Blog

6 cele mai bune servicii VPN pentru BlueStacks [Run Apps & PC Games]

 • BlueStacks este serviciul de bază pentru emularea sistemului de operare Android pe computer.
 • Puteți obține cu ușurință acces la tot conținutul geo-restricționat din Magazinul Play folosind un VPN.
 • Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt capabile să ocolească geoblocarea și puține dintre ele sunt compatibile cu BlueStacks.
 • Dacă doriți să găsiți un VPN de încredere, compatibil cu BlueStacks, consultați ghidul nostru de mai jos.

BlueStacks App Player este proiectat pentru a permite aplicațiilor Android să ruleze pe computerele care rulează Microsoft Windows.

Fiind cea mai mare platformă de jocuri mobile pentru computer, BlueStacks vă permite să rulați aplicații și jocuri Android pe computer, cu peste 140 de milioane de utilizatori.

În plus, BlueStacks este cel mai popular software pentru a juca jocuri Android direct pe computer. Cu toate acestea, unele aplicații, în special cele de streaming, pot da erori atunci când încearcă să le acceseze din alte părți ale lumii. Aceasta se numește geo-blocare.

Prin urmare, un VPN este util, deoarece simulează adresa IP corectă pe site și permite utilizatorilor să acceseze acest conținut oriunde în lume.

În secțiunea următoare, vă vom arăta cele mai bune instrumente VPN pentru instrumentul de jocuri Android BlueStacks.

Am testat jocul folosind următoarele VPN-uri

BlueStacks folosește un VPN?

Puteți să instalați un VPN pe platforma BlueStacks și să vă securizați jocurile sau să deblocați diferite jocuri blocate în regiune.

Astfel, este destul de simplu să utilizați un VPN pe acest emulator Android. Puteți să-l descărcați de pe Google Play și să vă conectați la contul dvs. pe interfața BlueStacks.

În acest fel, îți vei ascunde adresa IP și vei direcționa traficul de internet către alte locații ale serverului de la distanță.

cele mai bune VPN-uri pentru Bluestacks pentru a rula aplicații și jocuri Android pe PC

Jocurile mobile sunt o piață înfloritoare, cu mai mulți dezvoltatori care se uită la el ca o alternativă la PC sau console.

Chiar și producătorii de telefoane au început să pună insigne de jocuri pe dispozitivele lor. Ecranele devin mai receptive, bateriile devin mai mari și unele telefoane au chiar și soluții avansate de răcire.

Cu toate acestea, în calitate de jucător pe computer, care folosește un sistem de ultimă generație cu un GPU de vârf, s-ar putea să fii mai puțin înclinat să-ți cheltuiești banii de upgrade pe un telefon de gaming.

Aici intervine BlueStacks pentru a emula experiența Android pe computer.

Deși totul este bine și bine, ești încă limitat la aplicațiile și jocurile disponibile în regiunea ta. Accesul privat la internet elimină cătușele conținutului geo-restricționat și vă permite să pierdeți lumea, liber să vă bucurați de conținut de oriunde, printr-un clic pe un buton.

După ce ați instalat PIA, tot ce trebuie să faceți este să selectați țara la care doriți să vă conectați și sunteți liber să explorați tot ceea ce are de oferit Magazinul Play.

În plus, prin utilizarea PIA, vă veți proteja toate datele de pe toate dispozitivele dvs. Aruncă o privire la ceea ce ai de câștigat:

 • Utilizați PIA pe 10 dispozitive simultan, inclusiv PC, Mac și mobil
 • Tunnel VPN securizat către oriunde în lume
 • Criptare de nivel militar pentru servicii bancare, achiziții online și navigare
 • Blocați reclamele, instrumentele de urmărire și programele malware
 • Gateway-uri VPN multiple
 • Lățime de bandă nelimitată

Acces privat la internet

Obțineți acces instantaneu la aplicații geo-restricționate, jocuri și conținut web cu acest VPN pe BlueStacks.

cele mai bune VPN-uri pentru Bluestacks pentru a rula aplicații și jocuri Android pe PC

Acest VPN vă protejează informațiile împotriva interceptării și, de asemenea, vă împiedică să fiți servit cu site-uri web false.

Cu peste 2000 de servere din întreaga lume, cu numeroase funcții, inclusiv blocarea anunțurilor și servicii robuste și consistente.

În ceea ce privește viteza, NordVPN are scoruri foarte bune pe serverele interne, dar nu la fel de bine pe conexiunile internaționale, ceea ce este bun pentru că vei folosi servere interne pentru a accesa conținutul care a fost restricționat.

Acest lucru se datorează faptului că utilizarea unui VPN crește distanța fizică și alți factori care vă limitează conexiunea normală la internet, ceea ce are ca rezultat o experiență mai lentă, dar cu mai multă latență.

Acest lucru, având în vedere că rețelele se pot schimba în funcție de locația dvs. de conectare, astfel încât kilometrajul va varia.

Fiind unul dintre cele mai rapide VPN-uri pentru Windows 10, NordVPN are rezultate bune la creșterea latenței și reducerea vitezei de descărcare și încărcare.

Iată care sunt beneficiile suplimentare pe care le puteți obține:

 • 6 conexiuni simultane ale dispozitivului
 • Adresă IP dedicată
 • Protecție avansată împotriva scurgerilor și amenințărilor
 • Suport pentru tuneluri divizate

NordVPN

NordVPN este un VPN excelent care funcționează impecabil, chiar și cu BlueStacks.

cele mai bune VPN-uri pentru Bluestacks pentru a rula aplicații și jocuri Android pe PC

Surfshark este un furnizor VPN care are o multitudine de funcții. Când vă conectați la rețeaua lor VPN, veți putea naviga în deplină confidențialitate.

Este posibil să utilizați torrente fără nicio amenințare și să profitați de site-urile de streaming care altfel ar fi blocate din cauza geolocalizării dvs.

Este o alegere bună dacă doriți să rulați aplicații Android pe computer și știți că sunteți conectat la web cu o conexiune sigură

Acest VPN este echipat cu criptare sigură pe 256 de biți și cea mai bună tehnologie atunci când vine vorba de protocoale, deoarece folosesc IKEv2 și OpenVPN.

De asemenea, veți fi protejat atunci când navigați, jucați un joc sau urmăriți emisiunea preferată, deoarece conexiunea este întotdeauna protejată de un comutator automat de oprire.

Surfshark iese în evidență prin faptul că permite dispozitive nelimitate, ceea ce ar trebui să fie suficient oricărei gospodării care are membri care sunt pasionați de jocuri sau doar navighează pe web.

De asemenea, veți descoperi că există o politică strictă de interzicere a jurnalelor, care vă asigură că sunteți singurul care cunoaște activitatea dvs.

Ar trebui să primiți viteze mari atunci când utilizați acest serviciu VPN cu Windows 10, deoarece Surfshark și-a optimizat serverele pentru a oferi această funcție importantă.

Cu acest serviciu, veți avea acces la peste 800 de servere diferite care sunt împrăștiate în 50 de țări diferite.

Iată principalele sale extra, pe scurt:

 • Conexiuni nelimitate la dispozitive
 • Blocant anunțuri și programe malware
 • DNS privat și protecție împotriva scurgerilor
 • Modul NoBorder pentru a utiliza Surfshark oriunde v-ați afla.

Surfshark

Ai nevoie de un VPN care funcționează grozav cu BlueStacks? De ce nu încercați Surfshark pentru o schimbare?

cele mai bune VPN-uri pentru Bluestacks pentru a rula aplicații și jocuri Android pe PC

CyberGhost VPN este un VPN freemium care oferă o varietate de servicii: care includ navigarea sau torrentul anonim, deblocarea streamingului și a site-urilor web și protejarea conexiunii la internet împotriva hackurilor ilicite.

Cu CyberGhost VPN, aveți totul la dispoziție pentru a utiliza mai sigur rețele precum Wi-Fi de aeroport, cafenele și hoteluri, astfel încât, dacă călătoriți, puteți fi sigur că sunteți pe deplin protejat.

Are o funcție automată de securitate Wi-Fi care vă protejează datele chiar și în locații publice. Acest lucru este fezabil prin utilizarea criptării și a cheilor de criptare adecvate. Este securizat prin criptare AES-256-CBC

Există momente când conexiunea la internet se pierde după ce vă conectați la diferite conturi, inclusiv cele financiare. Acest lucru oferă hackerilor o șansă excelentă de a vă fura datele și, ca urmare, banii.

Cu toate acestea, existența unui kill switch automat împiedică apariția unei astfel de circumstanțe. Când conexiunea eșuează sau este întreruptă, CyberGhost VPN încheie automat toate sesiunile deschise.

CyberGhost VPN este unul dintre puținele software de confidențialitate online all-in-one, cu un profil predefinit și dedicat pentru orice VPN online, de care aveți nevoie. Utilizatorii au acces la Access peste 1800 de servere din întreaga lume.

În plus, puteți beneficia de următoarele caracteristici:

 • 7 conexiuni simultane de dispozitive
 • Servere optimizate pentru streaming
 • Suport pentru tuneluri divizate
 • Prevenire excelentă a scurgerilor

CyberGhost VPN

Căutați cel mai bun VPN pentru BlueStacks? Verificați CyberGhost VPN.

cele mai bune VPN-uri pentru Bluestacks pentru a rula aplicații și jocuri Android pe PC

ExpressVPN este rapid, criptat și se conformează unei politici riguroase de interzicere a înregistrării, ajutându-vă să rămâneți total anonim.

BlueStacks cu ExpressVPN oferă viteze fulgerătoare fără a afecta securitatea și vă permite să instalați orice aplicație Android geo-blocata la care vă puteți gândi pentru cea mai bună experiență de joc.

Software-ul funcționează excelent și este simplu de utilizat. Diferențele sale semnificative pot fi văzute chiar și în fiabilitatea serviciului, cu asistență clienți 24/7.

Are peste 160 de locații în 94 de țări, nu face parte din nicio organizație de monitorizare a internetului și acceptă carduri de credit și chiar criptomonede ca plată.

Un singur abonament poate fi utilizat pe până la cinci dispozitive în același timp, indiferent de platforma (inclusiv mașini virtuale).

ExpressVPN poate fi instalat pe un număr nelimitat de dispozitive, dar numai cinci pot fi conectate în același timp.

Mai mult, puteți profita de:

 • Prevenire avansată a scurgerilor
 • Servere de înaltă performanță pentru jocuri și streaming
 • Suport pentru tuneluri divizate
 • DNS privat pe fiecare server

ExpressVPN

Rămâneți complet anonim și aveți acces la o multitudine de servere pentru a transmite în siguranță sau pentru a juca orice joc!

Bullguard VPN s-a dovedit a fi un furnizor VPN foarte rapid, indiferent de locația serverului pe care o alegeți.

În plus, este o alegere foarte bună ca VPN de utilizat cu BlueStacks. Are o criptare excelentă și o politică de confidențialitate bine implementată.

Bullguard VPN vă ascunde adresa IP, ceea ce vă va ajuta să vă păstrați identitatea privată atunci când vă conectați la platforme de jocuri.

Împreună cu asta, este important să rețineți că Bullguard vă permite să securizați până la șase dispozitive cu un singur cont. Este compatibil cu toate sistemele de operare majore, desktop și mobil.

Are un killswitch care vă va menține în siguranță chiar dacă conexiunea se întrerupe. Tot traficul va fi blocat și niciun terț nu va putea accesa datele dvs.

În plus, vă puteți aștepta să obțineți:

 • 6 conexiuni de dispozitive simulate
 • Criptare AES pe 256 de biți
 • Prevenire excelentă a scurgerilor

Bullguard se bazează pe abonament, cu 4 planuri majore disponibile.

Ia Bullguard

Cum să utilizați VPN pe BlueStacks

Este posibil să vă configurați VPN-ul pentru a proteja BlueStacks folosind diferite metode, cel mai probabil pe emulatorul Android. Prin urmare, așa ar trebui să o efectuați:

 1. Descărcați BlueStacks platforma de pe site-ul lor.
 2. Instalați aplicația desktop pe computer.
 3. Faceți clic pe Instalare buton.
 4. După ce l-ați instalat pe computer, accesați Magazin Play.
 5. Scrie VPN PIA și instalați aplicația pe computer.
 6. După finalizarea instalării, accesați din nou pagina de pornire.
 7. Faceți clic pe aplicația PIA și conectați-vă la contul dvs.
 8. Conectați-vă la servere de mare viteză și bucurați-vă de orice jocuri Android pe computer.

Cum îmi pot schimba IP-ul BlueStacks?

Puteți schimba pur și simplu adresa IP în cadrul platformei BlueStacks, urmând următorii pași:

 1. Mergi la Setări pictograma în BlueStacks.
 2. Click pe Wireless și rețea.
 3. Selectați Wifi, Mai multși apoi Avansat.
 4. Du-te pentru Utilizați IP static abordare.
 5. Click pe Schimbă-mi adresa IP.

În orice caz, puteți utiliza setările PC-ului pentru a vă schimba adresa IP sau pur și simplu puteți utiliza aplicația VPN pentru a vă schimba adresa IP de fiecare dată când o aveți nevoie.

Sperăm că această listă vă va face mai ușor să alegeți cel mai bun VPN pentru BlueStacks pentru a vă satisface nevoile.

Simțiți-vă liber să ne împărtășiți experiența dvs. în utilizarea oricăruia dintre furnizorii de servicii VPN pe care i-am menționat mai sus, comentând mai jos.

Conexiunea dvs. nu este sigură – site-urile web pe care le vizitați vă pot afla detaliile:

 • IP-ul dvs
 • Adresa dvs. IP:
  Se încarcă

Companiile pot vinde aceste informații, alături de locația dvs. și numele furnizorului dvs. de internet, și pot profita de pe urma acestora prin difuzarea de anunțuri direcționate sau monitorizarea utilizării datelor dvs.

Vă recomandăm Private Internet Access, un VPN cu o politică fără jurnal, cod sursă deschis, blocare a reclamelor și multe altele; acum 79% reducere.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar