Blog

Cod de eroare 0x80072ee7 în Windows Update [SOLVED]

 • Windows 10 are tendința de a vă forța actualizările, așa că este firesc să fiți și mai frustrați atunci când procesul de actualizare Windows nu decurge la fel de bine cum a fost planificat.
 • De data aceasta, am pregătit câteva soluții care vă pot ajuta să faceți față codului de eroare de actualizare 0x80072ee7 pe Windows 10.
 • Accesați secțiunea noastră dedicată erorilor Windows Update dacă doriți să găsiți mai multe articole interesante pe același subiect.

remediați eroarea Windows Update 0x80072ee7

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Remediați toate erorile cauzate de actualizările Windows cu Restoro:Restoro este un instrument excelent de reparare atunci când unele dintre fișierele de sistem esențiale sunt rupte după o actualizare din Windows. Instrumentul are un depozit cu versiunile inițiale ale fișierelor de sistem Windows și le va înlocui pe cele proaste cu copii de lucru printr-un algoritm invers. Remediați erorile de sistem și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi fișiere sparte care cauzează probleme.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Problemele infame de actualizare ale Windows 10 sunt ceva cu care fiecare utilizator trebuie să se confrunte cel puțin o dată. Ideal ar fi dacă există o singură problemă pentru că vom ști sigur soluția.

Cu toate acestea, nu este cazul, deoarece diverse probleme de actualizare tind să apară din când în când. În acest articol, vom vorbi despre o problemă comună Windows Update care vine cu codul de eroare 0x80072ee7.

Ce cauzează eroarea 0x80072ee7 Windows Update?

Această problemă poate apărea în diferite situații, dar cel mai frecvent atunci când încercați să instalați o nouă actualizare majoră pentru Windows 10 (Actualizare aniversară, Actualizare creatori etc.).

Codul de eroare 0x80072ee7 poate cauza multe probleme pe computerul dvs. și, vorbind despre această eroare, acestea sunt câteva probleme comune pe care utilizatorii le-au raportat:

 • Cod 0x80072ee7 Magazin Windows 10 – Potrivit utilizatorilor, această eroare poate apărea în timp ce încercați să rulați Windows Store. Dacă întâmpinați această problemă, asigurați-vă că reparați fișierele corupte și verificați dacă funcționează.
 • 0x80072ee7 Windows Update – Această problemă poate apărea în timp ce încercați să rulați Windows Update. Dacă este cazul, asigurați-vă că serviciile necesare sunt activate și funcționează corect. Alternativ, puteți rula scriptul de resetare Windows Update pentru a reseta aceste servicii.
 • Eroare de actualizare Windows 10 0x80072ee7 – Această eroare poate apărea în timp ce încercați să faceți upgrade la cea mai recentă versiune de Windows. Acest lucru se poate datora antivirusului dvs., așa că asigurați-vă că îl dezactivați. În cel mai rău caz, s-ar putea chiar să trebuiască să dezinstalați antivirusul.
 • Eroare Windows 10 Media Creation Tool 0x80072ee7 – Potrivit utilizatorilor, această eroare poate apărea chiar și atunci când utilizați Media Creation Tool. Pentru a remedia acest lucru, încercați să editați fișierul hosts și verificați dacă vă ajută.

Deci, dacă ați întâmpinat recent aceste probleme, acestea trebuie rezolvate cât mai curând posibil, deoarece instalarea actualizărilor majore pentru Windows 10 este foarte recomandabilă.


Cum pot remedia codul de eroare 0x80072ee7 pe Windows 10?

În acest articol

1. Schimbați adresa serverului DNS

Potrivit forumurilor comunității Microsoft, schimbarea adresei serverului DNS este soluția care s-a dovedit a fi utilă pentru majoritatea utilizatorilor.

Deci, aceasta este soluția pe care o vom încerca mai întâi. Iată ce trebuie să faci:

 1. Mergi la Căutare Windowstip panou de control, și deschis Panou de control.
  Eroare de upgrade la Windows 10
 2. Mergi la Centrul de rețea și partajareși faceți clic pe Schimbă setările adaptorului din panoul din stânga.
  Eroare Windows 10 Media Creation Tool
 3. Alegeți rețeaua pe care o utilizați în prezent, faceți clic dreapta pe ea și alegeți Proprietăți.
  Cod 0x80072ee7 Magazin Windows 10
 4. Derulați în jos la Protocolul Internet versiunea 4 (TCP/IPv4)și alegeți Proprietăți.
 5. Acum, alege să Utilizați următoarele adrese de server DNS
 6. Introduceți următoarele valori: Server DNS – 8.8.8.8 și Alternant Server DNS – 8.8.4.4
 7. Salvați modificările și reporniți computerul

Acum, încercați să actualizați Windows 10 din nou, dacă problema persistă, încercați unele dintre soluțiile enumerate mai jos.


Serverul DNS nu poate fi accesat? Iată ce trebuie să faci în câțiva pași simpli!


2. Rulați scanarea SFC

Windows 10 (și orice versiune de Windows lansată anterior) are încorporat un instrument de verificare a erorilor, numit scanare SFC. Acest instrument scanează în profunzime computerul pentru posibile probleme, pentru a le rezolva.

Acest instrument poate fi util și atunci când rezolvați problemele Windows Update.

Iată ce trebuie să faceți pentru a efectua scanarea SFC în Windows 10:

 1. presa Tasta Windows + X pentru a deschide meniul Win + X. Acum Alege Prompt de comandă (administrator) din meniu. De asemenea, puteți utiliza Powershell (administrator) Ca o alternativa.
  Cod 0x80072ee7 Magazin Windows 10
 2. În linia de comandă tastați sfc/scannow.
  Eroare Windows 10 Media Creation Tool 0x80072ee7
 3. Procesul ar trebui să dureze câteva minute.
 4. După ce ați terminat, închideți linia de comandă
0x80072ee7 Windows Update

Dacă scanarea SFC nu funcționează sau dacă nu puteți rula deloc o scanare SFC, poate doriți să încercați să utilizați o scanare DISM. Pentru a face asta, pur și simplu porniți Command Prompt ca administrator și rulați DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth comanda.

Odată ce scanarea DISM este terminată, verificați dacă problema este rezolvată. Dacă problema persistă sau dacă nu ați putut rula scanarea SFC înainte, asigurați-vă că repetați scanarea SFC și verificați dacă aceasta vă ajută.

Aflați mai multe despre System File Checker citind acest ghid.


3. Rulați scriptul WUReset

Scriptul WUReset este un script personalizat conceput special pentru rezolvarea problemelor de actualizare în Windows 10.

Acest script face unele dintre cele mai comune soluții pentru problemele Windows Update, cum ar fi resetarea procesului Windows Update, ștergerea folderului SoftwareDistribution etc.

Prin urmare, vă economisește timp și efort, deoarece nu trebuie să efectuați aceste acțiuni singur.

Pentru a afla mai multe despre scriptul WURest și pentru a-l descărca, consultați acest articol.


4. Editați fișierul hosts

Potrivit utilizatorilor, uneori poate apărea codul de eroare 0x80072ee7 dacă fișierul gazdei este modificat. Mai mulți utilizatori au raportat adrese IP 0.0.0.0 în fișierul gazdei lor și, potrivit acestora, aceste adrese au cauzat problema.

Pentru a remedia problema, pur și simplu eliminați sau comentați acele adrese adăugând simbolul # la începutul acelui rând. Modificarea fișierului gazdei poate fi dificilă, așa că se recomandă prudență.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

În plus, mulți utilizatori au raportat acces refuzat mesaj la editarea fișierului gazde. Aceasta nu este o problemă mare și poate fi rezolvată cu ușurință. După ce remediați fișierul gazdei, verificați dacă problema persistă.


5. Verificați software-ul antivirus

În unele cazuri, codul de eroare 0x80072ee7 poate apărea dacă există o problemă cu software-ul antivirus. Uneori, software-ul antivirus poate interfera cu sistemul dvs. și poate provoca apariția acestei erori.

Pentru a remedia problema, se recomandă să dezactivați anumite funcții antivirus și să verificați dacă vă ajută. Dacă acest lucru nu ajută, poate doriți să încercați să vă dezactivați complet antivirusul.

Chiar dacă dezactivați antivirusul, Windows 10 vine cu Windows Defender, care acționează ca un antivirus implicit, așa că nu este nevoie să vă faceți griji pentru siguranța dvs.

Dacă eliminarea software-ului antivirus rezolvă problema, poate doriți să luați în considerare trecerea la o altă soluție antivirus.


Fii ferit de atacurile cibernetice! Alege unul dintre aceste instrumente antivirus din lista noastră epică!


6. Asigurați-vă că Windows Update și serviciile DNS Client rulează

Uneori, codul de eroare 0x80072ee7 poate apărea dacă serviciul Windows Update nu rulează. Multe funcții se bazează pe acest serviciu și, dacă serviciul este dezactivat, este posibil să întâmpinați erori precum aceasta.

Cu toate acestea, puteți remedia problema pur și simplu urmând acești pași:

 1. presa Tasta Windows + R si intra servicii.msc. presa introduce sau faceți clic Bine.
  Cod Windows 10 Store
 2. Cand Servicii se deschide fereastra, localizați Windows Update și faceți dublu clic pe el pentru a-i deschide proprietățile.
  0x80072ee7 Windows Update
 3. Dacă Tip de pornire este setat sa Dezactivatasigurați-vă că îl schimbați în Manual sau orice altă valoare. Acum faceți clic aplica și Bine pentru a salva modificările.
  Eroare de upgrade la Windows 10

După ce faceți asta, verificați dacă problema este rezolvată. Rețineți că ar putea fi necesar să reporniți computerul pentru a aplica modificările.

Mulți utilizatori au raportat asta Serviciu DNS Client poate provoca și această problemă. Pur și simplu urmați instrucțiunile de mai sus și activați serviciul client DNS.

Odată ce faci asta, problema ar trebui rezolvată definitiv.


7. Eliminați aplicațiile problematice

Uneori, aplicațiile terță parte pot interfera cu sistemul dvs. și pot provoca apariția acestei probleme. De fapt, mai mulți utilizatori au raportat că anumite programe de curățare a registrului au cauzat această problemă.

Pentru a remedia problema, trebuie să găsiți aplicația problematică și să o eliminați manual. Există mai multe moduri de a elimina o aplicație, dar cea mai bună este să utilizați un software de dezinstalare.

În cazul în care nu sunteți familiarizat, software-ul de dezinstalare este o aplicație specială care poate elimina orice program, împreună cu fișierele și intrările din registry, de pe computer.

Dacă doriți să eliminați complet o anumită aplicație de pe computer, software-ul de dezinstalare ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs.

Există multe aplicații grozave de dezinstalare, dar una dintre cele mai bune este IOBit Uninstaller, așa că vă recomandăm insistent să îl încercați. După ce găsiți și eliminați aplicația problematică, verificați dacă problema este rezolvată.

Căutați cel mai bun instrument de dezinstalare? Nu mai căuta! Verificați lista noastră nouă!


8. Schimbați permisiunile de registry

Potrivit utilizatorilor, uneori registrul dvs. s-ar putea să nu fie configurat corect și acest lucru poate cauza apariția acestei probleme. Pentru a remedia problema, trebuie să modificați anumite permisiuni urmând acești pași:

 1. presa Tasta Windows + R si intra regedit. presa introduce sau faceți clic Bine.
  Windows Update
 2. În panoul din stânga, navigați la HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpip. Click dreapta Tcpip și alegeți Permisiuni din meniu.
  Eroare de actualizare Windows 10 0x80072ee7
 3. Clic Avansat.
 4. Verifica Înlocuiți toate intrările de permisiuni pentru obiecte copil opțiunea și faceți clic aplica și Bine pentru a salva modificările.
  Eroare Windows 10 Media Creation Tool

După ce faceți asta, verificați dacă problema este rezolvată.


Dacă primiți eroarea 0x80072ee7 pe Windows 11, consultați ghidul nostru dedicat pentru mai mult ajutor.


Cam atât, sperăm că cel puțin una dintre aceste soluții v-a ajutat să rezolvați codul de eroare 0x80072ee7 în Windows 10. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne anunțați în comentariile de mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar