Blog

10 moduri de a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor pe Windows 10

 • Codul de oprire POOL CORRUPTION IN FILE AREA în Windows 10 poate apărea din cauza driverelor învechite sau a coruperii programului.
 • Dacă computerul se oprește din cauza asta, verificați setările antivirus.
 • Actualizarea driverelor a ajutat mulți utilizatori să remedieze eroarea POOL_CORRUPTION BSOD în Windows 10.
 • Utilizarea unui software terță parte care abordează problemele BSOD este o soluție ușoară pe care o puteți încerca.

remediați eroarea de corupție a pool-ului în zona fișierelor în Windows 10 și 11

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

 1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
 2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

 3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

 • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

BSoD, cunoscut și ca eroare de oprire sau eroare de excepție, indică o prăbușire a sistemului și sistemul de operare nu mai poate funcționa în siguranță. Una dintre cele comune este Pool corupție în zona de fișiere.

Erorile Ecranului albastru al morții, cum ar fi acestea, pot crea multe probleme, deoarece tind să repornească computerul pentru a preveni deteriorarea.

Există multe cauze pentru Pool corupție în zona de fișiere eroare, prin urmare, depanarea poate dura ceva timp. Pentru a economisi timp, citiți informațiile enumerate în secțiunile următoare și executați soluțiile în aceeași secvență.

Ce este corupția pool-ului în zona fișierelor?

Așa cum sugerează și numele, Pool corupție în zona de fișiere este de obicei cauzată de drivere și software-uri corupte sau învechite. De asemenea, rularea unei versiuni mai vechi a sistemului de operare este considerată a fi o cauză de bază.

Hardware incompatibil sau problematic este, de asemenea, un motiv probabil din spatele întâlnirii erorii BSOD. Multi au raportat CORUPȚIE PISCINE ÎN ZONA DOSAR din cauza problemelor cu RAM.

În plus, antivirusul terță parte sau setările de securitate configurate greșit au fost adesea găsite a fi vinovate și este imperativ să le căutați și pe acestea.

Cum repar POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA BSoD?

1. Utilizați un instrument de reparare a erorilor BSoD terță parte

Reparatie Restoro

Restoro este alimentat de o bază de date online care conține cele mai recente fișiere de sistem funcționale pentru computerele Windows 10, permițându-vă să înlocuiți cu ușurință orice elemente care pot provoca o eroare BSoD.
Acest software vă poate ajuta și prin crearea unui punct de restaurare înainte de a începe reparațiile, permițându-vă să restaurați cu ușurință versiunea anterioară a sistemului dacă ceva nu merge bine.
Iată cum puteți remedia erorile de registry folosind Restoro:

 1. Descărcați și instalați Restoro.
 2. Lansați aplicația.
 3. Așteptați ca software-ul să identifice problemele de stabilitate și posibilele fișiere corupte.
 4. presa Începeți reparația.
 5. Reporniți computerul pentru ca toate modificările să intre în vigoare.

De îndată ce procesul de reparare este finalizat, computerul dvs. ar trebui să funcționeze fără probleme și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la erorile BSoD sau la timpii de răspuns lenți niciodată.
⇒ Obțineți Restoro


Disclaimer: Acest program trebuie să fie actualizat de la versiunea gratuită pentru a efectua anumite acțiuni specifice.


2. Rulați instrumentul de depanare hardware

 1. Faceți clic pe Meniul Start butonul și selectați Setări.
 2. Mergi la Actualizare și securitate secțiune.
 3. Mergi la Depanați din meniul din stânga, selectați Ecran albastru din panoul din dreapta, apoi faceți clic Rulați instrumentul de depanare.
 4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de depanare.

Acesta este un instrument de depanare încorporat pe Windows 10 și vă poate ajuta să rezolvați erorile BSOD, inclusiv Pool corupție în zona de fișiere. Dacă acest instrument de depanare nu remediază eroarea sau nu este disponibil, încercați să rulați programul Hardware și dispozitive unu.

3. Rulați scanarea SFC

 1. introduce cmd în câmpul de text, și apoi faceți clic pe Rulat ca administrator să-i deschidă fereastra.
 2. Clic da în UAC prompt care apare.
 3. Introduceți următorul rând și apăsați introduce: sfc /scannow
 4. Așteptați până când procesul se termină (poate dura ceva timp).
 5. Acum, închideți linia de comandă și reporniți computerul.

SFC este un instrument de linie de comandă care scanează computerul pentru fișiere de sistem corupte și, dacă sunt găsite, le înlocuiește cu o copie în cache stocată pe unitate. Și, deoarece fișierele de sistem corupte sunt o posibilă cauză a corupției pool-ului BSOD, rularea scanării ar putea ajuta.

Odată terminat, verificați dacă Pool corupție în zona de fișiere eroarea este rezolvată.

4. Actualizați driverele

Căutarea șoferilor poate consuma mult timp. Prin urmare, vă sfătuim să utilizați un instrument care va face acest lucru pentru dvs. automat.

DriverFix vă va ajuta să actualizați automat driverele și să preveniți deteriorarea computerului cauzată de instalarea versiunilor de driver greșite. După mai multe teste, echipa noastră a ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție automatizată.

Obțineți DriverFix

5. Rulați DISM

5.1 mod standard

 1. Tip Prompt de comandă în Căutare bară și faceți clic pe Rulat ca administrator.promptul de comandă pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 2. Clic da în UAC prompt.
 3. Lipiți următoarele două comenzi individual și apăsați introduce după fiecare:DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
  DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthDism pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 4. Așteptați până când scanarea se termină.
 5. Reporniți computerul și încercați să actualizați din nou.

5.2 Cu mediul de instalare Windows

Pictograma notă
NOTĂ

Utilizați această metodă numai dacă nu puteți porni Windows din cauza erorii BSOD. În cazul în care sistemul de operare este stabil, rulați direct instrumentul DISM.

 1. Introduceți dvs Media de instalare Windowsporniți-l și, în timpul configurării, selectați Reparați computerul.reparați-vă computerul
 2. Click pe Depanați si apoi mai departe Opțiuni avansate.
 3. Deschis Prompt de comandă (administrator).
 4. În linia de comandă, tastați următoarele comenzi și apăsați Enter după fiecare:
  dism /online /cleanup-image /scanhealth dism /online /cleanup-image /restorehealth
 5. Acum, tastați următoarea comandă și apăsați introduce în timp ce înlocuiesc X cu litera de unitate pentru cea montată cu instalarea Windows:
  DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 /LimitAccess
 6. După terminarea procedurii, reporniți computerul.

Instrumentul DISM implementează din nou imaginea sistemului, astfel încât ar putea rezolva problema BSOD pe drum. De asemenea, ar ajuta dacă vă întâlniți Pool corupție în zona de fișiere din cauza ntoskrnl.exe proces.

6. Descărcați cele mai recente actualizări pentru Windows 10

 1. presa Windows + eu pentru a deschide Setări și faceți clic pe Actualizare și securitate.actualizare și securitate pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 2. Apoi, faceți clic pe Verifică pentru actualizări pe dreapta.verificați actualizările pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 3. Dacă este disponibilă o versiune mai nouă a sistemului de operare, descărcați-o.

Multe sisteme de operare au probleme minore cu anumite componente hardware sau software și, uneori, aceste probleme pot cauza apariția erorilor Blue Screen of Death.

Dacă primiți eroarea POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA, vă sfătuim să descărcați cele mai recente corecții pentru sistemul de operare.

Multe dintre aceste corecții îmbunătățesc securitatea sistemului și rezolvă problemele de compatibilitate hardware și software, prin urmare, este important să le instalați pentru a preveni apariția erorilor BSoD.

7. Eliminați antivirusul/firewall-ul

Utilizarea programelor antivirus și a firewall-urilor pentru a vă proteja computerul este esențială, dar uneori acestea pot provoca erori BSoD. Dacă antivirusul este cauza Pool corupție în zona de fișiere eroare, dezinstalați aplicația.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Rețineți că Windows 10 vine cu Windows Defender, care funcționează ca antivirus implicit, astfel încât computerul dvs. nu va fi complet vulnerabil chiar dacă eliminați toate celelalte instrumente antivirus terțe.

Ar trebui să menționăm că dezinstalarea software-ului antivirus ar putea să nu fie suficientă, așa că este recomandat să utilizați un software de dezinstalare eficient. Aceste instrumente elimină toate fișierele asociate cu antivirusul, precum și orice intrări din Registry create de acesta.

Dacă eliminarea antivirusului rezolvă problema, acum îl puteți reinstala sau puteți trece la un alt program. În cazul în care intenționați să comutați, asigurați-vă că verificați cele mai bune soluții antivirus pentru Windows 10 chiar acum.

8. Efectuați Restaurarea sistemului

 1. presa Windows + R pentru a deschide Alerga comandă, tastați rstrui.exeși faceți clic Bine.rstrui.exe pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 2. Selectați Alegeți un alt punct de restaurare și faceți clic Următorul.
 3. Alegeți un punct de restaurare creat înainte ca problema să apară pentru prima dată, apoi faceți clic pe Următorul.
  restaurarea sistemului mshtml.dll nu a fost găsită
 4. Verificați detaliile de restaurare, apoi faceți clic pe finalizarea.
 5. Așteptați ca apăsarea de restaurare să se finalizeze.

Restaurarea sistemului este o tehnică eficientă de depanare atunci când vine vorba de erori BSOD, cum ar fi Pool corupție în zona de fișiere.

Când efectuați o restaurare, sistemul este practic dus înapoi în timp. Modificările se vor reflecta în setările și aplicațiile instalate, deși fișierele nu vor fi afectate.

9. Resetați computerul

 1. Tip Resetați acest computer în caseta de căutare Windows și faceți clic pe rezultatul de căutare relevant.resetați acest computer pentru a remedia corupția pool-ului în zona fișierelor
 2. Apasă pe Incepe buton.incepe
 3. Acum alegeți opțiunile dorite pe fiecare ecran și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de resetare.

Dacă Restaurarea sistemului nu a remediat eroarea, poate doriți să încercați resetarea Windows 10. Acest proces este destul de similar cu o instalare curată, prin urmare, vă îndemnăm să faceți copii de rezervă ale fișierelor și folderelor.

În cazul în care eroarea apare în continuare chiar și după resetare, înseamnă că este cauzată de hardware-ul dvs.

10. Verificați hardware-ul defect

Erorile Ecranului albastru al morții sunt adesea cauzate de hardware-ul defect, așa că asigurați-vă că vă verificați mai întâi memoria RAM. Asigurați-vă că este așezat corect și că nu există depuneri de carbon sau praf pe el. Scoaterea și apoi reașezarea memoriei RAM ar putea face truc.

Dacă memoria RAM funcționează corect, verificați alte componente majore, cum ar fi placa de bază și procesorul. Sau o opțiune mai bună ar fi să cereți un expert pentru a arunca o privire.

Cum repar corupția pool-ului în zona fișierelor pe Windows 11?

The Pool corupție în zona de fișiere eroarea a reușit să-și găsească drumul în Windows 11, dar remediile pentru aceasta sunt destul de simple și rapide, având în vedere că ați identificat cauza de bază.

În cazul în care apare eroarea pe un laptop, scoateți toate dispozitivele și perifericele conectate la acesta, apoi reconectați-le pe rând. După ce reconectați fiecare dispozitiv, reporniți computerul și verificați dacă întâmpinați eroarea. De îndată ce o faci, ultimul dispozitiv conectat este de vină.

Pentru probleme legate de software, dezinstalarea aplicației problematice, actualizarea manuală a driverelor instalate și rularea DISM și SFC scanarea ar trebui să vă ajute să puneți lucrurile în funcțiune.

Cum știu dacă am RAM proastă?

O memorie RAM nu începe doar să arunce erori dintr-o dată. Există mai multe semne care vă vor ajuta să identificați o memorie RAM proastă de la început și să luați măsurile necesare pentru a remedia lucrurile.

În primul rând, dacă observați o performanță redusă, este un indiciu al problemelor cu RAM. În acest caz, este posibil ca programele să nu ruleze fără probleme sau chiar să se blocheze din senin. În cazuri extreme, RAM defectuoasă poate provoca blocarea sistemului de operare, de asemenea, cu o eroare BSOD.

De asemenea, dacă fișierele de sistem încep să devină corupte și nu puteți opera complet Windows, este un semn că RAM-ul eșuează. În plus, sistemul poate afișa și dimensiunea RAM incorectă în cazul unor probleme majore cu acesta.

Până acum, ai avea Pool corupție în zona de fișiere eroare remediată și vă puteți folosi computerul. În cazul în care hardware-ul funcționează defectuos sau incompatibil, asigurați-vă că îl înlocuiți pentru a evita problemele pe viitor.

De asemenea, învață o abordare generală, dar extrem de eficientă pentru a remedia erorile BSOD în Windows.

Pentru orice alte întrebări sau ajutor cu o anumită metodă enumerată aici, lăsați un comentariu mai jos.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar