Blog

Cele 10 cele mai bune de utilizat în 2023 [Gaming Friendly]

 • Software-ul de tăiere facilitează utilizatorilor să surprindă momente emblematice și să le partajeze pe rețelele sociale.
 • Mulți jucători și streameri folosesc software de tăiere pentru a păstra momentele memorabile și le postează ulterior pe Facebook sau YouTube.
 • Unele programe pot fi grele pentru procesor și pot duce la scăderi FPS, mai ales atunci când înregistrați jocuri care necesită multe resurse.

Obțineți software-ul potrivit pentru a vă susține ideile!Creative Cloud este tot ce ai nevoie pentru a-ți da viață imaginației. Utilizați toate aplicațiile Adobe și combinați-le pentru rezultate uimitoare. Folosind Creative Cloud, puteți crea, edita și randa în diferite formate:

 • Fotografii
 • Videoclipuri
 • Cântece
 • Modele 3D și infografice
 • Multe alte opere de artă

Indiferent dacă ești un jucător sau trebuie să salvezi conținut pentru utilizare ulterioară, software-ul de tăiere este o necesitate. Software-ul de tăiere face ușoară păstrarea conținutului memorabil pentru a fi partajat pe platformele de rețele sociale sau pentru uz personal. Iată alegerile noastre pentru cele mai bune 10 software-uri de tăiere pentru computer pentru videoclipurile tale.

Software-ul de tăiere este probabil cel mai popular în rândul comunității de jocuri și streaming, dar este, de asemenea, utilizat pe scară largă în platformele de eLearning și în scopuri de afaceri.

Unele software de tăiere pot fi foarte greu de utilizat pentru resursele computerului, mai ales dacă sunt folosite pentru a înregistra jocuri. Pentru recomandări cu privire la cel mai bun software de înregistrare a jocurilor pentru PC-uri low-end, avem un ghid pentru asta.

Ce este software-ul de tăiere?

Software-ul de tăiere permite utilizatorilor să decupeze și să salveze cu ușurință conținut pentru postări sau videoclipuri pe rețelele sociale. Aceste platforme oferă utilizatorilor o zonă centrală pentru a salva conținutul pe care doresc să-l folosească mai târziu într-un singur loc.

Software de tăiere.

Utilizatorii pot tăia imagini, text, articole, videoclipuri și multe altele pentru a le folosi pentru partajarea pe rețelele sociale. Face editarea semnificativ mai ușoară, deoarece utilizatorii nu trebuie să parcurgă ore întregi de filmări pentru un anumit moment.

Care este cel mai bun software de tăiere pentru computer?

Adobe captiva.

Adobe Captivate este un creator video interactiv care permite utilizatorilor să-și înregistreze ecranele pentru a fi utilizate în scopuri de eLearning, afaceri sau jocuri. Captivate este pe deplin compatibil cu Adobe Creative Cloud. Acest software este excelent pentru profesori pentru a crea videoclipuri captivante adăugând butoane la videoclipurile lor.

Captivate este, de asemenea, excelent pentru uz profesional, cu screencast de înaltă definiție pentru prezentări sau demonstrații de produse. De asemenea, utilizatorii pot publica cu ușurință pe YouTube fără a fi nevoie să convertească sau să redimensioneze conținutul.

Caracteristicile cheie ale Captivate:

 • Integrare Adobe Creative Cloud
 • Creați videoclipuri interactive
 • Încărcare ușoară pe YouTube

Adobe Captivate

Înregistrați prezentări, momente de joc sau tot ce doriți de pe ecran.

Bandicam cel mai bun software de tăiere pentru computer.

Bandicam este unul dintre cele mai populare programe de înregistrare a jocurilor de înaltă rezoluție. Software-ul este capabil să captureze clipuri de înaltă definiție fără a afecta performanța, deoarece folosește accelerarea hardware. Bandicam este capabil de înregistrări 4K UHD și 480 FPS fără a ocupa o tonă de spațiu de stocare.

Utilizatorii pot încărca imagini direct pe YouTube fără a avea nevoie de codare suplimentară. Bandicam acceptă, de asemenea, diverse dispozitive audio simultan, iar utilizatorii le pot salva ca fișiere WAV separate.

Caracteristici cheie ale Bandicam:

 • Utilizează accelerarea hardware
 • Poate suporta înregistrări 4K UHD, 480 FPS
 • Încărcați direct pe YouTube

Bandicam

Capturați totul din sesiunea dvs. de jocuri cu cel mai bun software de înregistrare a jocurilor.

Wondershare democrator.

Acest software de tăiere se dublează ca înregistrare de ecran și editor video. Wondershare DemoCreator acceptă înregistrarea pe ecran, audio și webcam și are instrumente care permit utilizatorilor să adnoteze conținutul. Caracteristicile de editare video includ un ecran verde, tranziții și o bibliotecă de efecte video.

DemoCreator este extrem de versatil și perfect nu doar pentru jucători, ci și pentru educatori, freelanceri și multe altele. Platforma oferă backup în cloud și abilitatea de a lucra și colabora cu alții. Cu toate acestea, DemoCreator funcționează pe bază de abonament plătit, dar oferă o perioadă de probă gratuită.

Caracteristici cheie ale DemoCreator:

 • Înregistrare ecran și editor video
 • Acceptă înregistrarea pe ecran, audio și webcam
 • Backup în cloud

WonderShare DemoCreator

Editați cu ușurință toate momentele cu efecte și caracteristici uimitoare.

Cel mai bun software de decupare a ecranului pentru înghețată pentru computer.

Icecream Screen Recorder este un software gratuit și simplu de tăiere care permite utilizatorilor să înregistreze jocuri, tutoriale, seminarii web, fluxuri live, apeluri video și multe altele. Utilizatorii își pot înregistra întregul ecran sau o zonă selectată, iar utilizatorii pot adăuga adnotări.

De asemenea, utilizatorii pot adăuga propriul logo ca filigran și pot partaja cu ușurință conținut pe YouTube, Dropbox, Google Drive și multe altele. Înghețata este gratuită și ușor de utilizat, ceea ce o face perfectă pentru experți și începători.

Caracteristici cheie ale înghețatei:

 • Gratuit și ușor de utilizat
 • Capabilitati de adnotare
 • Suport filigran

Înghețată Screen Recorder

Interfață simplă de utilizat și intuitivă pentru înregistrarea ușoară a ecranului la cerere.

EaseUS screen recorder.

EaseUS RecExperts este un alt software de tăiere versatil, conceput pentru jucători, profesori, companii și multe altele. Acest software de tăiere oferă accelerare hardware, astfel încât nu împiedică performanța jocurilor și este grozav pentru computerele low-end.

Interfața simplă de utilizat permite utilizatorilor să înțeleagă rapid lucrurile și să seteze taste rapide pentru a face decuparea ecranului rapid și ușor. Utilizatorii pot, de asemenea, previzualiza și edita filmări folosind EaseUS RecExperts.

Caracteristici cheie ale EaseUS:

 • Accelerarea hardware
 • Interfață ușor de utilizat
 • Editor încorporat

EaseUS RecExperts

Decuparea profesională a tuturor înregistrărilor de pe ecran cu câteva clicuri.

Acțiune! cel mai bun software de tăiere.

Acțiune! este unul dintre cele mai bune software de tăiere pentru jocuri datorită FPS-ului său de înaltă performanță, fără un consum mare de resurse computerizate. Acest recorder oferă unele dintre cele mai fluide înregistrări de până la 120 FPS cu suport audio și webcam.

Utilizatorii își pot înregistra ecranul și îl pot converti direct în mp4 pentru încărcare ușoară pe YouTube și Facebook. Totuși, Acțiune! este un serviciu plătit care oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Caracteristicile cheie ale Action!:

 • Utilizează mai puține resurse PC
 • Suport audio și webcam
 • Înregistrați direct în mp4

Ia acțiune!

Software de tăiere a medaliilor.

Medal este o altă opțiune excelentă pentru jucători și are o interfață simplă, ușor de utilizat. Aplicația desktop oferă un hub pentru utilizatori pentru a-și păstra toate clipurile și înregistrările într-un singur loc. Există, de asemenea, o aplicație pentru iOS și Android, astfel încât utilizatorii să poată surprinde momente epice ale jocului pe dispozitivele lor mobile.

Medal oferă, de asemenea, o funcție unică AI care va urmări și înregistra automat momentele cheie în timpul jocului, astfel încât utilizatorii să nu fie distrași de la joc, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune software de tăiere.

Caracteristicile cheie ale medaliei:

 • Interfață ușor de utilizat
 • Compatibilitate cu dispozitivele mobile
 • Decuparea AI

Obțineți medalie

NVIDIA ShadowPlay

Software de tăiere NVIDIA ShadowPlay pentru computer.

ShadowPlay de la NVIDIA permite utilizatorilor să clipească videoclipuri în 4K la 60 FPS. Utilizatorii pot seta o tastă rapidă pentru a salva rapid ultimele 30 de secunde de joc pentru a le distribui pe YouTube sau Facebook.

ShadowPlay este accelerat hardware, ceea ce înseamnă că nu are un impact major asupra performanței jocurilor în timpul rulării. Software-ul are, de asemenea, capacitatea de a transmite cu ușurință jocurile către Twitch, YouTube Live și multe altele.

Caracteristici cheie ale ShadowPlay:

 • Captură video 4K
 • Taste rapide reglabile
 • Hardware accelerat

Obțineți ShadowPlay

Software de tăiere OBS.

Acest software de tăiere este popular printre jucători datorită versatilității sale. OBS oferă o mulțime de opțiuni și are un impact redus asupra performanței PC-ului, făcându-l perfect pentru jucători și streameri.

Cu ajutorul OBS, utilizatorii își pot înregistra conținutul și chiar pot adăuga filigrane în material. Acest software oferă o mulțime de caracteristici și funcții pentru ca utilizatorii să se joace, inclusiv un mixer audio intuitiv. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, pluginuri native pentru a duce editarea și înregistrarea ecranului la nivelul următor.

Cu toate acestea, deoarece OBS Studio oferă atât de multe funcții, poate dura ceva timp pentru ca utilizatorii noi să-l înțeleagă, așa că există o curbă de învățare de luat în considerare.

Caracteristicile cheie ale OBS Studio:

 • Suport filigran
 • Mixer audio încorporat
 • Suport nativ pentru plug-in

Obțineți OBS Studio

software de tăiere a barei de jocuri xbox

Xbox Game Bar este o aplicație care vine preinstalată pe majoritatea dispozitivelor cu Windows 10 și versiuni ulterioare. Această aplicație permite utilizatorilor să decupeze cu ușurință jocurile pentru partajare. Utilizatorii pot captura clipuri timp de până la două ore. Bara de jocuri Xbox este gratuită și ușor de utilizat și oferă chat în aplicație cu utilizatorii Xbox în timpul jocului.

Cu toate acestea, pentru că este un software de tăiere extrem de simplu, îi lipsesc toate clopotele și fluierele altor platforme. Dar pentru cei care caută doar ceva simplu, rapid și ușor, atunci această aplicație este alegerea perfectă.

Caracteristicile cheie ale Xbox Game Bar:

 • Preinstalat pe Windows 10 și mai târziu
 • Mesaje în aplicație cu alți utilizatori
 • Simplu și ușor de utilizat

Obțineți Xbox Game Bar

Cum faci clipuri de jocuri pe PC?

Utilizatorii pot folosi bara de joc Xbox încorporată dacă folosesc Windows 10 sau mai nou sau pot folosi unul dintre software-urile de tăiere menționate mai sus. Pentru mai multe recomandări despre cel mai bun software de înregistrare a ecranului pentru Windows 10 și 11, avem sugestii și pentru asta.

De ce scade FPS în timpul înregistrării?

Unele software de tăiere utilizează mai mult procesor decât altele și, prin urmare, pot duce la scăderea FPS atunci când înregistrează jocuri care consumă mult resursele computerului. Majoritatea software-ului de înregistrare a ecranului le permite utilizatorilor să ajusteze cantitatea de CPU consumată pentru rate de cadre mai fluide.

Sperăm că v-au plăcut alegerile noastre pentru cel mai bun software de tăiere pentru computer. Spuneți-ne în comentarii ce software de tăiere preferați să utilizați.

Mai aveți probleme? Remediați-le cu acest instrument:

SPONSORIZAT

Dacă sfaturile de mai sus nu v-au rezolvat problema, este posibil ca computerul să întâmpine probleme mai profunde cu Windows. Vă recomandăm să descărcați acest instrument de reparare a computerului (evaluat excelent pe TrustPilot.com) pentru a le rezolva cu ușurință. După instalare, faceți clic pe butonul Incepe scanarea butonul și apoi apăsați pe Repara tot.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar