. Joacă jocul câteva minute, salvează-l și ieși din joc.
 5. Reveniți în joc, accesați butonul de încărcare și vedeți dacă jocurile dvs. salvate sunt disponibile.

Dacă butonul de încărcare nu este acolo, puteți începe un joc nou, dar nu puteți construi nimic sau «Jocul nu s-a salvat. Cod de eroare: 0′ apare un mesaj de eroare la încercarea de a salva jocul; urmați aceste instrucțiuni:

 1. Închide jocul, mergi la Documente/Electronic Arts/The Sims 4/cacheși ștergeți toate fișierele cache.sims-folder sims 4 cod de eroare 0
 2. Mutați folderul de salvare pe desktop și începeți un nou joc pentru a crea un nou folder de salvare.
 3. Apoi, mutați fiecare joc salvat din folderul de pe desktop în cel nou. Mutați câte un folder și testați pentru a vedea dacă vreunul dintre ele încă funcționează. The slot_00000001.salvare dosarul este de obicei vinovat.
 4. Sims 4 păstrează cele mai recente salvări pe care le faci. Eliminați .ver0 de la sfârșitul fișierului de salvare a jocului care are același număr de slot ca cel pe care tocmai l-ați mutat. Acum ar trebui să se termine doar în .Salvați.

Apoi porniți jocul și vedeți dacă se încarcă și vă salvează progresul. Continuați să încercați asta cu fiecare dintre numerele de slot ale jocurilor salvate.

4. Reparați jocul

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Dacă Sims 4 nu vă salvează progresul, problema ar putea fi instalarea dvs. Potrivit utilizatorilor, uneori instalarea poate fi coruptă, ceea ce duce la multe alte erori. Pentru a remedia problema, trebuie să vă reparați jocul.

Acest lucru este destul de simplu și trebuie să porniți Origin, să găsiți The Sims 4 și să alegeți Joc de reparații opțiunea din meniu.

Câțiva utilizatori au raportat că au trebuit să reinstaleze clientul Origin și apoi să repare jocul pentru a remedia problema, așa că, în cel mai rău caz, ar putea fi necesar să încercați și asta.

5. Curăţaţi-vă registry

O altă cauză a acestei probleme poate fi registrul dvs. Dacă există intrări greșite în registry, acestea pot interfera uneori cu sistemul dvs. și pot cauza aceasta și alte erori. Prin urmare, trebuie să găsiți și să eliminați aceste intrări de registry pentru a remedia problema.

Acest lucru poate fi greu de realizat manual, așa că este posibil să doriți să utilizați instrumente dedicate. De exemplu, puteți beneficia de instrumente eficiente de curățare a registrului care vă optimizează computerul.

6. Ștergeți fișierele cache Origin/The Sims 4

În timp, aceste fișiere acumulează date învechite sau corupte și pot cauza diverse probleme. Iată unde puteți găsi fișierele cache Origin:

 • Dosarul de origine în C:UtilizatoriAppDataLocal
 • Dosarul de origine în C:Utilizatori AppDataRoaming
 • Mergi la Documente/Electronic Arts/The Sims 4/cache > ștergeți toate fișierele cache.

Dacă nu puteți vedea niciun fișier în aceste locații, faceți clic pe ele. Faceți clic pe Următorul, accesați meniul de căutare, tastați pliantapoi selectați Afișează fișierele și folderele ascunse din rezultatele căutării.

De asemenea, puteți accesa directoarele locale și de roaming făcând următoarele:

 1. presa Windows Tasta + R pentru a deschide dialogul Run.
 2. Pentru a accesa Roaming director, introduceți %datele aplicatiei% și apăsați introduce sau faceți clic Bine.
  Sims 4 nu poate salva
 3. Pentru a accesa Local director, introduceți %localappdata% și faceți clic BineEroare 510 de salvare a Sims 4.

7. Dezactivează programele instalate recent

Aplicațiile de la terțe părți pot interfera cu jocul dvs. și pot cauza multe probleme. De exemplu, dacă The Sims 4 nu va salva, problema ar putea fi o aplicație terță parte. Pentru a remedia problema, se recomandă să găsiți și să eliminați aplicația problematică folosind software-ul de dezinstalare.

Aceste aplicații sunt special concepute pentru eliminarea software-ului, iar dacă aveți nevoie să ștergeți complet programele neutilizate din sistemul dvs., ar trebui să alegeți cel mai bun software de dezinstalare de pe piață.

Odată ce eliminați aplicația problematică cu acest instrument, problema ar trebui rezolvată.

8. Mutați fișierul de opțiuni

Potrivit utilizatorilor, dacă The Sims 4 nu va salva, problema ar putea fi a ta opțiuni.ini fişier. Pentru a remedia problema, se recomandă să găsiți acest fișier și să-l mutați pe Desktop. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. Accesați directorul Documente și găsiți The Sims 4 pliant.sims-folder sims 4 cod de eroare 0
 2. Acolo ar trebui să vezi opțiuni.ini fișier disponibil.
 3. Mută opțiuni.ini fișierul pe desktop și încercați să reporniți jocul.

Dacă totul funcționează bine după pornirea jocului, înseamnă că fișierul options.ini a fost problema.

9. Activați Accesul online și utilizați funcția Salvare ca

Dacă Sims 4 nu se salvează, este posibil să puteți remedia problema folosind această soluție rapidă și simplă. Potrivit utilizatorilor, tocmai s-au activat Acces online în Alte optiuni a meniului.

Pe lângă activarea acestei opțiuni, asigurați-vă că utilizați Salvează ca opțiunea de salvare a jocului. Mai mulți utilizatori au raportat că această metodă a funcționat pentru ei, așa că vă încurajăm să o încercați.

De ce nu funcționează jocul meu de salvare pe Sims 4?

Există o corupție în fișier care împiedică salvarea jocurilor Sims 4. Această corupție poate fi cauzată de o defecțiune de sistem a unui dezvoltator sau de un fișier de pe computer.

Pentru a rezolva această problemă și a vă bucura din nou de jocuri, este esențial să implementați măsurile care au fost subliniate mai sus.

Sperăm că aceste soluții de soluționare v-au ajutat să remediați problemele de salvare în The Sims 4. Dacă ați găsit alte soluții pentru codul de eroare Sims 4 0, nu ezitați să enumerați pașii de depanare în secțiunea de comentarii de mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar