Blog

7 moduri ușoare de a face bara de activități transparentă în Windows 11

 • Utilizatorii Windows 11 caută în mod constant modalități de a obține o bară de activități transparentă pe sistemul lor de operare.
 • Din fericire, pentru a obține acest efect în cel mai scurt timp, puteți utiliza cu ușurință Registrul.
 • Rețineți că Opțiunea de efecte vizuale vă poate aduce și un pas mai aproape de rezultatul dorit.

Cum să faci bara de activități transparentă în Windows 11

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Remediați erorile sistemului de operare Windows 11 cu Fortect:
Acest instrument repară erorile comune ale computerului prin înlocuirea fișierelor de sistem problematice cu versiunile inițiale de lucru. De asemenea, vă ține departe de erori de sistem, BSoD și repara daunele cauzate de malware și viruși. Remediați problemele PC-ului și eliminați daunele viruși acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați Fortect pe computerul dvs
 2. Lansați instrumentul și Începeți scanarea pentru a găsi fișiere sparte care cauzează probleme

 3. Faceți clic dreapta pe Începeți reparația pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Fortect a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Odată cu lansarea sistemului de operare pentru publicul larg, informațiile despre caracteristicile Windows 11 și performanța generală au fost în tendințe. Deși sistemul de operare a venit cu câteva erori, oamenii caută modalități de a-l personaliza, în special o bară de activități transparentă în Windows 11.

Windows 11 oferă o varietate de opțiuni pentru a schimba modul în care arată sistemul, dar încă nu există nicio opțiune directă pentru a personaliza aspectul barei de activități în afară de culoarea acesteia.

Ce personalizări ale barei de activități sunt disponibile în Windows 11?

Funcționalitatea implicită a barei de activități este destul de limitată, deoarece locația sa nu poate fi modificată și nu puteți trage și plasa aplicații sau comenzi rapide pe bara de activități, ca în sistemul de operare anterior.

Puteți doar să îi schimbați culoarea și să adăugați un nivel limitat de transparență, să adăugați sau să dezactivați funcții precum Widgeturi sau Căutare sau să alegeți ce pictograme să apară în colțul barei de activități.

Puteți muta pictogramele din partea stângă a barei de activități dacă doriți acel sentiment de familiaritate cu care v-ați obișnuit.

Când introducerea Windows 11iată ce a spus Panos Panay, Chief Product Officer la Windows + Devices despre funcționalitatea barei de activități:

Am simplificat designul și experiența utilizatorului pentru a vă spori productivitatea și a vă inspira creativitatea. Este modern, proaspăt, curat și frumos. De la noul buton Start și bara de activități până la fiecare sunet, font și pictogramă, totul a fost făcut în mod intenționat pentru a vă pune în control și pentru a aduce un sentiment de calm și ușurință.

Chiar dacă bara de activități îndeplinește cerințele de bază, oamenii caută mereu mai multe opțiuni, ca în acest caz, posibilitatea de a-și personaliza dispozitivele pentru a le face să se simtă mai mult ca ale lor.

În această notă, ar trebui să știți că Microsoft vă pune la dispoziție aplicații pentru a personaliza sistemul de operare, așa că continuați să citiți și aflați cum să vă faceți bara de activități transparentă în doar câțiva pași simpli.

Cum fac bara de activități transparentă în Windows 11?

1. Utilizați opțiunea Personalizare

 1. Mergi la start și faceți clic pe Setări opțiune.
 2. Click pe Personalizare din panoul din stânga.
 3. De aici, selectați Culori.
 4. Rotiți comutatorul Pe chiar lângă Efecte de transparență.
 5. Bara de activități ar trebui să fie acum mai transparentă.

În timp ce aici, puteți alege și culoarea de accent dorită pentru a se potrivi cu tapetul dvs., dar așa cum am spus anterior, bara de activități va deveni doar ușor transparentă.

Puteți, de asemenea, să vă răzgândiți și să schimbați Windows 11 la vizualizarea clasică, astfel încât să-l puteți restaura la acel vechi aspect Windows 10.

Treceți la următoarea soluție pentru a activa o altă caracteristică Windows 11 care va crește nivelul de transparență pe bara de activități.

2. Utilizați opțiunea Efecte vizuale

 1. Încă o dată, deschide Setări din start.
 2. Du-te la Accesibilitate secțiune.
 3. Faceți clic pe Efecte vizuale opțiune.
 4. Activați comutatorul pentru Efecte de transparență.

Dacă încă nu sunteți mulțumit de nivelul de transparență, știți că există o modalitate de a-l crește folosind Registrul Windows, iar în următoarea soluție, vă vom arăta cum să faceți exact asta.

3. Utilizați Registrul

1. Utilizați OLED Taskbar Transparency

 1. apasă pe Windows + R cheile pentru a deschide Alerga cutie.
 2. Tip regedit și faceți clic pe Bine.
 3. Navigați la următoarele: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced
 4. În panoul din dreapta, faceți clic dreapta în zona albă și alegeți Nouapoi Valoare DWORD (32 de biți)..
 5. Redenumiți valoarea nou creată în: Utilizați OLEDTaskbarTransparency făcând clic dreapta pe el și alegând Redenumiți.
 6. Faceți clic dreapta din nou, selectați Modifica și modificați valoarea de la 0 la 1.
 7. Clic Bine pentru a salva setările.

2. Modificați ForceEffectMode

 1. În timp ce ești încă în Editorul Registrului, navigați la următoarea cheie: ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsDWM
 2. Localiza ForceEffectMode și să-și schimbe valoarea din 0 la 1așa cum ați făcut în soluția anterioară.
 3. Dacă nu îl puteți localiza, faceți clic dreapta pe locul alb și alegeți Nouapoi Valoare DWORD (32 de biți).și redenumiți-l în ForceEffectMode.
 4. Reporniți dispozitivul.

După repornire, veți observa că bara de activități este și mai transparentă. Adăugarea și modificarea acestor valori în Registrul Windows 11 vă oferă opțiunea de a modifica setările și de a obține un nivel mai ridicat de transparență.

De asemenea, pentru a avea și mai mult control asupra designului, culorii, plasării sau a unei bare de activități transparentă în Windows 11, descărcați aceste aplicații pentru cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de personalizare.

Cu toate acestea, avem un articol grozav axat pe cum să vă personalizați Windows 11 utilizând Editorul de registru, așa că poate doriți să-i aruncați o privire și să încercați câțiva pași.

Faceți bara de activități transparentă cu TranslucentTB

O altă modalitate de a face bara de activități Windows 11 transparentă este să utilizați aplicația TranslucentTB din Microsoft Store. TranslucentTB este o aplicație mică, gratuită și ușor de utilizat.

1. Descărcați TranslucentTB

Primul pas este să intri în Microsoft Store și să tastați tb translucid în bara de căutare. Click pe obține pentru a începe descărcarea aplicației. Alternativ, puteți, de asemenea, faceți clic aici pe Obțineți TranslucentTB pentru a descărca aplicația.

2. Deschideți aplicația.

După ce descărcarea este completă, faceți clic Deschis pentru a deschide TranslucentTB.

3. Faceți clic pe Continuare

O fereastră pop-up va apărea după ce deschideți aplicația. Clic Continua.

4. Verificați bara de activități transparentă.

Bara de activități Windows 11 va fi complet transparentă după aceea. Rețineți că aplicația va face și bara de activități Windows 10 transparentă.

Ce caracteristici oferă aplicația gratuită TranslucentTB?

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de fișierele de sistem lipsă sau corupte și arhivele Windows.
Asigurați-vă că utilizați un instrument dedicat, cum ar fi Fortectcare va scana și înlocui fișierele dvs. sparte cu versiunile lor noi din depozitul său.

Pentru cei care încearcă să-și dea seama cum îmi fac bara de activități 100% transparentă, este posibil cu TranslucentTB. Este cea mai bună aplicație transparentă pentru bara de activități Windows 11, dar o puteți face opace sau puteți introduce un efect de estompare.

Pe lângă suprascrierea culorii și setărilor suplimentare pentru bara de activități, această aplicație combină stări precum fereastra maximizată, meniul Start deschis, Cortana deschis și cronologie deschisă.

Fiecare dintre ele are un aspect personalizabil de bară de activități pentru a vă oferi un aspect general plăcut, personalizat după bunul plac.

Pentru o aplicație gratuită, aveți destul de multe elemente pentru a personaliza bara de activități. Și pentru a face lucrurile și mai bune, există o Opțiune de sfaturi și trucuri care te învață lucruri foarte interesante.

Obțineți Microsoft TaskbarX

Dacă sunteți în căutarea unei alte modalități de a obține efectul barei de activități transparente și multe altele, puteți încerca și aplicația Microsoft TaskbarX pentru o taxă foarte mică.

 1. Accesați magazinul oficial Microsoft și căutați TaskbarX.
 2. Click pe Cumpără.
 3. Se va deschide o fereastră pop-up. Aici, selectează Incepe pentru a adăuga o modalitate de a plăti pentru aplicație.
 4. Alegeți forma de plată dorită, completați-vă informațiile în ferestrele următoare și faceți clic pe Salvați.
 5. După ce descărcarea este completă, rfaceți clic dreapta pe fișier și despachetați arhiva.
 6. Deschideți folderul TaskbarX și rulați exe fișier pentru a instala aplicația.
 7. După finalizarea instalării, dvs Pictogramele barei de activități se vor muta automat în mijlocul barei de activități.

Ce caracteristici oferă TaskbarX de la Microsoft?

Această aplicație merită atenția dvs., deoarece există o mulțime de funcții pentru a proiecta, personaliza sau schimba fiecare aspect al barei de activități.

Puteți chiar să o mutați spre stânga și să o aveți transparentă în același timp cu Poziţie opțiune care vă permite să ajustați plasarea pictogramelor din bara de activități. Destul de îngrijit, nu-i așa?

Există și alte categorii pe acest configurator, cum ar fi Stil care gestionează nivelul de transparență sau culoarea barei de activități și Animaţie care controlează modul în care pictogramele barei de activități se mișcă atunci când deschideți o nouă aplicație.

Pur și simplu, vă puteți distra cu siguranță cu TaskbarX, deoarece vă oferă atât de multe opțiuni pentru a vă personaliza bara de activități.

Dacă căutați mai multe informații despre bara de activități a sistemului de operare, aflați cum să utilizați caracteristica Nu combinați niciodată în Windows 11.

Obțineți TaskbarTools

 1. Descărcați TaskbarTools.
 2. Extrageți Zip și faceți clic pe fișierul executabil pentru a rula aplicația.
 3. Seteaza Stare de accent la ACCENT_ENABLE_TRANSPARENTGRADIENT.
 4. Click pe Opțiuniapoi verificați Începe minimizat, Aplicați setările când ați început, și Începeți cu Windows opțiuni și debifați-l pe ultima.
 5. Acum, comută între Windows Accent Alpha comutați la stânga și la dreapta va determina nivelul de transparență al barei de activități. Desigur, puteți juca și cu toate celelalte setări, cum ar fi culoarea de fundal și puteți schimba Stare de accent după cum preferi.

TaskbarTools este un mic instrument gratuit care vă permite să personalizați bara de activități după bunul plac, să îi schimbați culoarea și multe altele.

Și, deși ultima sa versiune datează din 2017, am testat-o ​​pe Windows 11 și a funcționat impecabil. Lucrul grozav al acestui instrument este că puteți vedea modificările în timp real. Deci, dacă alte opțiuni pentru o bară de activități transparentă Windows 11 nu funcționează, știți ce aplicație să alegeți.

Faceți bara de activități transparentă cu Classic Shell

 1. Descărcați Classic Shell și apoi instalați-l.
 2. După instalare, porniți aplicația și verificați Afișați toate setările.
 3. Faceți clic pe Bara de activități fila, verificați Personalizați caseta din bara de activități, și faceți clic pe Transparent opțiune chiar mai jos.
 4. Veți vedea efectul imediat, astfel încât să vă puteți juca cu toate celelalte opțiuni ale aplicației și să vedeți ce fac.
 5. În cele din urmă, faceți clic pe Bine butonul pentru a confirma modificările.

Classic Shell a fost oprit din dezvoltare în 2017, dar încă funcționează perfect, astfel încât să-l puteți încerca.

Există o temă transparentă pentru Windows 11?

Există sute de teme disponibile pe Site-ul oficial al Microsoftiar toate acestea pot fi descărcate gratuit.

Din păcate, nu există o temă transparentă disponibilă pentru dispozitivul tău Windows 11. Singura caracteristică pe care o puteți face transparentă este bara de activități utilizând una dintre aplicațiile menționate mai sus.

Dar dacă te gândești bine, ar fi foarte greu să navighezi pe computer dacă meniul tău ar fi transparent. A avea bara de activități transparentă este un efect interesant care nu afectează modul în care vă folosiți computerul.

Pictogramele sunt încă prezente în partea de jos a ecranului și le puteți accesa cu un singur clic.

Cu toate acestea, Microsoft înțelege necesitatea de a vă personaliza dispozitivul, fie că este computerul, tableta sau smartphone-ul, așa că asigurați-vă că verificați toate temele disponibile pe site-ul oficial sau pe noul magazin.

De asemenea, vă recomandăm să explorați câteva imagini de fundal uimitoare care vor merge perfect cu bara de activități, uitându-vă la cele mai bune imagini de fundal 4K pentru desktop pentru a vă personaliza dispozitivul.

Acestea sunt cele mai simple modalități de a obține acest efect grozav în care pictogramele din bara de activități plutesc deasupra fundalului.

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să vă bucurați mai mult de Windows 11. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos și vă vom contacta.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar