Blog

Cum să împiedicați computerul să stea pe Windows 10

  • Windows 10 vă permite să personalizați setările de alimentare, astfel încât aceștia să poată configura dacă și când ar trebui să intre computerele în stare de repaus.
  • Dacă doriți să împiedicați computerul să nu renunțe, puteți modifica setările de alimentare sau puteți utiliza aplicații dedicate pentru a face treaba.
  • Citiți mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune programe pentru a vă menține treaz computerul/laptop-ul, care pot fi folosite fără instalare.

Cum să împiedicați computerul să stea pe Windows 10

XINSTALAȚI FÂND CLIC PE DESCARCARE FIȘIER

Pentru a remedia diverse probleme ale PC-ului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool:
Acest software va repara erorile comune ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Remediați problemele PC-ului și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:

  1. Descărcați Instrumentul de reparare PC Restoro care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil Aici).
  2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme Windows care ar putea cauza probleme PC-ului.

  3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului

  • Restoro a fost descărcat de 0 cititorii luna aceasta.

În mod implicit, computerul cu Windows 10 se va bloca singur sau va trece în modul de repaus după un timp prestabilit, dacă nu utilizați tableta, laptopul sau desktopul. Acest lucru se face pentru a păstra puterea și durata de viață a bateriei.

În acest fel, Microsoft vă ajută să vă protejați datele și să optimizați consumul de energie, indiferent dacă utilizați dispozitivul pe baterie sau dacă utilizați o conexiune fizică la rețeaua electrică.

De ce să-mi împiedice computerul să adorme?

După cum puteți vedea, funcția modul de repaus este destul de utilă, deși în unele situații poate deveni cu adevărat enervant și frustrant – de exemplu, atunci când dispozitivul dvs. trece în modul de repaus prea repede și foarte des.

În plus, blocarea automată poate fi utilă, deoarece va împiedica alți utilizatori să vă acceseze computerul dacă sunteți plecat.

Chiar dacă aceste caracteristici sunt utile, uneori pot fi plictisitoare. Astăzi vă vom arăta cele mai bune instrumente de utilizat pentru a preveni oprirea sau blocarea computerului.

Cum îmi pot menține computerul treaz pe Windows 10?

1. Deschideți start meniu și accesați Setări.

2. Alegeți Sistem.

3. Selectați Putere și somn în coloana din stânga și căutați Dormi sectiune din dreapta.

4. Setați meniul derulant sub Când este conectat, computerul intră în stare de repaus la Nu.

Dacă sunteți un administrator de computer, puteți modifica cu ușurință setările de alimentare și puteți opri computerul să nu renunțe sau să se blocheze.

Desigur, există o mulțime de aplicații terțe care vă pot menține treaz computerul cu Windows 10. Cu toate acestea, nu este nevoie să le instalați, deoarece Windows vine cu o opțiune dedicată care vă permite să blocați modul Sleep.

Cu toate acestea, dacă sunteți doar un utilizator obișnuit și nu aveți privilegii de administrator, s-ar putea să trebuiască să căutați soluții terțe.

Este posibil să împiedicați repausul sau blocarea unui computer chiar dacă nu aveți privilegii de administrator pe computer. Pentru aceasta, trebuie să utilizați un program dedicat pentru a împiedica laptopul să nu doarmă.

Cele mai multe aplicații pentru a menține computerul treaz care se află pe lista noastră sunt portabile, astfel încât pot funcționa pe orice computer chiar dacă nu aveți privilegii de administrator. Mai mult, le puteți rula pe orice PC fără instalare.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun instrument pentru a vă menține computerul treaz, vă recomandăm Coffee FF sau Don’t Sleep, dar sunteți binevenit să încercați și alte instrumente.

Cofeină – Simplu și eficient

Aceasta este o altă aplicație portabilă care nu necesită să o instalați pentru a o utiliza. Cofeina va stimula presarea F15 tastați pe tastatură în fiecare minut, ținând astfel computerul treaz și funcțional.

De când F15 tasta nu este disponibilă pe tastatură, această aplicație nu va interfera cu munca dvs. sau nu va deschide aplicații în niciun fel.

Odată ce porniți Coffeine, aceasta va fi localizată în partea dreaptă jos a ecranului.

Aplicația vă permite să o configurați și puteți seta pentru cât timp doriți să păstrați aplicația activată sau dezactivată.

Acest lucru este grozav dacă doriți ca computerul să treacă automat în stare de repaus după un timp, dar nu doriți să dezactivați complet aplicația.

Cafeina acceptă, de asemenea, diverse opțiuni de linie de comandă și puteți modifica intervalul de timp al tastei apăsate, dezactivați pictograma Taskbar și multe altele.

Cofeina este o aplicație simplă care va împiedica computerul să intre în somn sau să se blocheze automat și va fi perfectă pentru utilizatorii de bază.

Ia cofeina

Un alt instrument care vă va ține computerul treaz este cafeaua. Acest instrument verifică conexiunea la rețea și atâta timp cât descărcați sau încărcați ceva, computerul dvs. va rămâne treaz.

Puteți personaliza pragul de descărcare sau încărcare, astfel încât computerul să poată intra în repaus, chiar dacă computerul descarcă fișiere în fundal. De asemenea, puteți seta praguri pentru diferite adaptoare de rețea de pe computer.

Acest instrument este grozav dacă descărcați fișiere, dar, spre deosebire de alte instrumente de pe lista noastră, nu vă va ține computerul treaz prin simularea unei intrări de la tastatură. eu

Dacă doriți să vă mențineți computerul treaz folosind acest instrument, vă sugerăm să încercați să experimentați cu diferite valori de prag. Dacă doriți, puteți seta acest instrument să pornească automat cu Windows sau puteți verifica dacă blochează somnul disponibil.

Cafeaua este o aplicație simplă care vă va împiedica computerul să doarmă, iar singurul său defect este dependența de o conexiune la rețea pentru a funcționa.

La fel ca toate celelalte instrumente de pe lista noastră, aceasta este, de asemenea, o aplicație portabilă și nu necesită o instalare pentru a rula.

Ia cafea

Coffee FF este practic o versiune îmbunătățită a instrumentului anterior. Instrumentele au aceeași interfață și caracteristici cu utilizatorul.

Totuși, Coffee FF îmbunătățește aplicația anterioară prin adăugarea unor caracteristici lipsă.

Folosind această aplicație, puteți preveni repausul computerului, setând un anumit prag de rețea. De asemenea, puteți seta întârzierea pentru a elimina blocarea somnului sau puteți simula o apăsare a tastei pentru a vă menține computerul treaz.

Dacă doriți, puteți chiar să blocați somnul pentru un număr predefinit de minute. O altă opțiune pe care nu ne așteptam să o vedem este capacitatea de a preveni starea de așteptare a afișajului, care poate fi destul de utilă.

În cele din urmă, puteți chiar să vă mențineți computerul treaz atâta timp cât rulează anumite aplicații.

Coffee FF este un instrument grozav și oferă caracteristici care îi lipsesc predecesorului său. Este disponibilă o versiune portabilă a instrumentului, dar o puteți instala pe computer dacă doriți.

Ia cafea FF

Aceasta este o altă aplicație portabilă care vă va împiedica laptopul să doarmă. Aplicația nu necesită instalare, așa că o puteți rula pe orice PC fără probleme.

Unele probleme ale PC-ului sunt greu de rezolvat, mai ales când vine vorba de depozite corupte sau de fișiere Windows lipsă. Dacă întâmpinați probleme la remedierea unei erori, este posibil ca sistemul dumneavoastră să fie parțial defect.
Vă recomandăm să instalați Restoro, un instrument care vă va scana mașina și va identifica care este defecțiunea.
Faceți clic aici pentru a descărca și a începe repararea.

Pentru a preveni blocarea computerului sau trecerea în stare de repaus, trebuie doar să porniți aplicația Insomnia.

Când pornește aplicația, veți vedea fereastra sa principală. Aplicația nu oferă nicio caracteristică avansată și nu puteți configura aplicația în niciun fel.

Atâta timp cât Insomnia rulează, computerul dvs. nu va intra în somn sau nu se va bloca singur. Desigur, puteți bloca computerul manual dacă doriți.

Spre deosebire de alte aplicații, Insomnia nu simulează introducerea de la tastatură, ci folosește API-ul SetThreadExecutionState pentru a preveni somnul.

Insomnia este o aplicație destul de simplă, dar în ciuda simplității și a lipsei de opțiuni avansate, va fi perfectă pentru majoritatea utilizatorilor de bază pentru a-și menține computerele trează.

Ia insomnie

Caffeinated este o aplicație portabilă și, la fel ca toate celelalte aplicații portabile, nu trebuie să fie instalată pentru a rula. Odată ce porniți Coffeinated, vă va afișa ecranul de bun venit.

De acolo puteți seta această aplicație să pornească împreună cu Windows sau să fie activă automat imediat ce o porniți. Dacă doriți, puteți seta și durata implicită pentru aplicația Coffeinated.

Aplicația va fi localizată în colțul din dreapta jos și o puteți dezactiva sau activa rapid făcând clic pe pictograma acesteia. În plus, puteți seta cât timp aplicația vă va menține treaz computerul.

Coffeinated este o aplicație simplă, dar puternică. Nu are caracteristici avansate, dar oferă o interfață de utilizator simplă și simplă.

În ceea ce privește cerințele, Caffeinated necesită .NET Framework 3.5 pentru a funcționa. Această aplicație este simplă și portabilă și poate începe cu Windows, așa că va fi perfectă pentru toți utilizatorii.

Ia cofeina

Un alt instrument ușor care poate împiedica computerul să intre în somn este Noise. Acest instrument este portabil la fel ca toate celelalte instrumente de pe lista noastră.

Odată ce porniți acest instrument, acesta va trimite o apăsare aleatorie a tastei în câmpul său de intrare la fiecare 10 secunde, ținând astfel computerul treaz.

Trebuie să spunem că aceasta este o soluție oarecum primitivă, dar ar trebui să împiedice computerul să intre în somn.

Noise nu are defecte majore, dar nu oferă nicio caracteristică avansată și nu are o interfață de utilizator modernă.

Dacă doriți o soluție mai modernă pentru a vă menține computerul treaz, vă sugerăm să încercați o altă aplicație.

Obțineți zgomot

Nu dormi este probabil unul dintre cele mai avansate instrumente de pe lista noastră. Aceasta este o aplicație portabilă, deci nu este nevoie să o instalați pentru a o rula.

Aplicația vă permite să alegeți ce tip de acțiuni doriți să blocați. Puteți bloca Standby/Hybrid Sleep/Hibernation, Shutdown, Log-Off și Screensaver/Monitor standby.

Puteți bloca toate opțiunile sau le puteți selecta individual din listă.

Aplicația vine și cu un cronometru și puteți programa o anumită oră sau dată pentru o anumită acțiune. De exemplu, puteți seta aplicația să se oprească singură, să oprească blocarea sau să oprească computerul.

Există un total de 7 acțiuni pe care le puteți programa, ceea ce este suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

Aplicația vă permite să accesați rapid multe instrumente de sistem, cum ar fi Task Manager, Opțiuni de alimentare, setări Screensaver etc. Puteți chiar să opriți computerul sau monitorul chiar din această aplicație.

Don’t Sleep acceptă, de asemenea, caracteristica Mini-HTTP care vă permite să controlați aplicația folosind browser-ul dvs. web. Procedând astfel, puteți configura această aplicație de pe orice dispozitiv din rețeaua dvs.

Mini-HTTP oferă cele mai de bază opțiuni, dar caracteristica poate fi utilă unor utilizatori.

De asemenea, puteți seta această aplicație să pornească împreună cu Windows sau puteți modifica modul în care se comportă aplicația odată ce computerul se trezește din modul Repaus.

Don’t Sleep este o aplicație puternică, dar relativ simplă, care oferă funcții avansate. Dacă doriți să împiedicați PC-ul să intre în somn, această aplicație este exact ceea ce aveți nevoie.

Ia Nu dormi

Auto Mouse Mover este o aplicație simplă concepută pentru a vă muta mouse-ul la intervale specificate. Mișcând mouse-ul, computerul nu va intra în modul Sleep și nu se va bloca singur.

Când porniți acest instrument, puteți alege când doriți să ruleze instrumentul. De exemplu, puteți seta instrumentul să ruleze numai dacă apăsați pe o anumită comandă rapidă.

Dacă doriți, puteți seta mouse-ul să se miște imediat ce aplicația pornește sau după un anumit timp de inactivitate.

Dacă este necesar, puteți configura și cronometrul de inactivitate și mișcarea mouse-ului. Acest instrument vă permite, de asemenea, să schimbați aspectul pictogramei din bara de activități, astfel încât să o puteți schimba dacă doriți.

În cele din urmă, puteți seta acest instrument să pornească automat cu Windows, astfel încât să nu va trebui să îl porniți manual de fiecare dată.

Obțineți Auto Mouse Mover

Dacă trebuie să împiedicați computerul să nu stea în Windows 10, ajustarea setărilor de alimentare este primul lucru pe care trebuie să-l încercați. Aceasta este o soluție ușoară și s-ar putea să o găsiți foarte utilă dacă nu doriți ca computerul să intre în somn.

În caz contrar, dacă nu aveți acces la modificarea setărilor de alimentare, una dintre opțiunile software de mai sus va opri cu siguranță laptopul să intre în somn.

De asemenea, este posibil să obțineți informații importante din ghidul nostru despre ce să faceți dacă computerul intră în stare de repaus după 2 minute.

Nu uitați să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos care este instrumentul dvs. favorit care împiedică computerul să nu doarmă și nu ezitați să împărtășiți alte modalități de a menține computerul treaz.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar