Blog

Cele mai bune 5 programe de pictură digitală în acuarelă

 • Aspect translucid, suport umed și detalii delicate – nimic nu este prea mult pentru cel mai bun software de pictură în acuarelă digitală.
 • Consultați ghidul nostru de mai jos pentru a vă asigura tranziția fără probleme de la pictura tradițională cu acuarelă la mediul digital.
 • Rămâneți în contact cu toate progresele tehnologice ale industriei datorită paginii noastre de software grafic.
 • Nu lăsați niciun secret nedezvăluit când vine vorba de cele mai bune instrumente de design – explorați centrul nostru de grafică și design.

Care sunt cele mai bune software-uri de pictură în acuarelă digitală

Obțineți software-ul potrivit pentru a vă susține ideile!Creative Cloud este tot ce ai nevoie pentru a-ți da viață imaginației. Utilizați toate aplicațiile Adobe și combinați-le pentru rezultate uimitoare. Folosind Creative Cloud, puteți crea, edita și randa în diferite formate:

 • Fotografii
 • Videoclipuri
 • Cântece
 • Modele 3D și infografice
 • Multe alte opere de artă

O expresie consacrată a înclinațiilor noastre spirituale și artistice, pictura există de mult timp. Ca orice altceva, se schimbă prin evoluție și prin progresele tehnologice.

Desigur, pictura este suficient de versatilă pentru a ține pasul cu remodelarea constantă impusă de digitalizare și, astfel, și-a găsit drumul de la configurația tradițională la cea digitală fără efort.

Pictura în acuarelă nu face excepție și continuă să încânte consumatorii de artă datorită software-ului de pictură în acuarelă digitală care este capabil să ofere o experiență hiperrealistă, emulând textura pânzei, uleiurile dense și acuarele subtile deopotrivă.

Așa că poți să te scufunzi și să începi să explorezi pictura cu acuarelă digital, având aspectul realist și, mai important, estetica artelor tale.

Mai mult, dacă aveți nevoie de mai mult control și precizie în tehnicile de acuarelă, instrumentele digitale vă pot ajuta cu siguranță în această problemă.

Consultați alegerile noastre de top pentru cel mai bun software pentru a simula pictura în acuarelă și alegeți cel care vă îngroașă toate cărțile.

Dacă crezi că Adobe Photoshop servește doar pentru editarea fotografiilor, ai o surpriză uriașă. Cel mai bun software de design grafic este o alegere naturală pentru pictura digitală, permițându-vă să obțineți efectul dorit prin pensule profesionale.

Pensule personalizate pentru a vă reflecta stilul și viziunea originală sau pensulele Photoshop prestabilite vă vor permite să experimentați totul, de la acuarelă la efecte de stropire.

Folosind instrumentele complete ale acestui program, este probabil să creați orice opera de artă, fie că aveți nevoie de efecte de spălare cu cerneală, fie de o pensulă pentru a adăuga doar culoare.

Așadar, nu numai că vei realiza manual picturi creative, dar vei avea mai mult control asupra lucrărilor în linie sau a nuanțelor pe care le poți folosi. Mai mult, in functie de nevoi poti alege creioane, cerneala, sau pensule de carbune pentru a defini vopseaua finala.

Pur și simplu spus, un întreg univers creativ este la îndemână cu Photoshop, așa că alegeți dintre mii de pensule și desenați-vă ideile cu încredere.

Să trecem repede prin ea caracteristici cheie:

 • Creați un set de instrumente unic cu pensule Photoshop personalizate care pot crea orice efect doriți
 • Sincronizați-vă pensulele personalizate cu bibliotecile Creative Cloud pentru a picta pe mobil sau desktop
 • Instrument de selecție a obiectelor (creați selecții rapide și precise desenând un dreptunghi simplu)
 • Presetări moderne (mai ușoare, mai intuitive și mai bine organizate)
 • Sfaturi și trucuri plus tutoriale de pornire rapidă

Adobe Photoshop

Creați picturi digitale în acuarelă cu aspect profesional cu acest software puternic!

În a doua poziție este Pictor de la Corel, un serviciu profesional de software de artă digitală și instrumente de pictură sau de artă foto de clasă de cuvinte.

În primul rând, puteți crea picturi, schițe sau desene de artă foto autentice cu instrumente care vor realiza lucrări de artă de neegalat în câteva minute.

În plus, utilizați pensule, texturi sau culori de amestecare extrem de realiste bazate pe artiști pentru a da viață picturilor tale. Prin urmare, vă puteți picta pânza goală și puteți alege pensule personalizate pentru detalii precise.

Chiar nu poți rata șansa de a încerca toate tipurile de pensule și de a-ți colora pânza în felul tău. Deci, alegeți dintre vopsea groasă, acuarelă, pastel sau lichefiat pentru a vedea ce se potrivește cel mai bine cu conceptul dvs.

Alte beneficii memorabile includ instrumente de artă plastică sau artă conceptuală pentru a vă dezvolta rapid abilitățile de pictură și a deveni un artist cu normă întreagă.

În plus, instrumentele de compunere a picturii oferă funcții precum comenzile pensule pentru a modifica dimensiunea, forma sau unghiul, comenzile pânzei, amestecarea culorilor sau instrumente de compoziție (proporție divină, grilă de aspect, ghiduri de perspectivă, pictură în oglindă)

Cu toate acestea, rămâne doar să încerci și să intri în lumea imaginației tale din interior spre exterior. Software-ul Painter vă va ajuta în mod clar la crearea oricărei arte pe care vi le puteți imagina.

Pictor

Creați manual lucrări de artă singulare care vă vor uimi mințile folosind acest software de pictură competent.

Următoarea soluție este Clip Studio Paint și este un software de artist pentru desen și pictură arte conceptuale, ilustrații, animație și multe altele.

Pentru început, este important să precizezi faptul că poți folosi programul pentru orice desene pe care le preferi, concentrându-te pe detalii sau culori realizate cu o mulțime de pensule.

Acest software special este conceput special pentru creatorii care trebuie să-și dezvăluie emoțiile în pictura lor, cu pensule cu senzație naturală sau instrumente orientate spre detalii.

Este probabil să surprindă toate detaliile de care aveți nevoie folosind motorul pensulă și să evidențieze arta vizuală așa cum doriți să o perceapă spectatorii. Puteți alege dintr-o multitudine de pensule și culori care se potrivesc formatului dvs. de pictură.

Dacă îți dorești cu tărie să ieși în evidență prin desenele tale, fă-ți vocea auzită creând povești uimitoare care rămân în mintea oamenilor. Folosind elementele Clip Studio, puteți alege dintre 1000 de materiale noi în fiecare lună.

Prin urmare, cu o mulțime de instrumente și caracteristici de creativitate, metoda ta de pictură se va îmbunătăți și, indiferent de temă, va impresiona fiecare public.

Clip Studio Paint

Proiectează-ți cele mai bune lucrări de artă folosind instrumente puternice care dau viață poveștilor tale vizuale.

Corel PHOTO-PAINT vine cu CorelDRAW Graphics Suite: o suită all-in-one de editare foto și design grafic.

Această aplicație minunată vă permite să aplicați pensule imaginilor care simulează acuarele și multe altele. Puteți picta, colora și desena orice produce imaginația dvs. folosind modele, texturi, palete de culori și filtre de efecte pentru a vă transforma ideile în imagini uimitoare.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

În plus, această soluție cuprinzătoare poate face mult mai mult decât pictura sau editarea, și anume, poate crea imagini grafice vectoriale explozive gata de a fi publicate pe piață.

Prin urmare, ar trebui să explorați funcțiile extinse și să utilizați editări sau efecte profesionale pentru a picta exact ceea ce aveți în minte.

Prin urmare, desenați cele mai imaginative picturi ale voastre folosind pene vectoriale sau un instrument de umbră interioară oricând trebuie să vă exprimați gândurile inimii și sufletului.

Să trecem repede prin ea caracteristici cheie:

 • Efecte bazate pe inteligență artificială (pentru a replica tehnici din mișcările de artă populară)
 • Efecte nedistructive și efecte speciale
 • Îndepărtați zonele nedorite și imperfecțiunile
 • Ascuțiți, amestecați și estompați
 • Corectați culoarea și tonul (utilizați filtre de ajustare pentru un control mai bun)

Corel Photo-Paint

Creați cu ușurință picturi digitale în acuarelă uimitoare cu acest software incredibil astăzi

Combinând efectele tradiționale și instrumentele digitale, ArtRage este software-ul perfect pentru pictura digitală. Puteți să ungeți vopsea, să amestecați culorile și să recreați cu ușurință degradeuri naturale sau să utilizați linii delicate de acuarelă care reacționează la textura pânzei.

Are chiar și un instrument de acuarelă integrat pentru a reda o varietate de stiluri de acuarelă folosind o pensulă cu peri moi pe hârtie umedă sau uscată, creând astfel spălări subtile de culori amestecate.

Acest studio de artist oferă instrumente digitale realiste create pentru a picta direct pe pânză, folosind uleiuri expresive sau un bloc de schițe cu o mulțime de creioane. Mai exact, oferă instrumente complete de pictură care sunt aproape reale.

De asemenea, puteți utiliza acest instrument din mers și vă puteți schița ideile pe versiunea mobilă a software-ului. ArtRage Vitae poate fi folosit atât pe platformele Android, cât și pe iOS.

În plus, programul oferă utilizatorilor tuturor experiențelor să-l folosească, de la începători la profesioniști, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta rapid abilitățile.

Una peste alta, instrumentul are seturi de instrumente specifice pentru începătorii care trebuie să dezvolte abilități de pictură și este acceptat atât pe Windows, cât și pe Mac OS.

Să trecem repede prin ea caracteristici cheie:

 • Pictează cu adâncime (adaugă volum la loviturile tale de pensulă personalizate)
 • Culori complementare (afișează automat o varietate de tipuri de complement)
 • Personalizați-vă pânza (ajustări ale intensității luminii și ale unghiului)
 • Luciu și impasto (tușe mai groase de vopsea și reglați nivelul de luciu în instrumentul Pensule de ulei)
 • Instrumente de pictură realiste (uleiuri, acuarelă și cuțite de paletă)

Obțineți ArtRage 6

Rebele este un software puternic de pictură digitală care emulează acuarele realiste, acrilice, precum și lucrări de artă media umede și uscate.

Tehnici realiste precum amestecarea culorilor, difuzia umedă și uscarea combinate cu instrumente creative creează o simulare unică de acuarelă care reproduce fără efort aspectul real.

Mai mult, este posibil să creeze piese de artă inspiratoare folosind aceste trăsături ale programului de uleiuri, acuarele sau pensule incredibile.

Și indiferent de nivel profesional, orice utilizator pasionat poate crea lucrări de artă cu Rebelle, exersând abilitățile de pictură în timp ce se distrează foarte bine.

Să trecem repede prin ea caracteristici cheie:

 • Setări vizuale acuarele (experiență de pictură autentică cu textura hârtiei care influențează comportamentul acuarelelor)
 • Instrument de suflare (experimentați cu curgerea vopselei suflând picături în direcții diferite pe pânză)
 • Pensule realiste (simulare acuarelă de ultimă generație
 • Instrumente umede: acuarele, acrilice și stilou cu cerneală
 • Amestecare unică de culori și filtre de culoare

Obțineți Rebelle 3

Acuarele luminoase cu culori amestecate sunt ceea ce Aquarella face cel mai bine. Acest software artistic profesional va combina bazine lichide de culoare cu pensule care emulează vopseaua uscată de-a lungul marginilor pentru a recrea detaliile delicate găsite în pictura tradițională cu acuarelă.

Aquarella oferă două stiluri de acuarelă diferite pentru a vă duce opera de artă la un nivel cu totul nou: Aqua Color pentru un aspect clasic de acuarelă folosind culorile originale din fotografia ta și Două tone care combină două culori deschise pentru a crea o pictură translucidă delicată.

Mai mult, cu acest instrument, veți beneficia de imagini luminoase combinate cu culori lichide și efecte de acuarelă pentru a oferi picturii tale mai multă valoare.

Prin urmare, este benefic să încerci un astfel de program de pictură datorită serviciilor sale practice și efectelor frumoase precum combinarea acuarelelor sau florilor pentru a picta mereu creativ.

Să trecem repede prin ea caracteristici cheie:

 • Mii de stiluri de acuarelă (combinații de setări de acuarelă, spălări și flori)
 • Control asupra detaliilor culorii, rezistenței și umezelii marginilor
 • 7 hârtii de acuarelă
 • 63 de lucrări artistice spălate cu culoare
 • Numeroase presetări pentru a începe

Obțineți acuarela Aquarella

Reproducerea picturilor delicate, translucide executate în acuarelă nu mai este o muncă imposibilă în mediul digital.

Folosind un software dedicat pentru pictura în acuarelă, acum puteți surprinde sufletul acelor efecte uluitoare produse de culorile umede pe o hârtie texturată, cu puțin sau deloc efort.

Care va fi instrumentul tău ales? Distribuiți aplicația preferată de pictură în acuarelă cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mai aveți probleme? Remediați-le cu acest instrument:

SPONSORIZAT

Dacă sfaturile de mai sus nu v-au rezolvat problema, este posibil ca computerul să întâmpine probleme mai profunde cu Windows. Vă recomandăm să descărcați acest instrument de reparare a computerului (evaluat excelent pe TrustPilot.com) pentru a le rezolva cu ușurință. După instalare, faceți clic pe butonul Incepe scanarea butonul și apoi apăsați pe Repara tot.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar