Blog

Bitdefender Free Edition vs Paid: Care este mai bun?

 • În această comparație Bitdefender Free Edition vs plătită, vă ajutăm să găsiți cea mai bună versiune a instrumentului de eliminare a virușilor.
 • Bitdefender Free Edition acoperă bine elementele de bază și este ușor în ceea ce privește resursele sistemului.
 • Versiunile cu plată Bitdefender vor veni cu unele funcții avansate și suport pentru mai multe dispozitive.
 • Merită versiunea plătită Bitdefender? Am comparat toate versiunile în detaliu în ghidul de mai jos.

ESET Antivirus vine cu toate instrumentele de securitate de care ați putea avea nevoie vreodată pentru a vă proteja datele și confidențialitatea, inclusiv:

 • Suport antifurt
 • Protecția camerei web
 • Configurare intuitivă și interfață de utilizare
 • Suport multi-platformă
 • Criptare la nivel bancar
 • Cerințe reduse de sistem
 • Protecție avansată anti-malware

Aproape toate soluțiile antivirus oferă atât versiuni gratuite, cât și versiuni premium pentru programele lor de securitate. Bitdefender nu este diferit și vine cu o versiune gratuită și cu plată.

Acum, dacă ați folosit și v-a plăcut acest software, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să investiți în versiunea plătită.

În acest ghid de comparare ediție gratuită și plătită Bitdefender, vom enumera toate caracteristicile care diferențiază aceste versiuni și vă vor ajuta să decideți dacă ar trebui să investiți în versiunea plătită.

CEL MAI BUN ANTIVIRUS ÎN RECOMANDĂM

Bitdefender Free Edition vs Paid: Care este mai bun?

Bitdefender Free Edition

Bitdefender Free Edition este o soluție antivirus ușoară care vine cu caracteristici de securitate esențiale. În timp ce versiunea plătită are caracteristici mai avansate comparativ, versiunea gratuită oferă suficientă securitate pentru a începe pentru utilizatorii obișnuiți.

Îl poți instala pe sistemul tău Windows, MacBook și chiar și pe smartphone-urile Android și iOS. Deci, indiferent de platforma în care vă aflați, veți obține protecție gratuită pe toate dispozitivele.

Detectarea amenințărilor în timp real

Ediția gratuită este echipată cu detectarea comportamentală pentru a vă monitoriza îndeaproape aplicațiile active. O alertă este trimisă atunci când aplicația detectează orice activitate suspectă într-o clipă și blochează acțiunea.

Scanarea virușilor și eliminarea programelor malware

Vine cu un motor de scanare puternic pentru detectarea în timp real și eliminarea programelor malware, inclusiv viruși, viermi, troieni, ransomware, exploit-uri zero-day, rootkit-uri și multe altele.

Anti-phishing

Bitdefender oferă această funcție în ediția sa gratuită pentru a vă ajuta să vă păstrați parolele în siguranță și să navigați liber. Acesta blochează site-urile implicite de phishing care par a fi reale și sunt concepute pentru a vă fura informațiile.

Antifrauda

Bitdefender are o bază de date de site-uri web suspecte care alertează utilizatorii atunci când ajung pe un site web înșelătorie folosind sistemul său avansat de filtrare. Site-urile web frauduloase profită de informațiile dvs. financiare, deci sunt o caracteristică esențială.

Pe lângă aceste caracteristici majore ale Bitdefender Free Edition, acesta acoperă bine și elementele de bază. De exemplu, scanarea virușilor la cerere și la acces rulează scanări profunde în fundal, fără a afecta semnificativ performanța sistemului.

După cum indică lista de funcții, Bitdefender Free Edition oferă toate funcțiile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă proteja computerul de cele mai comune amenințări de securitate.

⇒ Obțineți Bitdefender gratuit


Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Antivirus Plus este cel mai accesibil plan plătit Bitdefender. Oferă toate caracteristicile ediției gratuite și câteva caracteristici suplimentare. Cu toate acestea, există un plan de un nivel superior care oferă și mai multe funcții, dar vom ajunge la asta în curând.

În comparație cu Free Edition, Antivirus Plus acceptă toate funcțiile din acea versiune, poate fi conectat la peste trei dispozitive și adaugă câteva elemente noi grozave:

Protecția împotriva amenințărilor de rețea

O tehnologie de informații privind amenințările cibernetice pentru a analiza activitățile suspecte la nivel de rețea. Poate bloca exploatările sofisticate, adresele URL de malware și atacurile cu forță brută. Multi-Layer Ransomware Protection este un alt plus care oferă mai multe straturi de protecție împotriva ransomware-ului pentru a vă proteja fișierele de criptare.

Mediu de salvare

O caracteristică avansată care repornește computerul în Rescue Environment pentru curățare și restaurare fără a afecta sesiunea curentă. Este util pe computerele afectate de programe malware, cum ar fi rootkit, care necesită o repornire pentru eliminarea completă.

Pilot automat

O altă caracteristică avansată care acționează ca un consilier de securitate. Când este activat, vă scanează sistemul pentru vulnerabilități și oferă informații despre starea dvs. de securitate. Apoi, puteți lua în considerare recomandările pentru a întări siguranța sistemului.

BitDefender VPN

Versiunea premium a Bitdefender vine cu un client VPN încorporat pentru a vă ajuta să vă protejați prezența online. Cu toate acestea, limita zilnică pe dispozitiv este setată la 200 MB, ceea ce poate fi puțin prea restrictiv pentru unii utilizatori

Caracteristici de confidențialitate

 • Manager de parole – vă asigură că veți avea întotdeauna acces la parolele dvs. și că acestea vor fi protejate de orice priviri indiscrete
 • Protejarea datelor – capabil să utilizeze File Shredder încorporat pentru a elimina orice urmă a unui fișier pe care îl alegeți
 • VPN – vă permite să vă schimbați IP-ul și să accesați conținut geo-restricționat de pe tot globul
 • Safepay – se asigură că orice tranzacție online este valabilă și protejată de orice înșelătorie de tip phishing

Pentru a rezuma, planul Bitdefender Antivirus Plus oferă o mulțime de funcții pentru a vă proteja datele și sistemul de diferite tipuri de atacuri.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Cu toate acestea, dacă doriți mai multe funcții, cum ar fi protecția camerei web și monitorul microfonului, ediția Total Security a Bitdefender vine cu toate clopotele și fluierele.

⇒ Obțineți Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Total Security

Cu Bitdefender Total Securitybeneficiați de toate funcțiile oferite de Antivirus Plus și Ediție gratuită, și altele. De exemplu, acceptă până la 5 dispozitive.

Iată câteva alte completări importante care vin cu această versiune:

Monitor cu microfon

Puteți recâștiga controlul asupra propriilor dispozitive. Puteți vedea ce aplicații au acces la microfon și când. Esențial atunci când majoritatea aplicațiilor necesită o mulțime de permisiuni pentru a vă accesa dispozitivele audio și video.

Protecția camerei web

Este o altă caracteristică la îndemână. Când este activat, vă anunță dacă o aplicație încearcă să vă acceseze camera web. De asemenea, puteți bloca accesul neautorizat.

Control parental

Pentru a vă proteja copiii și a urmări comportamentul lor de navigare pe internet. Blocați site-urile și serviciile care nu sunt adaptate copiilor și înregistrați istoricul de navigare.

macOS Protection

O suită de funcții special concepută pentru computerele care rulează macOS. Acesta constă din funcții precum Safe File pentru a preveni accesul neautorizat la fișiere importante – Time Machine Protection vă permite să restaurați fișierele de pe Mac după un atac de tip ransomware – blocant adware, detectarea malware pe mai multe platforme și extensia browserului semaforului și multe altele .

Protecție Android

Un pachet de funcții de securitate esențiale pentru dispozitivul dvs. Android. Include protecție web, instalare și scanare la cerere, WearOn pentru un ceas inteligent, antifurt, economisire a bateriei și a performanței, VPN, blocarea aplicației și multe altele.

În mod similar, pentru utilizatorii iOS, există protecție iOS cu un set identic de caracteristici.

⇒ Obțineți Bitdefender Total Security

Asemănări între versiunile Bitdefender

Actualizări ale definițiilor de spyware

Deoarece peisajul securității continuă să se schimbe, companiile de securitate tind să lanseze noi definiții pentru a ține pasul cu provocările. Din fericire, în cazul Bitdefender, toate produsele sunt proiectate să se actualizeze automat pentru a vă proteja împotriva atacurilor cibernetice avansate.

Actualizările la cea mai recentă versiune sunt incluse ca parte a abonamentului dvs. În acest fel, nu veți rămâne niciodată în afara noilor funcții și corecții de securitate, chiar dacă sunteți la jumătatea abonamentului.

Compatibilitate și cerințe de sistem

Asistența pe mai multe platforme este esențială, deoarece vă permite să utilizați un singur produs pe toate dispozitivele și să vă sincronizați setările. Bitdefender Free Edition, Antivirus Plus și Total Security sunt compatibile cu dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS.

Cu toate acestea, suportul multi-dispozitiv pe mai multe platforme este limitat la versiunile plătite ale soluției de securitate. Cerințele de sistem sunt, de asemenea, setate la un minim strict. Deci, puteți instala software-ul atâta timp cât aveți hardware capabil și funcțional.

Utilizarea resurselor sistemului

Bitdefender este un utilitar ușor, indiferent de ediția pe care o utilizați. Deși caracteristicile suplimentare ale versiunii premium pot afecta performanța sistemului dvs. mai mult decât ediția gratuită, aceasta nu este un dealbreaker.

Toate versiunile vin și cu caracteristica Bitdefender Photon. Când este activat, se adaptează automat la configurația hardware a sistemului pentru a economisi resurse de calcul și pentru a îmbunătăți viteza și performanța.

Diferențele dintre versiunile Bitdefender

Pentru o imagine de ansamblu mai ușor de înțeles asupra tuturor funcțiilor găsite în versiunile de Bitdefender despre care am discutat mai sus, am creat un tabel util.

Aici puteți vedea clar ce versiune oferă ce caracteristică și, astfel, vă permiteți să luați o decizie în cunoștință de cauză când vine vorba de investiția în software antivirus puternic.

Caracteristici BitDefender gratuit Antivirus Plus Securitate totală
Protecția datelor în timp real da da da
Apărare avansată împotriva amenințărilor da da da
Prevenirea atacurilor web da da da
Anti-phishing și anti-fraudă da da da
Bitdefender Photon™ da da da
Rețeaua globală de protecție da da da
Prevenirea amenințărilor în rețea Nu da da
Protecție cu mai multe straturi ransomware Nu da da
Evaluarea vulnerabilității Nu da da
Mediu de salvare Nu da da
Pilot automat Nu da da
Profiluri de jocuri, film și muncă Nu da da
Modul baterie Nu da da
Bitdefender VPN Nu da da
Anti-tracker Nu da da
Servicii bancare online sigure Nu da da
Consilier de securitate Wi-Fi Nu da da
Protecția rețelelor sociale Nu da da
Manager de parole Nu da da
Tocător de documente Nu da da
Monitor cu microfon Nu Nu da
Anti spam Nu da da
Control parental Nu Nu da
Firewall de confidențialitate Nu Nu da
Accelerează-ți dispozitivele Nu Nu da
Anti furt Nu Nu da

Bitdefender Free Edition este o alegere excelentă dacă nu doriți tone de funcții avansate disponibile în ediția premium. Este sigur, acoperă bine elementele de bază și are un impact redus asupra resurselor sistemului dumneavoastră.

Pictograma pont
Bacsis

Acestea fiind spuse, versiune plătită a Bitdefender are unele avantaje. Îl puteți instala pe trei sau cinci dispozitive, în funcție de plan, facilitând configurarea pe mai multe dispozitive.

În plus, beneficiați de protecție avansată împotriva ransomware, control parental, control al confidențialității cu Microphone Monitor și Webcam Protection și multe altele.

Parcurgeți toate funcțiile oferite de ediții și, în funcție de cerințele dvs., puteți alege fie versiunea plătită, fie versiunea gratuită. Cu toate acestea, pentru preț, Bitdefender Antivirus Plus oferă cea mai bună combinație de funcții avansate și prețuri.

Care este soluția dvs. antivirus de la Bitdefender? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.

bacsisProtejați-vă computerul acum!
Nu lăsați computerul neprotejat! Obțineți unul dintre cele mai bune instrumente antivirus din lume și navigați pe internet fără griji! ESET Antivirus vine cu toate instrumentele de securitate de care ați putea avea nevoie vreodată pentru a vă proteja datele și confidențialitatea, inclusiv:

 • Protecția camerei web
 • Suport multi-platformă
 • Cerințe reduse de sistem
 • Protecție anti-malware de top

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar