Blog

8 moduri de a remedia blocarea ecranului alb Elden Ring pe Windows

 • Elden Ring tocmai a fost lansat, iar jucătorii raportează deja probleme.
 • Jucătorii de PC au semnalat, de asemenea, o eroare de blocare a ecranului alb, printre alte erori.
 • Acest lucru se întâmplă mai ales pentru jucătorii care rulează titlul din lansatorul Epic Games.

inel elden

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Elden Ring a apărut recent și o hoardă de fani care așteaptă acest joc foarte așteptat este deja până la genunchi în noi aventuri. Din păcate, și așa cum este cazul majorității jocurilor, mulți au raportat că Elden Ring se blochează cu un ecran alb.

Erau sigur că vor exista unele erori și erori care vor apărea abia după lansarea oficială, făcând cumva să treacă de toate testele riguroase.

Dar, blocarea ecranului alb Elden Ring este, de asemenea, ușor de reparat, având în vedere că urmați abordarea corectă. Deci, iată tot ce trebuie să știți despre eroare și soluțiile care au funcționat pentru majoritatea utilizatorilor.

De ce Elden Ring arată un ecran alb și apoi se blochează?

Jocurile sau alte aplicații se blochează din cauza lipsei resurselor de sistem sau a problemelor cu driverul grafic, atât versiuni corupte, cât și versiuni învechite. De asemenea, s-a descoperit că overclockarea afectează funcționarea eficientă a jocului.

Anumite aplicații terță parte sau aplicații antivirus pot declanșa, de asemenea, conflicte și pot provoca blocarea lui Elden Ring cu ecranul alb la lansare.

Mulți au raportat că au întâlnit ecranul alb Elden Ring după actualizare, ceea ce indică o problemă cu versiunea instalată a jocului. Actualizarea acestuia ar trebui să rezolve lucrurile în majoritatea cazurilor.

În plus, dacă Elden Ring se prăbușește la pornire pe Steam, ar putea fi de vină fișierele de joc corupte sau lipsă. Și Steam vă permite să rezolvați problema rapid.

Funcționează Elden Ring pe Windows 11?

Da, Elden Rink funcționează pe Windows 11 și mulți dintre cei care l-au încercat la cea mai recentă iterație au raportat performanțe considerabil mai bune.

De asemenea cerințele de sistem pentru Elden Ring, disponibile pe Steamafirmă clar că poate rula pe Windows 11.

Deci, dacă nu puteți juca jocul, este posibil ca computerul dvs. să nu îndeplinească celelalte cerințe minime de sistem sau să existe alte probleme de vină. Încercați să rulați jocul în modul de compatibilitate sau să-l lansați cu privilegii administrative.

Cum pot remedia blocarea ecranului alb al lui Elden Ring?

1. Reporniți computerul

Cea mai simplă metodă rezolvă de obicei problema și același lucru este valabil și pentru prăbușirea Elden Ring la pornirea computerului. Deci, înainte de a vă îndrepta către soluțiile complexe, reporniți computerul.

Dacă este o eroare banală care cauzează blocarea, problema ar trebui rezolvată după ce computerul pornește.

2. Actualizați driverul grafic

 1. presa Windows + S pentru a deschide Căutare meniu, intrați Manager de dispozitiv în câmpul de text și faceți clic pe rezultatul de căutare relevant.manager de dispozitiv
 2. Faceți dublu clic pe Adaptoare de afișare intrare aici.adaptoare de afișare
 3. Acum, faceți clic dreapta pe placa grafică și apoi selectați Actualizați driver-ul.actualizați driverul pentru a remedia ecranul alb elden ring
 4. Apoi, selectați Căutați automat drivere.caută automat drivere

Un driver grafic învechit sau corupt este un motiv probabil din spatele prăbușirii ecranului de titlu Elden Ring, iar actualizarea acestuia ar trebui să facă treaba. Cu toate acestea, dacă Managerul de dispozitive nu poate găsi o versiune mai bună, puteți actualiza în mod constant driverele în Windows.

Dacă doriți ca driverele dvs. să fie actualizate într-un mod eficient și ușor, vă recomandăm să încercați unul dintre cele mai potrivite programe, Driverfix.

Pentru a vă asigura că totul merge fără probleme și pentru a evita orice fel de erori ale driverului GPU, asigurați-vă că utilizați un asistent complet de actualizare a driverelor care vă va rezolva problemele cu doar câteva clicuri și vă recomandăm insistent DriverFix. Urmați acești pași simpli pentru a vă actualiza în siguranță driverele:

 1. Descărcați și instalați DriverFix.
 2. Lansați software-ul.
 3. Așteptați ca DriverFix să vă detecteze toate driverele defecte.
 4. Aplicația vă va afișa acum toate driverele care au probleme și trebuie doar să le selectați pe cele pe care le-ați dori să le remediați.
 5. Așteptați ca aplicația să descarce și să instaleze cele mai noi drivere.
 6. Repornire PC-ul dvs. pentru ca modificările să intre în vigoare.
DriverFix

DriverFix

Păstrați-vă GPU-ul la vârful performanței lor, fără să vă faceți griji pentru driverele sale.

Disclaimer: acest program trebuie să fie actualizat de la versiunea gratuită pentru a efectua anumite acțiuni specifice.


3. Rulați jocul în modul de înaltă performanță

 1. presa Windows + eu a deschide Setăriiar în Sistem filă, faceți clic pe Afişa pe dreapta.afişa
 2. Click pe Grafică Aici.grafică
 3. Acum, localizați și selectați Elden Ring și faceți clic pe butonul Opțiuni.Elden Ring
 4. Selectați Performanță ridicată întotdeauna pentru a rula jocul cu această setare.înaltă performanță pentru a repara ecranul alb inel elden

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

După ce ați terminat, lansați Elden Ring de pe Steam și verificați dacă încă se blochează cu un ecran alb. Dacă se întâmplă, probabil că există o altă cauză subiacentă în spatele problemei, iar următoarele metode propuse ar trebui să fie de ajutor.

Puteți păstra modificările făcute aici pentru a obține cea mai bună performanță de la Elden Ring.

4. Închideți aplicațiile inutile în fundal

 1. presa Ctrl + Schimb + Esc pentru a deschide Gestionar de sarcini și localizați toate aplicațiile necritice care rulează aici. De asemenea, căutați-i pe cei care obțin resursele sistemului.
 2. Selectați fiecare individual și faceți clic pe Încheiați sarcina în colțul din dreapta jos.Încheiați sarcina pentru a repara ecranul alb Elden Ring

Mulți au raportat că ecranul alb Elden Ring cu blocarea cursorului are loc atunci când sistemul lor rămâne fără resurse. Acest lucru s-ar putea datora atât utilizării mari a RAM, cât și consumului ridicat de procesor.

Cea mai ușoară cale de ieșire ar fi să închideți aplicațiile inutile. De asemenea, puteți dezactiva aplicațiile de fundal pentru a împiedica reapariția erorii.

5. Reinstalați Microsoft Visual C++

Pictograma notă
NOTĂ

Înainte de a încerca pașii enumerați mai jos, creați un punct de restaurare în cazul în care lucrurile nu merg așa cum vă așteptați, astfel încât să puteți reveni la o stare stabilă.

 1. presa Windows + R a deschide Alergaintroduce appwiz.cpl în câmpul de text și faceți clic Bine.appwiz.cpl
 2. Localizați Microsoft Visual C++ intrări, selectați-le și faceți clic pe Dezinstalare.dezinstalați
 3. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul.
 4. În mod similar, dezinstalați și celelalte intrări.
 5. După ce ați terminat, accesați site-ul oficial Microsoft și descărcați toate pachetele pe care le-ați dezinstalat anterior.
 6. Acum, lansați configurarea pentru fiecare și finalizați procesul de instalare.

Pachetele redistribuibile Microsoft C++ sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a mai multor programe și sunt adesea partajate între ele. Din păcate, acest lucru duce la probleme și, ca urmare, utilizatorii se pot confrunta cu probleme atunci când rulează aceste programe.

În acest caz, va trebui să reinstalați pachetele de pe site-ul oficial. Dar asigurați-vă că le obțineți pe toate cele care au fost dezinstalate inițial. Acest lucru ar trebui să funcționeze și dacă urmăriți ecranul alb OBS Elden Ring în timpul transmiterii în flux.

6. Verificați integritatea fișierelor de joc în Steam

 1. Lansa Aburiși navigați la Bibliotecă de sus.Bibliotecă
 2. Localiza Elden Ring din lista de jocuri din stânga, faceți clic dreapta pe ea și selectați Proprietăți.proprietăți pentru a repara ecranul alb inel elden
 3. Acum, du-te la Fisiere locale fila din stânga și faceți clic pe Verificați integritatea fișierelor de joc buton.verificați integritatea fișierelor de joc pentru a remedia ecranul alb de elden ring
 4. Așteptați finalizarea procesului. De obicei este rapid.aștepta

Dacă problema constă în fișierele jocului, Steam va lua măsurile necesare, fie că le va repara sau le va redobândi. Și odată terminat, eroarea ecranului alb Elden Ring ar fi cel mai probabil remediată.

7. Dezactivați setarea de optimizare a ecranului complet

 1. Faceți clic dreapta pe Elden Ring lansator și selectați Proprietăți din meniul contextual.proprietăți
 2. Navigați la Compatibilitate fila, verificați Dezactivați optimizările pe ecran complet opțiunea și faceți clic pe Bine în partea de jos pentru a salva modificările.dezactivați pentru a remedia ecranul alb inel elden

8. Actualizați Elden Ring și Windows

8.1 Actualizarea Elden Ring

 1. Lansați Aburi aplicația, deschideți Bibliotecăfaceți clic dreapta pe Elden Ringși selectați Proprietăți.proprietăți
 2. Acum, du-te la Actualizări fila și asigurați-vă că întotdeauna tine acest joc la zi selectat sub Actualizari automate.Păstrați automat acest joc actualizat pentru a remedia ecranul alb al inelului elden
 3. Apoi, reporniți Aburiiar apoi se va actualiza automat Elden Ring.

8.2 Actualizarea Windows

 1. presa Windows + eu pentru a deschide Setări aplicație și selectați Windows Update din stânga.Windows Update
 2. Apoi, faceți clic pe Verificați actualizările din dreapta.verificați actualizările pentru a remedia ecranul alb Elden Ring
 3. Dacă sunt listate actualizări după scanare, descărcați și instalați fiecare.

Problema din spatele blocării ecranului alb Elden Ring este adesea o eroare în versiunea curentă a jocului sau în sistemul de operare. Și actualizarea celor două ar trebui să rezolve lucrurile. De asemenea, este recomandat să le actualizați în mod regulat pe ambele pentru a obține cele mai bune performanțe și pentru a elimina orice erori.

Dacă niciuna dintre metodele enumerate aici nu funcționează, va trebui să reinstalați Elden Ring. Dar asigurați-vă că o faceți ca ultimă soluție.

De ce Elden Ring nu se deschide?

Dacă Elden Ring nu se deschide, este posibil ca computerul dvs. să nu îndeplinească cerințele sale. În cazul în care se întâmplă, jocul poate necesita privilegii administrative în timp ce îl rulați fără ele.

De asemenea, problemele cu driverul grafic declanșează problema cu lansarea Elden Ring. Mulți utilizatori au raportat că fișierele de joc corupte ar putea fi, de asemenea, vinovate aici, deși nu există nicio modalitate de a verifica acest lucru până când nu le reparați.

În plus, aplicațiile terță parte instalate pe computer, în special aplicațiile suprapuse, ar putea intra în conflict cu funcționarea Elden Rings și, prin urmare, nu se lansează.

Acesta este tot ce trebuie să știți despre eroarea ecranului alb Elden Ring în Windows 10 și 11. Și până ajungeți la această parte a ghidului, ar trebui să dispară de mult.

De asemenea, găsiți cele mai bune setări pentru o experiență de joc îmbunătățită în Windows 11.

Dacă aveți alte întrebări sau știți despre o metodă care nu este listată aici, lăsați un comentariu mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar