Blog

6 moduri de a-l face să înceapă din nou

 • În cazul în care Razer Synapse nu se deschide, reinstalarea driverelor necesare ar trebui să vă ajute.
 • De asemenea, puteți remedia această problemă dacă eliminați în siguranță software-ul Razer și apoi îl instalați din nou.
 • Pentru a preveni această problemă, se recomandă să închideți complet toate procesele asociate și să reporniți aplicația.

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia problemele sistemului Windows PC, veți avea nevoie de un instrument dedicat
Fortect este un instrument care nu pur și simplu vă curăță computerul, ci are un depozit cu câteva milioane de fișiere de sistem Windows stocate în versiunea lor inițială. Când computerul dvs. întâmpină o problemă, Fortect o va remedia pentru dvs., înlocuind fișierele proaste cu versiuni noi. Pentru a remedia problema curentă cu PC-ul, iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Descărcați Fortect și instalați-l pe computerul dvs.
 2. Începeți procesul de scanare al instrumentului pentru a căuta fișiere corupte care sunt sursa problemei tale
 3. Faceți clic dreapta pe Începeți reparația astfel încât instrumentul ar putea porni algoritmul de reparare

 • Fortect a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

Razer Synapse este un software de configurare hardware cu ajutorul căruia utilizatorii pot configura perifericele Razer, dar mulți utilizatori au raportat asta Razer Synapse nu se deschide.

Aceste probleme nu sunt exclusive pentru Windows 10 și mulți au raportat că Razer Synapse nu a reușit să se instaleze și în Windows 11.

Și în articolul de astăzi, vom aborda aceste probleme odată pentru totdeaunadeci citiți mai departe!

De ce nu se lansează Razer Synapse?

Se poate întâmpla din cauza paravanului de protecție Windows sau pur și simplu pentru că fișierele aplicației ar fi putut fi corupte.

Alte procese Razer expirate, precum și diverse aplicații terță parte, ar putea împiedica, de asemenea, să nu funcționeze Razer Synapse.

Potrivit utilizatorilor, au experimentat erori neașteptate în Razer Synapse, printre alte problemeca:

 • Razer Synapse nu încarcă profilul/nu schimbă profilurile – Acest lucru se poate întâmpla dacă profilul dvs. este corupt. Cel mai bun curs de acțiune ar fi să recreați profilul deteriorat.
 • Razer Synapse nu se încarcă deschiderea la pornire – Problema este cauzată cel mai probabil de setările dvs., așa că asigurați-vă că le ajustați.
 • Razer Synapse nu funcționează în joc – Este posibil ca jocul să nu accepte pe deplin Synapse. Actualizarea atât a jocului, cât și a software-ului ar trebui să ajute.
 • Razer Synapse nu funcționează după actualizare – O actualizare proastă poate cauza această problemă, așa că reinstalarea software-ului ar trebui să fie de ajutor.
 • Razer Synapse nu se descarcă de pe site – Dacă se întâmplă acest lucru, verificați setările antivirus și asigurați-vă că descărcarea nu este blocată.
 • Razer Synapse nu afișează dispozitivele – Actualizarea sau reinstalarea driverului sau instalarea celei mai recente versiuni de Razer Synapse a rezolvat probleme pentru mulți.
 • Razer Synapse nu detectează mouse-ul și tastatura – Această problemă specială este destul de comună, iar reinstalarea Razer Synapse a făcut truc.

Razer Synapse reduce performanța?

Unii oameni spun că au performanță redusă după instalarea și utilizarea Razer Synapse, în timp ce alții spun că totul este absolut în regulă.

Pentru a spune adevărul, software-ul are puțin mai mult resurse decât te-ai putea aștepta, dar nu ar trebui să provoace cu adevărat probleme de performanță.

Cu toate acestea, dacă o face, dezinstalați-l și continuați să jucați la performanțe optime, îmbunătățindu-vă și îmbunătățindu-vă experiența.

Cum îmi repar Razer Synapse?

1. Reinstalați Razer Synapse și driverele de dispozitiv Razer

Dacă Synapse 3 sau X nu se va deschide pe computer, problema ar putea fi legată de driverele de dispozitiv Razer. Astfel, puteți pur și simplu să reinstalați atât driverele de dispozitiv Razer, cât și software-ul Synapse, așa cum se arată în ghidul de mai jos.

1. Faceți clic dreapta pe start butonul și selectați Manager de dispozitiv.

deschideți managerul de dispozitive

2. Faceți dublu clic pe Șoareci și alte dispozitive de indicare, Tastaturiși Dispozitive de interfață umană categorii de pe Manager de dispozitiv fereastră.

razer-synapse-deschide

3. Faceți clic dreapta pe toate dispozitivele Razer listate în acele categorii și selectați Dezinstalați dispozitivul opțiunile din meniurile lor contextuale.

uninstall-device-keyboard razer synapse nu se deschide

4. Selectați Ștergeți software-ul driverului pentru acest dispozitiv opțiunea din fereastra casetei de dialog care apare pentru fiecare dispozitiv Razer, apoi apăsați tasta Dezinstalează butonul pentru a confirma.

razer-synapse-deschide

5. Deconectați toate dispozitivele Razer conectate pentru câteva minute. Apoi reporniți desktopul sau laptopul.

6. Conectați din nou dispozitivele Razer după repornirea Windows. Windows va reinstala automat driverele pentru dispozitive.

7. Descărcați cel mai recent Software-ul Razer Synapse. Apoi reinstalați Razer Synapse cu asistentul său de configurare.

Asigurați-vă că aveți cele mai actualizate versiuni ale driverelor dvs. Există programe terță parte care pot face acest lucru pentru dvs. automat, cum ar fi DriverFixcare poate detecta și repara orice drivere învechite.

Acest instrument are o bază de date uriașă de drivere actualizată zilnic, așa că va sugera cele mai recente drivere disponibile după scanarea sistemului. Dacă credeți că este o sarcină obositoare să faceți acest lucru manual, încercați DriverFix și oferiți-ne feedback.

DriverFix

Un instrument perfect care vă ajută să vă mențineți driverele actualizate cu scanările sale automate.

Rețineți că ar trebui să dezinstalați complet Synapse cu un program de dezinstalare terță parte pentru computerul dvs. cu Windows 10.

2. Nu instalați Razer Surround cu Synapse

 1. Deschis Alerga prin apăsarea butonului Windows tasta + R.
 2. introduce appwiz.cpl în caseta de text Run și faceți clic Bine pentru a deschide fereastra afișată direct mai jos.
 3. Selectați Razer Surround, și faceți clic Dezinstalează pentru a-l elimina din Windows.
  eliminați software-ul razer razer synapse nu a pornit

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de fișierele de sistem lipsă sau corupte și arhivele Windows.
Asigurați-vă că utilizați un instrument dedicat, cum ar fi Fortectcare va scana și înlocui fișierele dvs. sparte cu versiunile lor noi din depozitul său.

În cazul în care software-ul nu poate porni deoarece Razer Central Service lipsește, reinstalarea software-ului ar trebui să vă poată ajuta.

De asemenea, descărcați Razer Synapse de pe site-ul oficial și asigurați-vă că selectați cea mai recentă versiune pentru a evita orice probleme de compatibilitate.

3. Instalați cel mai recent Microsoft .NET Framework

NET Framework este o cerință de sistem pentru Razer Synapse, iar dacă NET Framework nu este instalat, Este posibil ca Razer Synapse 3 să nu se deschidă.

Dacă este deja instalată o versiune mai veche a .NET Framework, poate fi necesar să instalați cel mai recent .NET Framework pentru Synapse 3.0.

Descărcați expertul de configurare pentru cea mai recentă versiune .NET Framework. Apoi puteți deschide programul de instalare pentru a adăuga cel mai recent .NET Framework la Windows.

Pentru mai multe informații, vizitați ghidul nostru de descărcare a .NET Framework.

4. Dezactivați antivirusul terță parte/Windows Defender Firewall

 1. Deschis Alerga prin apăsarea butonului Windows tasta + R Comanda rapidă de la tastatură.
 2. introduce firewall.cpl în Alergași apăsați tasta Bine buton. Aceasta va deschide aplicația Windows Defender Firewall Control Panel.
 3. Clic Activați sau dezactivați Windows Defender Firewall.
 4. Apoi selectați ambele Dezactivați Windows Defender Firewall butoanele radio și faceți clic pe Bine buton.

Software-ul antivirus de la terți și paravanul de protecție Windows Defender pot provoca, de asemenea Înghețarea Razer Synapse și alte probleme. Deci, dezactivarea utilităților antivirus terțe și a paravanului de protecție Windows Defender ar putea, de asemenea, să remedieze Razer Synapse.

Puteți dezactiva temporar majoritatea utilităților antivirus de la terțe părți selectând opțiunile de dezactivare din meniurile contextuale cu pictograma barei de sistem. Urmați instrucțiunile de mai sus pentru a dezactiva Windows Defender Firewall.

Alternativ, puteți lua în considerare utilizarea unui antivirus cu firewall pentru a evita aceste tipuri de probleme.

5. Închideți procesele Razer

 1. Faceți clic dreapta pe Bara de activitățiși selectați Gestionar de sarcini.
 2. Apoi selectați toate procesele Razer listate sub procese de fundal și faceți clic Încheiați sarcina să le închidă.
  managerul de activități razer synapse nu funcționează
 3. După aceea, închideți Gestionar de sarcini și fugi Synapse ca administrator.

Unii utilizatori Synapse au confirmat că închiderea proceselor Razer înainte de a deschide Synapse 3.0 poate ajuta dacă Razer Synapse nu funcționează. Pentru a face asta, trebuie doar să urmați pașii de mai sus.

6. Verificați actualizările Windows

 1. Deschideți aplicația Cortana făcând clic pe Tastați aici pentru a căuta butonul din bara de activități Windows 10.
 2. Introduceți cuvântul cheie Actualizați în a lui Cortana căutare cutie. Apoi apasa Verifică pentru actualizări.
 3. Acolo puteți apăsa tasta Verifică pentru actualizări butonul pentru a vedea dacă există actualizări disponibile.
 4. Reporniți sistemul de operare după actualizarea Windows.

Actualizările Windows ar putea ajuta, de asemenea, dacă Razer Synapse nu se va deschide. Actualizările sunt de obicei automate, cu excepția cazului în care ați ajustat setările Windows Update, dar este posibil să pierdeți totuși câteva.

Pot folosi produsele Razer fără Synapse?

Rețineți că, practic, toate dispozitivele care au cel puțin 4 profiluri de memorie la bord sunt capabile să stocheze macrocomenzi în memoria de la bord, dar se face totuși numai prin Synapse.

Astfel, pe dispozitive precum Huntsman TKL, veți putea salva macrocomenzile pe tastatură, apoi veți putea folosi macrocomenzile pe alt PC fără Synapse.

De ce Razer Synapse durează atât de mult până se deschide?

Razer Synapse poate dura mult pentru a se deschide când utilizarea RAM este mare sau CPU este la 100%. Aici, performanța PC-ului este de obicei de vină pentru problemă. De asemenea, dacă nu dispuneți de spațiu de stocare, încărcarea aplicațiilor poate dura mai mult.

În plus, rulați o versiune învechită a sistemului de operare sau computerul care nu îndeplinește cerințele pentru Razer Synapse ar putea fi cauza de bază aici.

Pot dezinstala Razer Synapse?

Da, puteți dezinstala cu ușurință Razer Synapse. Dacă nu utilizați un dispozitiv Razer, nu este nici un rău în a face acest lucru și nici nu ar trebui să dureze mult timp.

Puteți dezinstala Razer Synapse din Programe si caracteristici fereastră, urmată de câteva solicitări în configurarea software-ului pentru a finaliza procesul. În plus, dacă Razer Synapse nu se deschide în Windows 11, eliminarea acestuia și apoi reinstalarea software-ului ajută adesea.

Ce pot face dacă Razer Synapse nu se deschide pe Windows 11?

Dacă întâmpinați probleme cu Razer Synapse pe cea mai recentă versiune de Windows, veți fi încântați să aflați că toate soluțiile din acest ghid pot fi aplicate Windows 11.

Cele două sisteme de operare au multe asemănări, astfel încât soluțiile sunt universale și vor funcționa pe ambele sisteme, cu câteva alternanțe minore.

Acestea sunt câteva dintre rezoluțiile care probabil vor repara Razer Synapse atunci când nu se deschide. Aceasta nu este singura problemă și mulți au raportat că Razer Synapse nu va schimba iluminarea, dar există o modalitate de a o rezolva.

Dacă aveți alte soluții pentru Razer Synapse, nu ezitați să le împărtășiți mai jos.

Încă mai întâmpinați probleme?

SPONSORIZAT

Dacă sugestiile de mai sus nu ți-au rezolvat problema, computerul poate întâmpina probleme mai grave cu Windows. Vă sugerăm să alegeți o soluție all-in-one, cum ar fi Fortect pentru a rezolva problemele eficient. După instalare, faceți clic pe butonul Vizualizați&Remediați butonul și apoi apăsați Începeți reparația.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar